ΑΛΛΑΓΗ EMAIL

Οι φίλοι αναγνώστες μπορεί να στέλνουν τα μηνύματά τους στο εμέηλ gmosxos1@hotmail.com στο οποίο θα προτιμούσε ο διαχειριστής να τα λαμβάνει. Παράλληλα άνοιξε και ισχύει πάλι το εμέηλ gmosxos23.6.1946@gmail.com το οποίο μπορείτε να χρησιμοποιείτε σε περίπτωση που αδυνατείτε να κάνετε χρήση του hotmail.com
ΤΗΛ. ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ 6938.315.657 & 2610.273.901

Σάββατο 20 Ιανουαρίου 2018

Βασ. Παζόπουλος: Μία χαρά τα πάει ο… Τσιπράκος!



  • Για εμένα πάντως που στα οικονομικά κλείνω προς τα δεξιά, μια χαρά τα πάει ο Τσιπράκος
Οι ιδιωτικοποιήσεις πάνε τρένο. Όχι μόνο μεταφορικά αλλά και κυριολεκτικά. Ιδιωτικά τρένα στις γραμμές του ΟΣΕ, όχι μόνο δεν έχουμε ξαναδεί, αλλά ούτε καν σαν επιστημονική φαντασία δεν προβλεπόταν με τους άλλους.


Τις απεργίες για ψύλλου πήδημα, τις περιορίζει με τρόπο που ούτε στα όνειρα των προηγούμενων κυβερνήσεων δεν πέρναγε. Ακόμα πιο σημαντικό είναι η ψηφιοποίηση στο δημόσιο. Αυτό σημαίνει λιγότερη γραφειοκρατία, λιγότερες δυνατότητες για ρεμούλες .

Και μην μου πει κανείς ότι τους υποχρεώνει η τρόικα. π.χ. την ψηφιοποίηση την επέβαλε σε όλες τις κυβερνήσεις, αλλά μόνο αυτοί την υλοποιούν. Γιατί δεν το κανανε οι άλλοι ;

Δεν ξερω, αλλά δεν μπορεί να μην παει το μυαλό μου στους 2 βασικότερους λογους: συμφέροντα και ανικανότητα.


Για τις απεργίες και τις ιδιωτικοποιήσεις, μόνο με αυτούς δεν ακούγεται κιχ!

Η ανεργία με τον… Τσιπρακο πέφτει. Τα επιτόκια επίσης. Έχουμε φτάσει σε επίπεδα προ κρίσης. Και εκεί κριτής δεν είναι οι οικονομολόγοι του φεισμπουκ. Είναι οι διεθνείς αγορές.

Αν πάρει και το κούρεμα του χρέους με το τέλος των μνημονίων και αρχίσει να ρίχνει και τους φόρους (το πιθανότερο σενάριο δηλαδή)… καθίστε εσείς να περιμένετε πως θα χάσει τις εκλογες επειδή είναι πίσω στις δημοσκοπήσεις !
  • Είναι κι’ εκείνοι οι ισοσταθμισμένοι προυπολογισμοί των ΔΕΚΟ & των ΝΠΔΔ που επέβαλλε επί ποινή ξηλώματος ΔΣ.
  • Που οι περισσότεροι ούτε ισολογισμούς δεν δημοσιεύανε. Το απόλυτο τσιφλίκι.
  • Ασυδοσία σε διαγωνισμούς, διορισμούς κτλ. οι άλλοι γιατί δεν το κάνανε;
  • Ντρεπόντουσαν ή δεν προλάβανε ;


 


Δεν υπάρχουν σχόλια: