ΑΛΛΑΓΗ EMAIL

Οι φίλοι αναγνώστες μπορεί να στέλνουν τα μηνύματά τους στο εμέηλ gmosxos1@hotmail.com στο οποίο θα προτιμούσε ο διαχειριστής να τα λαμβάνει. Παράλληλα άνοιξε και ισχύει πάλι το εμέηλ gmosxos23.6.1946@gmail.com το οποίο μπορείτε να χρησιμοποιείτε σε περίπτωση που αδυνατείτε να κάνετε χρήση του hotmail.com
ΤΗΛ. ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ 6938.315.657 & 2610.273.901

Πέμπτη 18 Ιανουαρίου 2018

Bloomberg: «Φέτος η Ελλάδα ξεκινάει για να ανακάμψει»



Εάν η Πορτογαλία υπήρξε το αστέρι των ευρωπαϊκών κρατών στις αγορές ομολόγων για το 2017, η Ελλάδα θα μπορούσε να έχει την αντίστοιχη θέση φέτος, σύμφωνα με την Algebris Investments όπως μεταδίδει το πρακτορείο Bloomberg.


«Πέρυσι είδαμε την Πορτογαλία να τα καταφέρνει πολύ καλά. Φέτος η Ελλάδα ξεκινάει για να ανακάμψει», δήλωσε ο Alberto Gallo, διαχειριστής κεφαλαίων στην Algebris Investments.

Στο μεταξύ, οι διαφορές ΔΝΤ- και Ευρωπαίων για την ελάφρυνση του ελληνικού χρέους δεν έχουν ακόμη γεφυρωθεί επανέλαβε ο εκπρόσωπος του Διεθνούς Νομισματικού Ταμείου Τζέρι Ράις στο πλαίσιο της καθιερωμένης ενημέρωσης Τύπου από την Ουάσιγκτον.

«Έχουμε κάνει πολύ πρόοδο στο θέμα του χρέους αν κοιτάξεις πίσω στο 2015. Όμως δεν έχουν καλυφθεί όλες οι διαφορές και δουλεύουμε σκληρά για καλό αποτέλεσμα στο θέμα ώστε η χώρα να συνεχίσει τη διατηρήσιμη ανάπτυξη» σημείωσε μεταξύ άλλων.

Ο ίδιος εξέφρασε την αισιοδοξία του ότι υπάρχουν ακόμη περιθώρια να γεφυρωθούν οι διαφορές και επανέλαβε πως παραμένουν οι επιφυλάξεις του ΔΝΤ αναφορικά με τη βιωσιμότητα του δημόσιου χρέους, γεγονός που καθιστά αβέβαιη τη συμμετοχή του Ταμείου στο ελληνικό πρόγραμμα.

Δεν υπάρχουν σχόλια: