ΑΛΛΑΓΗ EMAIL

Οι φίλοι αναγνώστες μπορεί να στέλνουν τα μηνύματά τους στο εμέηλ gmosxos1@hotmail.com στο οποίο θα προτιμούσε ο διαχειριστής να τα λαμβάνει. Παράλληλα άνοιξε και ισχύει πάλι το εμέηλ gmosxos23.6.1946@gmail.com το οποίο μπορείτε να χρησιμοποιείτε σε περίπτωση που αδυνατείτε να κάνετε χρήση του hotmail.com
ΤΗΛ. ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ 6938.315.657 & 2610.273.901

Κυριακή 20 Μαΐου 2018

Σύλληψη δύο, ταυτοποιούνται οι άλλοι για Μπουτάρη



Άθλια ακροδεξιά επιδοκιμασία  του δημάρχου Άργους Μυκηνών, της ΝΔ

Στη σύλληψη δύο ατόμων για την επίθεση στον δήμαρχο Θεσσαλονίκης Γιάννη Μπουτάρη έχουν προχωρήσει οι Αρχές. Σύμφωνα με πληροφορίες, ο ένας εκ των συλληφθέντων είναι 20 ετών, ενώ και οι δυο εμφανίζονται στα βίντεο και τις φωτογραφίες από την χθεσινή επίθεση. 


Οι Αρχές βρίσκονται κοντά στην ταυτοποίηση και των υπολοίπων ατόμων που επιτέθηκαν χθες στον Δήμαρχο Θεσσαλονίκης. 


Για άθλια επίθεση έκανε λόγο ο Γιάννης Μπουτάρης, σήμερα Κυριακή που πήρε εξιτήριο από το νοσοκομείο στο οποίο μεταφέρθηκε χθες, ενώ περιγράφοντας τα όσα έζησε είπε:

«Ήταν μια άθλια επίθεση, όμως είμαι καλά. Έχω άριστες σχέσεις με τους Πόντιους και δεν πιστεύω πως οι επιτιθέμενοι ήταν από τον ποντιακό χώρο. Τα υπόλοιπα θα τα πούμε τη Δευτέρα, στη συνεδρίαση του δημοτικού συμβουλίου».


Σύσσωμος ο πολιτικός κόσμος καταδίκασε την επίθεση, με τον αναπληρωτή υπουργό Προστασίας του Πολίτη, Νίκο Τόσκα να διαβεβαιώνει τον δήμαρχο σε τηλεφωνική τους επικοινωνία πως η Ελληνική Αστυνομία θα έχει πολύ γρήγορα όλα τα στοιχεία για να οδηγήσει στη Δικαιοσύνη τους δράστες της επίθεσης εναντίον του.


Σε ανάρτησή του στο Twitter ο Νίκος Τόσκας σημειώνει πως «οι τραμπούκοι- ακροδεξιοί θα έλθουν αντιμέτωποι με τις συνέπειες των πράξεών τους. Δεν είναι πατριώτες, προσβάλλουν την δημοκρατία μας. Η Αστυνομία καταβάλλει κάθε προσπάθεια για να τους οδηγήσει στην Δικαιοσύνη».


Αποπομπή Καμπόσου ζητάει ο ΣΥΡΙΖΑ


Βολές κατά της ΝΔ απευθύνει ο ΣΥΡΙΖΑ αναφορικά με την επιδοκιμασία της επίθεσης που δέχθηκε ο δήμαρχος Θεσσαλονίκης, από πλευράς του μέλους της Πολιτικής Επιτροπής της ΝΔ και δημάρχου Άργους Μυκηνών, Δ. Καμπόσου.


«Κάθε άλλη στάση υπεκφυγής ή σιωπής επιβεβαιώνει την ομηρία του Κυριάκου Μητσοτάκη από τους ακροδεξιούς εντός της ΝΔ» σημειώνει σε σχετική ανακοίνωσή του, το γραφείο Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ, με την οποία το κόμμα ζητά την αποπομπή του κ. Καμπόσου.


Στην ανακοίνωση αναφέρεται: «Η φασιστική επίθεση στον δήμαρχο Θεσσαλονίκης Γ. Μπουτάρη καταδικάστηκε επίσημα από τη ΝΔ. Αυτή η επίσημη καταδίκη, όμως, δεν πτόησε το μέλος της Πολιτικής της Επιτροπής και δήμαρχο Άργους - Μυκηνών, Δ. Καμπόσο, από το να αναρτήσει ένα επιεικώς άθλιο σχόλιο σε μέσο κοινωνικής δικτύωσης. Το στέλεχος της Ν.Δ. είχε το θράσος να γράψει "αυτή είναι η μοίρα των προδοτών", επιδοκιμάζοντας τον τραμπουκισμό του Γιάννη Μπουτάρη, ενώ μετά τη δημοσιοποίηση έσβησε τη σχετική ανάρτηση.


Ο κ. Μητσοτάκης πρέπει να αποπέμψει το στέλεχος του κόμματός του, Δ. Καμπόσο, και να καταδικάσει έμπρακτα τις ακροδεξιές αντιλήψεις και πρακτικές, χωρίς υποσημειώσεις και αστερίσκους. Κάθε άλλη στάση υπεκφυγής ή σιωπής επιβεβαιώνει την ομηρία του Κυριάκου Μητσοτάκη από τους ακροδεξιούς εντός της ΝΔ», αναφέρει χαρακτηριστικά η ανακοίνωση.


Δεν υπάρχουν σχόλια: