ΑΛΛΑΓΗ EMAIL

Οι φίλοι αναγνώστες μπορεί να στέλνουν τα μηνύματά τους στο εμέηλ gmosxos1@hotmail.com στο οποίο θα προτιμούσε ο διαχειριστής να τα λαμβάνει. Παράλληλα άνοιξε και ισχύει πάλι το εμέηλ gmosxos23.6.1946@gmail.com το οποίο μπορείτε να χρησιμοποιείτε σε περίπτωση που αδυνατείτε να κάνετε χρήση του hotmail.com
ΤΗΛ. ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ 6938.315.657 & 2610.273.901

Δευτέρα 12 Μαρτίου 2018

Μέρκελ: Χαίρομαι για την στάση του Αλ. Τσίπρα!

«Χαίρομαι πολύ που ο Αλέξης Τσίπρας έχει πάρα πολλές επαφές με την Τουρκία, ακόμη και αν είναι φορτισμένες με ένταση», δήλωσε η καγκελάριος Άγγελα Μέρκελ, αναφερόμενη στις σχέσεις Ελλάδας- Τουρκίας, ενώ έκανε λόγο και για «μεγάλα προβλήματα σχετικά με την Κύπρο».
Τόνισε δε ότι στην Τουρκία υπάρχει επιδείνωση στην κατάσταση των ανθρωπίνων δικαιωμάτων και για αυτό δεν βλέπει αυτή τη στιγμή «καμία βάση προκειμένου π.χ. να εμβαθύνουμε την Τελωνειακή Ένωση» με την ΕΕ.

«Έχουμε σε διάφορα θέματα διαφορετικές απόψεις. Και όλα αυτά μπορούν να προχωρήσουν μόνο μέσω συζητήσεων, μερικές φορές και αμφιλεγόμενων συζητήσεων», δήλωσε η κυρία Μέρκελ κατά την διάρκεια συνέντευξης Τύπου που παραχώρησε από κοινού με τον αρχηγό της Χριστιανοκοινωνικής Ένωσης (CSU) Χορστ Ζεεχόφερ και τον μεταβατικό πρόεδρο του Σοσιαλδημοκρατικού Κόμματος (SPD) Όλαφ Σολτς ενόψει της υπογραφής της προγραμματικής συμφωνίας από τους κυβερνητικούς εταίρους.

Δεν υπάρχουν σχόλια: