ΑΛΛΑΓΗ EMAIL

Οι φίλοι αναγνώστες μπορεί να στέλνουν τα μηνύματά τους στο εμέηλ gmosxos1@hotmail.com στο οποίο θα προτιμούσε ο διαχειριστής να τα λαμβάνει. Παράλληλα άνοιξε και ισχύει πάλι το εμέηλ gmosxos23.6.1946@gmail.com το οποίο μπορείτε να χρησιμοποιείτε σε περίπτωση που αδυνατείτε να κάνετε χρήση του hotmail.com
ΤΗΛ. ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ 6938.315.657 & 2610.273.901

Παρασκευή 12 Ιανουαρίου 2018

Απρόσκοπτη η λειτουργία των δημοτικών ραδιοσταθμών

Συνάντηση Ν. Παππά - Γ. Καμίνη

Συνάντηση με τον δήμαρχο Αθηναίων, Γιώργο Καμίνη, είχε στο υπουργείο Ψηφιακής Πολιτικής, ο Νίκος Παππάς. Η συνάντηση έγινε με αφορμή το νομοσχέδιο για την ψηφιακή αδειοδότηση των ραδιοφωνικών σταθμών και ειδικότερα σχετικά με το μέλλον των δημοτικών ραδιοσταθμών.

Ο υπουργός Ψηφιακής Πολιτικής, Τηλεπικοινωνιών και Ενημέρωσης, σε tweet του ανέφερε ότι από κοινού με τον δήμαρχο Αθηναίων, θα εγγυηθούν την απρόσκοπτη λειτουργία των δημοτικών ραδιοφωνικών σταθμών και τη μετάβασή τους στην ψηφιακή εποχή.


Σε δελτίο Τύπου ο δήμαρχος Αθηναίων ενημερώνει ότι στην συζήτησή του με τον υπουργό ΨΗΠΤΕ τόνισε πως ο δημόσιος χαρακτήρας των δημοτικών ραδιοφωνικών σταθμών επιτάσσει τη ρητή εξαίρεσή τους από κάθε διαδικασία δημοπράτησης που προβλέπει το υπό συζήτηση νομοσχέδιο.


Όπως έγινε γνωστό, ενωρίτερα προκρίνεται με τις αντιδράσεις της ΕΣΗΕΑ, το Πολυνομοσχέδιο που ψηφίζεται στη Βουλή και δίνει την προοπτική της απευθείας ή σταδιακής μετάβασης στην ψηφιακή τεχνολογία και αδειοδότηση του ψηφιακού (και όχι του αναλογικού) ραδιοφώνου, για λόγους αποφυγής των πολιτών της ακτινοβολίας αναλογικών κεραιών και για την προστασία των κρατικών συχνοτήτων από. παρεμβολές. 
«Το νομοσχέδιο για το ψηφιακό ραδιόφωνο πλήττει τους δημοτικούς ραδιοφωνικούς σταθμούς όλης της επικράτειας καθώς τους εξισώνει με τις εμπορικές επιχειρήσεις και τους αναγκάζει να πάρουν μέρος, προκειμένου να εξασφαλίσουν άδεια λειτουργίας, σε δημοπρασία», επισημαίνει σε ανακοίνωσή της η Ένωση Συντακτών (ΕΣΗΕΑ).

Δεν υπάρχουν σχόλια: