ΑΛΛΑΓΗ EMAIL

Οι φίλοι αναγνώστες μπορεί να στέλνουν τα μηνύματά τους στο εμέηλ gmosxos1@hotmail.com στο οποίο θα προτιμούσε ο διαχειριστής να τα λαμβάνει. Παράλληλα άνοιξε και ισχύει πάλι το εμέηλ gmosxos23.6.1946@gmail.com το οποίο μπορείτε να χρησιμοποιείτε σε περίπτωση που αδυνατείτε να κάνετε χρήση του hotmail.com
ΤΗΛ. ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ 6938.315.657 & 2610.273.901

Τρίτη 20 Μαρτίου 2018

Πιέζει τις Καθαρίστριες σε απεργία στον Άγ. Ανδρέα

Ανεπιβεβαίωτες πληροφορίες αναφέρουν ότι ο πρόεδρος του Σύλλογου Ιδιωτικών Υπαλλήλων Δημ. Καραγεωργόπουλος  κάλεσε την Κυριακή το βράδυ τις καθαρίστριες του Νοσοκομείου Αγ. Ανδρέας και απέσπασε συναίνεση για αποστολή επιστολής προς τη Διοίκηση του Νοσοκομείου, με αίτημα την άμεση τροποίηση της προκήρυξης, σε πιεστικό χρόνο.
Στην ουσία, εάν ακολουθηθεί αυτή η πρακτική,  θέτει εκτός χρονικών ορίων όσες εργαζόμενες δηλώσουν υποψηφιότητα για συμμετοχή στον διαγωνισμό και άρα χάνουν τα περιθώρια και την εργασία τους, η οποία διασφαλίζεται  μόνον με την συμφωνία που πέτυχαν με την διοίκηση του Νοσοκομείου.

Στην επιστολή που θα σταλεί την Τρίτη 20 Μαρτίου, θα τίθεται ο όρος της απεργίας όλων των καθαριστριών του ιδιωτικού τομέα, στην Υγεία αλλά και στις άλλες υπηρεσίες καθαθαριότητας, εξομοιώνοντας τις εργαζόμενες του Νοσοκομείου με αυτές που εργάζονται στην καθαριότητα σε σκάλες και κλπ.

Παράλληλα στο σάιτ ergasianews.gr,  του οποίου τυγχάνει διαχειριστής αναγράφει τα παρακάτω:

«Στον καιάδα σκοπεύει η κυβέρνηση να πετάξει τις εργαζόμενες στην καθαριότητα των νοσοκομείων, που επιχειρεί λόγω απουσίας νομοθετικού πλαισίου να καθυστερήσει την πλήρη εκδήλωση των προθέσεων της μέχρι τις επόμενες εκλογές» όπως ανέφερε ο πρόεδρος της Συλλόγου Ιδιωτικών Υπαλλήλων «Η Ένωση» Δημήτρης Καραγεωργόπουλος, μιλώντας στην εκπομπή «Metropolis» του «ionian channel».

Παράλληλα παρουσιάζοντας την ολοκληρωμένη εικόνα της πραγματικής κατάστασης επεσήμανε ότι «η σημερινή κυβέρνηση, είχε σημαία της την επιστροφή των καθαριστριών στις εργασίες τους, όμως οι προσδοκίες των ίδιων των εργαζομένων τελικά διαψεύστηκαν, παρά το γεγονός ότι παρέχουν επί χρόνια τις υπηρεσίες τους με αντίξοοες συνθήκες και χαμηλές αποδοχές»…


Δεν υπάρχουν σχόλια: