ΑΛΛΑΓΗ EMAIL

Οι φίλοι αναγνώστες μπορεί να στέλνουν τα μηνύματά τους στο εμέηλ gmosxos1@hotmail.com στο οποίο θα προτιμούσε ο διαχειριστής να τα λαμβάνει. Παράλληλα άνοιξε και ισχύει πάλι το εμέηλ gmosxos23.6.1946@gmail.com το οποίο μπορείτε να χρησιμοποιείτε σε περίπτωση που αδυνατείτε να κάνετε χρήση του hotmail.com
ΤΗΛ. ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ 6938.315.657 & 2610.273.901

Παρασκευή 9 Μαρτίου 2018

Έχουμε δύο Έλληνες ομήρους σε τουρκικές φυλακές

Σε δηλώσεις του από το Βουκουρέστι ο Π. Καμμένος ανέφερε πως ζήτησε τη στήριξη της Ρουμανίας για «την άμεση απελευθέρωση των δύο Νατοϊκών, Ευρωπαίων και Ελλήνων στρατιωτικών».


Να σεβαστούν το διεθνές δίκαιο και όλα τα «συμφωνηθέντα» κάλεσε τις χώρες της περιοχής ο υπουργός Εθνικής Άμυνας Πάνος Καμμένος, τονίζοντας ότι «αυτή τη στιγμή έχουμε δύο Έλληνες ομήρους σε τουρκικές φυλακές».

Σε δηλώσεις του από το Βουκουρέστι, όπου συναντήθηκε με τον Ρουμάνο ομόλογό του, ο Π. Καμμένος ανέφερε πως ζήτησε τη στήριξη της Ρουμανίας για «την άμεση απελευθέρωση των δύο Νατοϊκών, Ευρωπαίων και Ελλήνων στρατιωτικών».

«Ενημέρωσα τον υπουργό Άμυνας της Ρουμανίας, για το περιστατικό που εκτυλίσσεται αυτή τη στιγμή με την Τουρκία. Αυτή τη στιγμή, σε τουρκικές φυλακές έχουμε δύο Έλληνες ομήρους, έναν Αξιωματικό και έναν Υπαξιωματικό. Ζητώ την υποστήριξη του Ρουμάνου υπουργού Άμυνας, για την άμεση απελευθέρωση αυτών των Νατοϊκών, Ευρωπαίων και Ελλήνων στρατιωτικών» ανέφερε συγκεκριμένα ο Π. Καμμένος.

Δεν υπάρχουν σχόλια: