ΑΛΛΑΓΗ EMAIL

Οι φίλοι αναγνώστες μπορεί να στέλνουν τα μηνύματά τους στο εμέηλ gmosxos1@hotmail.com στο οποίο θα προτιμούσε ο διαχειριστής να τα λαμβάνει. Παράλληλα άνοιξε και ισχύει πάλι το εμέηλ gmosxos23.6.1946@gmail.com το οποίο μπορείτε να χρησιμοποιείτε σε περίπτωση που αδυνατείτε να κάνετε χρήση του hotmail.com
ΤΗΛ. ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ 6938.315.657 & 2610.273.901

Τετάρτη, 16 Μαΐου 2018

Το Ισραήλ δεν αισθάνεται να απειλείται μόνο από σφεντόνες

Αλλά και από το Twitter

“Το Ισραήλ δολοφονεί παλαιστίνιους στη Γάζα. Αυτή είναι η είδηση. Δεν επιδέχεται προπαγάνδας, έγραψε λιτά ο “idiotypos” και το ελληνικό twitter ταυτίστηκε”
Μπλοκ μοίρασε ο επίσημος λογαριασμός της πρεσβείας του Ισραήλ στην Ελλάδα, “Israel in Greece” στο Τwitter.

To tweet που προκάλεσε έντονες αντιδράσεις στους Έλληνες χρήστες έγραφε συγκεκριμένα “Φανταστείτε τι θα γινόταν εάν ένας όχλος δεκάδων χιλιάδων παλαιστινίων περνούσε τα ισραηλινά σύνορα και έκανε επιθέσεις εναντίον των ισραηλινών χωριών εκεί κοντά.”

Πλήθος χρηστών του twitter αποδοκίμασε την ανάρτηση κάνοντας λόγο για υποκρισία, όταν μία πολεμική υπερδύναμη όπως το Ισραήλ αισθάνεται απειλή από 18χρονους διαδηλωτές με σφεντόνες.
Αφού η ιντερνετική κατακραυγή συνεχίστηκε το Israel in Greece προχώρησε σε αναδημοσίευση χάρτη ώστε να πείσει τους “άπιστους θωμάδες” του twitter για το “μέγεθος της απειλής”.

Το ελληνικό twitter ωστόσο δε “μάσησε” και εξέφρασε την δυσαρέσκειά του, αποδοκιμάζοντας την σφαγή στη Γάζα, αναδεικνύοντας μετά από πολύ καιρό ένα σημαντικό θέμα.
Τα παραπάνω είχαν σαν αποτέλεσμα τα πιο επικριτικά σχόλια να “μπλοκαριστούν” τόσο αυτά όσο και οι χρήστες τους από το Israel in Greece.

“Το Ισραήλ δολοφονεί παλαιστίνιους στη Γάζα. Αυτή είναι η είδηση. Δεν επιδέχεται προπαγάνδας, έγραψε λιτά ο “idiotypos” και το ελληνικό twitter ταυτίστηκε”.

Δημοσίευση σχολίου