ΑΛΛΑΓΗ EMAIL

Οι φίλοι αναγνώστες μπορεί να στέλνουν τα μηνύματά τους στο εμέηλ gmosxos1@hotmail.com στο οποίο θα προτιμούσε ο διαχειριστής να τα λαμβάνει. Παράλληλα άνοιξε και ισχύει πάλι το εμέηλ gmosxos23.6.1946@gmail.com το οποίο μπορείτε να χρησιμοποιείτε σε περίπτωση που αδυνατείτε να κάνετε χρήση του hotmail.com
ΤΗΛ. ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ 6938.315.657 & 2610.273.901

Πέμπτη 8 Μαρτίου 2018

Υπουργός Υγείας Ανδρ. Ξανθός: Δεν είμαστε όλοι το ίδιο



«Ματαιοπονείτε αν νομίζετε πως θα αποδείξετε ότι «είμαστε όλοι το ίδιο». Γιατί δεν είμαστε! Το αποδεικνύει η συλλογική και προσωπική μας διαδρομή και κυρίως οι πράξεις μας».

 
Για καταφανή -πλην «άγαρμπο» και αδέξιο - πολιτικό αντιπερισπασμός, μπροστά στο επικοινωνιακό και πολιτικό πλήγμα της ΝΔ από την υπόθεση Novartis έκανε λόγο ο υπουργός Υγείας Ανδρέας Ξανθός για την πρόταση της αξιωματικής αντιπολίτευσης για συγκρότηση προανακριτικής επιτροπής.

«Ματαιοπονείτε αν νομίζετε πως θα αποδείξετε ότι «είμαστε όλοι το ίδιο». Γιατί δεν είμαστε! Το αποδεικνύει η συλλογική και προσωπική μας διαδρομή και κυρίως οι πράξεις μας .

Όταν εσείς αφήνατε ακάλυπτους τους ανασφάλιστους εμείς πρωτοστατούσαμε στη δημιουργία Κοινωνικών Ιατρείων-Φαρμακείων. 

Εσείς κλείνατε νοσοκομεία και δομές ΠΦΥ , διώχνατε γιατρούς και κάνατε περικοπές στους πόρους και το προσωπικό του ΕΣΥ- εμείς αυξάνουμε τις οργανικές κλίνες και τις οργανικές θέσεις στα νοσοκομεία, κάνουμε προσλήψεις γιατρών και λοιπου προσωπικού , ανοίγουμε κλειστά κρεβάτια ΜΕΘ  και αναπτύσσουμε νέες δομές ΠΦΥ στα αστικά κέντρα( ΤΟΜΥ). 

Εσείς συγκαλύπτατε το party, εμείς το ξεσκεπάζουμε και το διερευνούμε θεσμικά» σημείωσε ο Ανδρ. Ξανθός.

Δεν υπάρχουν σχόλια: