ΑΛΛΑΓΗ EMAIL

Οι φίλοι αναγνώστες μπορεί να στέλνουν τα μηνύματά τους στο εμέηλ gmosxos1@hotmail.com στο οποίο θα προτιμούσε ο διαχειριστής να τα λαμβάνει. Παράλληλα άνοιξε και ισχύει πάλι το εμέηλ gmosxos23.6.1946@gmail.com το οποίο μπορείτε να χρησιμοποιείτε σε περίπτωση που αδυνατείτε να κάνετε χρήση του hotmail.com
ΤΗΛ. ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ 6938.315.657 & 2610.273.901

Παρασκευή 19 Ιανουαρίου 2018

Π. Πολάκης: Γιάννη Στουρνάρα γλυστράει η καρέκλα που κάθεσαι …


Επιβεβαιώνει έμμεσα ο αν Υπ Υγείας, το χθεσινό ρεπορτάζ του The Faq που επεσήμανε ότι με την ολοκλήρωση του προγράμματος και την καθαρή έξοδο από τα Μνημόνια ( χωρίς δηλαδή νεο πρόγραμμα Επιτροπείας της χώρας όπως διακαώς ποθεί και αιτείται ο Διοικητής της ΤτΕ, προκειμένου να βρει λόγο ύπαρξης και ρόλο ο ίδιος στη μεταμνημονιακή εποχή, αφου ο ίδιος είναι αποτέλεσμα των Μνημονίων, ενώ ως τραπεζικό στέλεχος ήταν μάλλον μέτριος αν οχι αποτυχημένος ), η παραμονή του Γιάννη Στουρναρα στην ΤτΕ καθίσταται αδύνατη, εφόσον ο ιδιος διαφωνεί με την πολιτική της κυβέρνησης (καθαρή έξοδος από το Μνημόνιο χωρίς νεα προγράμματα στήριξης ), που εκπροσωπεί στο Συμβούλιο της ΕΚΤ και κατά συνέπεια – σύμφωνα με το καταστατικό της ΕΚΤ – πρέπει να αντικατασταθεί …

 
«Γιάννη Στουρνάρα, πες μου για προληπτικές γραμμές, μη καθαρές εξόδους, άλλα μνημόνια …… και άλλα τέτοια συμπαθητικά και τεχνοκρατικά !!!!

ΟΣΟ ΠΕΦΤΕΙ ΤΟ ΕΠΙΤΟΚΙΟ ΤΟΣΟ ΓΛΥΣΤΡΑΕΙ ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΚΑΘΕΣΑΙ …..» έγραψε ο Παύλος Πολάκης και παρέθεσε τα στοιχεία του Ροιτερς για τη νεα εντυπωσιακή βουτια του επιτοκίου των ελληνικών ομολόγων…



ΓΙΑΝΝΗ ΣΤΟΥΡΝΑΡΑ,διοικητη της Τράπεζας της Ελλάδας......πεσμου για προληπτικές γραμμές ,μη καθαρές εξόδους ,αλλα μνημονια ...... και αλλα τέτοια συμπαθητικά και τεχνοκρατικά !!!!
ΟΣΟ ΠΕΦΤΕΙ ΤΟ ΕΠΙΤΟΚΙΟ ΤΟΣΟ ΓΛΥΣΤΡΑΕΙ ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΚΑΘΕΣΑΙ .....

"Στο 2,856% υποχώρησε η απόδοση των πενταετών ομολόγων του ελληνικού δημοσίου
δημοσιεύθηκε: 16:21 Αγορές

Στο 2,856% υποχώρησε η απόδοση των πενταετών ομολόγων του ελληνικού δημοσίου
share

Στο χαμηλότερο επίπεδο των τελευταίων 3,5μηνών υποχώρησε σήμερα η απόδοση των πενταετών ομολόγων του ελληνικού δημοσίου.

Συγκεκριμένα, οι αποδόσεις των πενταετών ελληνικών ομολόγων μειώθηκαν στο 2,856%, υποχωρώντας 10 μονάδες βάσης κατά τη διάρκεια της ημέρας. Οι αποδόσεις άλλων ελληνικών τίτλων σημείωναν σήμερα μείωση 2-5 μονάδων βάσης.

Η Ελλάδα επιθυμεί να δημιουργήσει ένα απόθεμα διαθεσίμων έως 19 δισ. ευρώ για να καλύψει τις αποπληρωμές χρέους της μετά την έξοδο από το πρόγραμμα και σχεδιάζει τρεις νέες εκδόσεις ομολόγων έως τον Αύγουστο, όπως ανέφεραν χθες οι αξιωματούχοι της ελληνικής κυβέρνησης στο Reuters".

Πηγές Πληροφοριών: ΑΠΕ/Reuters


Δεν υπάρχουν σχόλια: