ΑΛΛΑΓΗ EMAIL

Οι φίλοι αναγνώστες μπορεί να στέλνουν τα μηνύματά τους στο εμέηλ gmosxos1@hotmail.com στο οποίο θα προτιμούσε ο διαχειριστής να τα λαμβάνει. Παράλληλα άνοιξε και ισχύει πάλι το εμέηλ gmosxos23.6.1946@gmail.com το οποίο μπορείτε να χρησιμοποιείτε σε περίπτωση που αδυνατείτε να κάνετε χρήση του hotmail.com
ΤΗΛ. ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ 6938.315.657 & 2610.273.901

Πέμπτη, 17 Μαΐου 2018

Καταγγελία της «Ένωσης» για παραβίαση του ν. 1264


Από τον Σύλλογο Ιδιωτικών Υπαλλήλων «Η Ένωση» εκδόθηκε ανακοίνωση υπό τον τίτλο: «"υποδείξεις" ποινικά διωκόμενων προσώπων δεν γίνονται αποδεκτές». Σύμφωνα με αυτήν ο Σύλλογος επιμένει ότι ετοιμάζεται από το αντίστοιχο «Σωματείο Εργατοϋπαλλήλων σε Εμπορικές Επιχειρήσεις και Επιχειρήσεις Παροχής Υπηρεσιών» (προσκείμενο στο ΠΑΜΕ) εκλογονοθεία με τη συμμετοχή κομματικών στελεχών και ανέργων, κατά παράβαση των διατάξεων του Ν.1264/1982.

Αναλυτικότερα στην ανακοίνωσή του ο Σύλλογος Ιδιωτικών Υπαλλήλων «η Ένωση» υποστηρίζει:

          «Καμία απάντηση δεν δίνουν επί της ουσίας στις καταγγελίες μας, οι εκπρόσωποι του διασπαστικού και κομματικού (ΠΑΜΕ) μορφώματος με την επωνυμία Σωματείο Εργατοϋπαλλήλων σε Εμπορικές Επιχειρήσεις και Επιχειρήσεις Παροχής Υπηρεσιών, σχετικά με την παρελκυστική «επιχείρηση» εγκλωβισμού ανέργων της περιοχής μας σε ένα καθαρά κομματικό «συνδικάτο», με την υπόσχεση…μιας θέσης στην τοπική αυτοδιοίκηση…
          Αντί απαντήσεων και εξηγήσεων στην εκλογονοθεία που ετοιμάζουν με τη συμμετοχή κομματικών στελεχών και ανέργων, κατά παράβαση των διατάξεων του Ν.1264/1982, «περί άλλων τυρβάζουν». Αναφέρονται στα ίδια «παραμύθια» που χρησιμοποίησαν τον περασμένο Δεκέμβριο, δυσφημώντας το Σύλλογό και μέλη του Διοικητικού μας Συμβουλίου ατομικά, αποκρύβοντας όμως από την κοινή γνώμη ότι όλες μα όλες οι προσφυγές τους στα δικαστήρια, με τις ίδιες ακριβώς αιτιάσεις, απορρίφθηκαν από την Ελληνική Δικαιοσύνη. Ήταν τότε που πήραν το νόμο στα χέρια τους και αυτοδικώντας κατέλαβαν το Εργατικό Κέντρο, παρεμποδίζοντας τις εκλογές.
Τους υπενθυμίζουμε ότι όλα όσα ισχυρίζονται συκοφαντικά και ψευδώς για το Σύλλογό μας, αλλά και για μέλη του ΔΣ ατομικά, δεν έχουν καμία απολύτως σημασία, διότι έχουν ήδη απαντηθεί από την Ελληνική Δικαιοσύνη, η οποία μέχρι σήμερα έχει αποφανθεί με 5 απορριπτικές αποφάσεις σε αιτήματά τους για χορήγηση προσωρινής διαταγής (διαδικασία ασφαλιστικών μέτρων) και με 3 Πρωτόδικες και οριστικές δικαστικές αποφάσεις (τις υπ’ αριθμ. 4/2018, 5/2018, 6/2018) που δικαιώνουν το Σύλλογό μας!
Σε κάθε περίπτωση δεν γίνονται αποδεκτές κάθε είδους «υποδείξεις» και επισημάνσεις, από πρόσωπα που είναι ήδη ποινικά διωκόμενα για διάπραξη αδικημάτων σχετιζόμενα με καταλήψεις, με ασέβεια απέναντι σε δικαστικές αποφάσεις, βιαιοπραγίες, παρεμπόδιση εκλογικών διαδικασιών, φθορές, «μπουκαρίσματα» και αυτοδικίες, για την κατάλυση δηλαδή κάθε έννοιας δημοκρατίας και ελευθερίας στο συνδικαλιστικό κίνημα.

Καλούμε τους ιδιωτικούς υπαλλήλους της περιοχής μας να μην εγκλωβιστούν σε ένα τέτοιο σωματείο, που απλά συνιστά μια ακόμα κομματική «σφραγίδα» του Π.Α.ΜΕ (ΚΚΕ) και να απευθύνονται για κάθε είδους καταγγελίες που τους αφορούν, στην ειδική φόρμα καταγγελιών που υπάρχει στη σελίδα www.idiotikoi.gr».
Δημοσίευση σχολίου