ΑΛΛΑΓΗ EMAIL

Οι φίλοι αναγνώστες μπορεί να στέλνουν τα μηνύματά τους στο εμέηλ gmosxos1@hotmail.com στο οποίο θα προτιμούσε ο διαχειριστής να τα λαμβάνει. Παράλληλα άνοιξε και ισχύει πάλι το εμέηλ gmosxos23.6.1946@gmail.com το οποίο μπορείτε να χρησιμοποιείτε σε περίπτωση που αδυνατείτε να κάνετε χρήση του hotmail.com
ΤΗΛ. ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ 6938.315.657 & 2610.273.901

Τετάρτη 17 Ιανουαρίου 2018

Μαφιόζικη εκτέλεση του νονού Βασίλη Στεφανάκου


Μαφιόζικη εκτέλεση του 57χρονου Βασίλη Στεφανάκου, στο Χαϊδάρι σήμερα το μεσημέρι.

Πιθανολογείται ότι την ώρα που βγήκε από το κτήριο, το θύμα με τον συνοδό του πιο πίσω, δόθηκε σήμα από δύο εκτελεστές, οι οποίοι περίμεναν σε μικρή απόσταση, σε μια μοτοσικλέτα μεγάλου κυβισμού και καθώς μπήκε στο αυτοκίνητο του, μάρκας BMW σειράς «5», κινήθηκαν με ταχύτητα, ο συνεπιβάτης της μηχανής άνοιξε την πόρτα του συνοδηγού και τον «γάζωσε» με το καλάσνικοφ. 


Ο συνοδός του 57χρονου δεν είχε προλάβει να πλησιάσει. Αμέσως μετά οι δράστες της δολοφονίας ανέπτυξαν ταχύτητα και εξαφανίστηκαν.

Ο Στεφανάκος, ο οποίος χαρακτηριζόταν από την Αστυνομία ως «ο νονός των νονών» στο χώρο του υποκόσμου, είχε καταδικαστεί σε 21 χρόνια κάθειρξη για ηθική αυτουργία σε δολοφονίες το 2008 και άλλα 14,5 χρόνια για προστασίες λαθρεμπόριο καυσίμων και άλλες εγκληματικές πράξεις το 2006 και αποφυλακίστηκε αφού εξέτισε ποινή εννέα ετών.

Εκτός των άλλων κατηγορήθηκε ως ο άνθρωπος που οργάνωσε την απόδραση του Βασίλη Παλαιοκώστα και του Αλκέτ Ριζάι, με ελικόπτερο από τις φυλακές Κορυδαλλού.

Δεν υπάρχουν σχόλια: