ΑΛΛΑΓΗ EMAIL

Οι φίλοι αναγνώστες μπορεί να στέλνουν τα μηνύματά τους στο εμέηλ gmosxos1@hotmail.com στο οποίο θα προτιμούσε ο διαχειριστής να τα λαμβάνει. Παράλληλα άνοιξε και ισχύει πάλι το εμέηλ gmosxos23.6.1946@gmail.com το οποίο μπορείτε να χρησιμοποιείτε σε περίπτωση που αδυνατείτε να κάνετε χρήση του hotmail.com
ΤΗΛ. ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ 6938.315.657 & 2610.273.901

Πέμπτη 17 Μαΐου 2018

Οι δικαστές «δεν παραιτούνται, δεν φυγομαχούν»

Αιχμές κατά Σακελλαρίου 

«Η σημερινή ανακίνωση του Δ.Σ. της Ένωσης Δικαστικών Λειτουργών του Συμβουλίου της Επικρατείας αποτελεί ηχηρή απάντηση στη ΝΔ, το ΠΑΣΟΚ και τον πρόεδρο του Δικηγορικού Συλλόγου Αθηνών, οι οποίοι προσπάθησαν χθες μέσω της παραίτησης του κ. Νικολάου Σακελλαρίου από τη θέση του προέδρου του ΣτΕ, να δημιουργήσουν κλίμα εις βάρος της κυβέρνησης» δηλώνει ο υπουργός Δικαιοσύνης Σταύρος Κοντονής.


«Αν θέλουν ας τη μελετήσουν, για να μην εκτεθούν για άλλη μια φορά» σημειώνει με νόημα ο Στ. Κοντονής.

Αιχμές άφησαν προηγουμένως με ανακοίνωσή τους οι δικαστές κατά του παραιτηθέντος προέδρου του Συμβουλίου της Επικρατείας, Νίκου Σακελλαρίου, .

Συγκεκριμένα, το διοικητικό συμβούλιο της Ένωσης Δικαστικών Λειτουργών του Συμβουλίου της Επικρατείας επισημαίνει ότι «συνεπές στις πάγιες θέσεις του, καταδικάζει κάθε απόπειρα επηρεασμού των δικαστών του και δη σε εκκρεμείς υποθέσεις, ακόμα και αν προέρχεται από τον πρόεδρό του».

Παράλληλα, αναφέρει η Ένωση ότι «οι δικαστικοί λειτουργοί του Συμβουλίου της Επικρατείας παραμένουν ενωμένοι και προσηλωμένοι στο έργο της απονομής της Δικαιοσύνης, αντιμετωπίζοντας τις προκλήσεις των καιρών με ανεξάρτητο φρόνημα, με υψηλό αίσθημα ευθύνης και με γνώμονα το Σύνταγμα και το νόμο» και προσθέτουν: «Δεν παραιτούνται, δεν φυγομαχούν».

Να σημειωθεί ότι την ανακοίνωση της Ένωσης δεν υπογράφουν ο πρόεδρός της, Ευθύμιος Αντωνόπουλος και το μέλος του Διοικητικού Συμβουλίου Μιχάλης Πικραμμένος, καθώς συμμετέχουν στη σύνθεση του ΣτΕ που εξετάζει τις υποθέσεις του ασφαλιστικού νόμου.

Δεν υπάρχουν σχόλια: