ΑΛΛΑΓΗ EMAIL

Οι φίλοι αναγνώστες μπορεί να στέλνουν τα μηνύματά τους στο εμέηλ gmosxos1@hotmail.com στο οποίο θα προτιμούσε ο διαχειριστής να τα λαμβάνει. Παράλληλα άνοιξε και ισχύει πάλι το εμέηλ gmosxos23.6.1946@gmail.com το οποίο μπορείτε να χρησιμοποιείτε σε περίπτωση που αδυνατείτε να κάνετε χρήση του hotmail.com
ΤΗΛ. ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ 6938.315.657 & 2610.273.901

Παρασκευή 9 Μαρτίου 2018

Η μέρα της Γυναίκας τιμήθηκε απ' τη ΝΕ Αχαΐας ΣΥΡΙΖΑ

Κύρια ομιλήτρια της εκδήλωσης ήταν η ευρωβουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Κωνσταντίνα Κούνεβα.



«Είμαι η γυναίκα που δεν ντράπηκα να δουλεύω καθαρίστρια και το απόγευμα να παραδίδω μάθημα σε παιδιά»!

 
Το θέμα της εκδήλωσης ήταν «8 Μάρτη 2018- Η θέση της γυναίκας σήμερα». Εκδήλωση που μπορε να αναφέρονταν στην συμβολική μέρα, αλλά εντούτοις για να αποδειχθεί η ιδιαιτερότητα του χάωρου πραγματοποιήθηκε στην 9 Μαρτη σήμερα. Αυριο το Istologio θα παρουσιάσει εκτενές ρεπορτάζ, λόγω της παρατεταμένης ώρα που έληξε η εκδήλωση.  
 
Στην εκδήλωση βρέθηκε η ευρωβουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Κωνσταντίνα Κούνεβα. Η κυρία Κούνεβα ήταν η κεντρική ομιλήτρια σε εκδήλωση που διοργάνωσε στην αίθουσα του ΤΤΕ το Τμήμα Φεμινιστικής Πολιτικής /Φύλου του ΣΥΡΙΖΑ Αχαΐας με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα της Γυναίκας.  

Στην κατάμεστη αίθουσα του ΤΕΕ μίλησαν εκτός από την κυρία Κούνεβα και η βουλευτής Αχαΐας του ΣΥΡΙΖΑ, Σία Αναγνωστοπούλου καθώς και το στέλεχος Γενικής Γραμματείας Ισότητας Φύλου, Αμαλία Σαρρή.

Διαβάστε αύριο  την συγκλονιστική άποψη της εκπροσώπου του γυναικείου αλβανικού νστοιχείου της πόλης. Το πρωί δουλειά ως καθαρίστρια στις σκάλες και το απόγευμα στα σεμινάρια για την εκμάθησης της ελληνικής γλώσσας! Είμαι η γυναίκα που δεν ντράπηκα να δουλεύω καθαρίστρια και το απόγευμα να παραδίδω μάθημα σε παιδιά.

Σία Αναγνωστοπούλου: Ο καλλιτέχνης του Χρυσού αιώνα του Περικλέους, μας δείχνει τον δρόμο με το γλυπτό του, που ήταν αντεργκράουντ για την εποχή του, καθώς άλλαζε τα ειωθότα!

Αύριο στο αναλυτικό ρεπορτάζ για τις Γυναίκες!





Δεν υπάρχουν σχόλια: