ΑΛΛΑΓΗ EMAIL

Οι φίλοι αναγνώστες μπορεί να στέλνουν τα μηνύματά τους στο εμέηλ gmosxos1@hotmail.com στο οποίο θα προτιμούσε ο διαχειριστής να τα λαμβάνει. Παράλληλα άνοιξε και ισχύει πάλι το εμέηλ gmosxos23.6.1946@gmail.com το οποίο μπορείτε να χρησιμοποιείτε σε περίπτωση που αδυνατείτε να κάνετε χρήση του hotmail.com
ΤΗΛ. ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ 6938.315.657 & 2610.273.901

Τρίτη 13 Μαρτίου 2018

Γ. Βασιλειάδης: Οι κανόνες να ισχύουν για όλους



«Η κυβέρνηση εδώ και τρία χρόνια έχει δώσει μεγάλες μάχες για να εξυγιάνει το ποδόσφαιρο. Κερδίσαμε πολλά αλλά πρέπει να γίνουν και πολλά. Δεν θα επιτρέψουμε να μπει σε κίνδυνο η προσπάθεια και να γυρίσουμε πίσω, αναλαμβάνοντας και το πολιτικό κόστος.
Το πιο σημαντικό είναι οι κανόνες να ισχύουν για όλους έναντι όλων. Αποφασίσαμε να διακόψουμε το πρωτάθλημα. Τα πάντα είναι στο τραπέζι αν δεν αναλάβουν όλοι τις ευθύνες τους.  Περιμένουμε ένα νέο πλαίσιο κανόνων συμφωνημένο από όλους. Το πλαίσιο είναι σαφές, πρέπει να αυστηροποιηθεί ακόμα περισσότερο.  Θα ληφθούν οι πρόνοιες για να μην επηρεαστεί η Εθνική» αναφέρει σε δηλώσεις του ο Γ. Βασιλειάδης, ενώ κυβερνητικές πηγές τονίζουν:.
Οι πρωτοβουλίες για την εξυγίανση του επαγγελματικού ποδοσφαίρου
Έχουν γίνει από την ανάληψη της διακυβέρνησης της χώρας σημαντικές προσπάθειες για την εξυγίανση του ποδοσφαίρου. Εργαζόμαστε πάντα με άξονα τη διαφάνεια, την ισονομία, τη λογοδοσία και τη χρηστή διοίκηση που αποτελούν τους βασικούς πυλώνες της σημερινής κυβέρνησης, για όλους τους τομείς της κυβερνητικής πολιτικής.
Στο πλαίσιο αυτό στελεχώθηκαν τα δικαιοδοτικά όργανα με τακτικούς δικαστές.
Συνεργαστήκαμε με τις διεθνείς συνομοσπονδίες για τη βελτίωση και την εναρμόνιση του πειθαρχικού κώδικα με τις διατάξεις αυτών της UEFA και της FIFA.
Τροποποιήθηκε ο ΚΑΠ (Κανονισμός Αγώνων Ποδοσφαίρου).
Το καταστατικό της ΕΠΟ διέπεται πλέον από τους νόμους του ελληνικού κράτους. Υπάρχει σεβασμός στο αυτοδιοίκητο, αλλά όχι ανομία.
Κατόπιν διαβούλευσης με τις διεθνείς συνομοσπονδίες μπήκαν ξένοι αρχιδιαιτητές στην ΚΕΔ.
Έχει γίνει το πρώτο βήμα για να διορθωθεί η στρεβλή κατάσταση που επικρατούσε στο παρελθόν. Προφανώς και δεν έχουν λυθεί όλα τα προβλήματα, υπάρχουν κι άλλα που πρέπει να γίνουν.
Συνεχίζουμε να εργαζόμαστε προς αυτή την κατεύθυνση.

Δεν υπάρχουν σχόλια: