ΑΛΛΑΓΗ EMAIL

Οι φίλοι αναγνώστες μπορεί να στέλνουν τα μηνύματά τους στο εμέηλ gmosxos1@hotmail.com στο οποίο θα προτιμούσε ο διαχειριστής να τα λαμβάνει. Παράλληλα άνοιξε και ισχύει πάλι το εμέηλ gmosxos23.6.1946@gmail.com το οποίο μπορείτε να χρησιμοποιείτε σε περίπτωση που αδυνατείτε να κάνετε χρήση του hotmail.com
ΤΗΛ. ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ 6938.315.657 & 2610.273.901

Τρίτη 16 Ιανουαρίου 2018

Ο ελληνικός λαός θα φορτωθεί και αυτό το ανδραγάθημα του ΠΑΣΟΚ

Ανδρ. Φούρας με δάδα στο... Μάνεσι!
Λόγω παραγραφής απαλλάσσεται ο Ανδρ. Φούρας

Στα μαλακά πέφτουν οι 38 εμπλεκόμενοι στο σκάνδαλο του Παγκοσμίου Πρωταθλήματος Στίβου 1997, απαλλασσόμενοι, με εισαγγελική διάταξη, παρόλο που το κόστος τους ανέβηκε 300% πάνω (από 5 δισ. δρχ. σε 19 δισ. δρχ.). ενώ επίσης απαλλάχθηκε των κατηγοριών ο πρ. Δήμαρχος Πατρέων και τότε Υφυπουργός του ΠΑΣΟΚ Ανδρ. Φούρας.


Η εισαγγελέας Ελένη Ράικου, έκρινε πως έχει παραγραφεί  το αδίκημα, αφού δεν διώχθηκε στην ώρα του, απο τα αρμόδια όργανα της Βουλής, με τον νόμο περί ευθύνης υπουργών. Του Βαγγ. Βενιζέλου, για να μην ξεχνάμε.

Το θέμα θα πάει στη Βουλή μετά από εντολή της Εισαγγελέως, η οποία  έκρινε ως απαράδεκτη την ποινική δίωξη κατά του τότε υφυπουργού Αθλητισμού, Ανδρέα Φούρα.

Τελικά εκείνος που φαίνεται να...  πληρώνει τη νύφη είναι ο Γεν. Δ/ντής  Βαγγέλης Σαβράμης και το ελληνικό δημόσιο, που έχει απωλέσει χρήματα 12,5 δισ. δρχ., αλλά και πάλι ο ελληνικός λαός να είναι καλά και νάχει υγεία, για να φορτωθεί και αυτό το ανδραγάθημα των ημερών του ΠΑΣΟΚ! 


Δεν υπάρχουν σχόλια: