ΑΛΛΑΓΗ EMAIL

Οι φίλοι αναγνώστες μπορεί να στέλνουν τα μηνύματά τους στο εμέηλ gmosxos1@hotmail.com στο οποίο θα προτιμούσε ο διαχειριστής να τα λαμβάνει. Παράλληλα άνοιξε και ισχύει πάλι το εμέηλ gmosxos23.6.1946@gmail.com το οποίο μπορείτε να χρησιμοποιείτε σε περίπτωση που αδυνατείτε να κάνετε χρήση του hotmail.com
ΤΗΛ. ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ 6938.315.657 & 2610.273.901

Πέμπτη 17 Μαΐου 2018

Βούτσης: Να λήξει σύντομα η περιπέτεια των δύο

Το αίτημα τους να τελειώσει άμεσα η αναίτια περιπέτεια της κράτησης των δύο Ελλήνων στρατιωτικών στις φυλακές υψίστης ασφαλείας της Ανδριανούπολης, επανέλαβε ο Πρόεδρος της Βουλής Ν.Βούτσης μετά την επίσκεψή του στην έκθεση για τον Ποντιακό Ελληνισμό, που παρουσιάζεται αυτές τις μέρες στους χώρους της Διεθνούς Έκθεσης Θεσσαλονίκης.

«Επισκεφτήκαμε χτες τα δύο στελέχη των Ενόπλων Δυνάμεων. Η επίσκεψη έγινε εφικτή με τη διευκόλυνση από την πλευρά του υπουργείου Εξωτερικών της Τουρκίας, ώστε να μπορέσει ένας πολιτειακός παράγοντας της Ελλάδας, εμού εν προκειμένω,  να τους επισκεφτεί και να έχει προσωπική αντίληψη για το φρόνημα, για το ήθος, για τη στάση την οποία κρατούν. Εφ’ όσον  υπήρξε διευκόλυνση από το υπουργείο Εξωτερικών της Τουρκίας προκειμένου να γίνει αυτή η επίσκεψη, δεν μπορούσα   να είμαι αρνητικός» υπογράμμισε ο κ. Ν. Βούτσης.


Ο Πρόεδρος της Βουλής επανέλαβε το αίτημα του  να λήξει γρήγορα αυτή η περιπέτειά τους, αφού δεν υπάρχει αντικειμενική βάση για την κράτησή τους και πρόσθεσε  ότι η στέρηση της ελευθερίας ενός ανθρώπου έστω και για μια μέρα αποτελεί μια τεράστια δοκιμασία.

Δεν υπάρχουν σχόλια: