ΑΛΛΑΓΗ EMAIL

Οι φίλοι αναγνώστες μπορεί να στέλνουν τα μηνύματά τους στο εμέηλ gmosxos1@hotmail.com στο οποίο θα προτιμούσε ο διαχειριστής να τα λαμβάνει. Παράλληλα άνοιξε και ισχύει πάλι το εμέηλ gmosxos23.6.1946@gmail.com το οποίο μπορείτε να χρησιμοποιείτε σε περίπτωση που αδυνατείτε να κάνετε χρήση του hotmail.com
ΤΗΛ. ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ 6938.315.657 & 2610.273.901

Τρίτη 16 Ιανουαρίου 2018

Η Μπαζιάνα, δεν αρέσει στους θεούς του μιντιακού ναού!


Η παρ' ολιγον... αγράμματη Μπαζιάνα, κατά τα... σοβαρά ΜΜΕ. Κι ας είναι κάτοχος  πτυχίου του Πανεπιστημίου Πατρών, επτά επιστημονικών δημοσιεύσεων και εννέα συμετοχών σε διεθνή συνέδρια! Δεν είναι σαν αυτούς και τούτο ενοχλεί!


ΝΔ, ΚΚΕ και ΔΗΣΥ, τα ετερώνυμα έλκονται, τα δύο άκρα συναντούνται  ελπίζοντας σε διαρροή μέσω ονομαστικής ψηφοφορίας, αλλά...

Το 1990 οργανώθηκε στο Συνασπισμό, όπου έγινε και μέλος του ΚΣ της Νεολαίας του Κόμματος, προερχόμενη από κομμουνιστική οικογένεια, αλλά ουδέποτε οργανωμένη στο ΚΚΕ.
Το 1992 πέρασε στη Σχολή Ηλεκτρολόγων Μηχανολόγων του Πανεπιστημίου Πατρών, όπου ανέπτυξε πολιτική δράση. Με ομάδα συμφοιτητών της δημιούργησε τη φοιτητική παράταξη ΡΟΗ (Ριζοσπαστική Ομάδα Ηλεκτρολόγων). Πήρε πτυχίο το 1998 και το 1999, ξεκίνησε διδακτορικό στο Πανεπιστήμιο της Πάτρας.
Εγκατέλειψε το διδακτορικό της όταν συγκρούστηκε με τον καθηγητή της, τον οποίο είχε καταγγείλει για ιδιοποίηση πνευματικής εργασίας αλλά και για ατασθαλίες.
Ακόμη δεν έχει ξεχασθεί η αίσθηση που προκάλεσε στην Πάτρα, καθώς το καθηγητικό κατεστημένο, σκέπασε με φορμόλη μία πληγή που είχε κακοφορμήσει!
Αντιθέτως στις καταγγελίες της είχε συμπαραστάτες συλλόγους του Διδακτικού Προσωπικού και των Φοιτητών.
Το 2002 ξεκινάει διδακτορικό στο Εθνικό Μετσόβιο Πολυτεχνείο με καθηγητή τον Ιω. Πουντουράκη, το οποίο ολοκληρώνει το 2008. Τίτλος της  διδακτορικής διατριβής της: «Αρχιτεκτονικές ελέγχου και τεχνικές μετάδοσης για τη βελτιστοποίηση της απόδοσης οπτικών WDM δικτύων». Έως το 2008, έχει επτά δημοσιεύσεις σε διεθνή επιστημονικά περιοδικά και εννιά συμμετοχές σε συνέδρια του εξωτερικού.
Αυτά αφορούν το βιογραφικό της συντρόφου του Πρωθυπουργού, Μπέτυς Μπαζιάνας, παρά τα όσα κακόβουλα σκοπίμως διαδόθηκαν περί βοηθείας του, που απόλαυσε δήθεν, προκειμένου να διοριστεί  καθηγήτρια στην... Κίνα! Δηλαδή κόντεψαν τα θρασίμια να την βγάλουν... αγράμματη!
Τα μεγάλα ΜΜΕ, προκειμένου να ελέγξουν την συμβία του Αλέξη, αφού τον ίδιο όχι μόνον να τον ελέγξουν δεν μπόρεσαν, αλλά αντιθέτως  τον βρήκαν μπροστά τους στο ζήτημα της νόμιμης λειτουργίας τους, διέδωσαν πολλά και διάφορα, όλα ψευδέστατα!
Γιατί όμως τόση επιμονή; Μα είναι απλό. Προσπάθησαν να την μετατρέψουν σε ένα σκεύος για όλες τις χρήσεις τους. Θα την ήθελαν  την γλυκιά γατούλα που νιαουρίζει ναζιάρικα  όταν μιλά για τον κόπο που καταβάλλει ο σύντροφό της, για να πείσει  τους θεσμούς, κάνοντας συχνά κοπιαστικά ταξίδια, ακόμη και για να ανορθώσει το κύρος της χώρας. Θα την ήθελαν κατά τις επίσημες παρουσιάσεις της στο πλευρό του Αλέξη, να εκμυστηρεύεται σε δημοσιογράφο, πόσο βαρετή είναι γι αυτήν η πολιτική και πόσο θα ήθελε να απολάμβανε το κοκτέιλ της, μακριά από πολιτικές συνάξεις,  σε κάποιο γκαλά ή έστω χορευτικό τέιον!
Να τους μιλούσε αυτάρεσκα για τα καλά ντολμαδάκια της, τα οποία προτίμησε ο τάδε ξένος πρωθυπουργός, να τους έλεγε πόσο αυστηρά φέρθηκε στον δείνα Έλληνα υπουργό που της αντιμίλησε. Για ζητήματα δηλαδή, που είναι συνηθισμένα  στον χώρο τους. Η περίπτωση της μαμάς Μαρίκας, που χαστουκίζει τον υπουργό Δήμα, γιατί προέβαλε αντίρρηση ικανοποίησης σε αίτημα Ελλήνων οικονομικών παραγόντων, είναι ακόμη ζεστή.
 Όπως και η στάση Πότερ, οικονομικού επιτηρητή των ΗΠΑ, στην διάρκεια του Εμφυλίου, που χαστούκισε τον Στέφ. Στεφ. (Υπουργό Στεφανόπουλο από την Ηλεία και αποστάτη αργότερα της ΕΚ), στη διάρκεια δεξίωσης όταν αντέταξε πως είναι ζήτημα επιβίωσης της ελληνικής οικονομίας η ικανοποίηση του αιτήματός του και αυτός του κατέφερε χαστούκι δημοσίως, που την επομένη ημέρα συζητήθηκε σε όλη την Αθήνα, καθώς αντί να υποβάλλει την παραίτησή του, έβαλε τα κλάματα και κατάπιε την προσβολή στο πρόσωπο του Υπουργού!
Αυτά δεν είναι της αξιοπρέπειας μίας κυρίας από την Αριστερά, που βιώνει την σκληρότητα των δανειστών σε βάρος της χώρας μας, κατά του λαού, αλλά και εναντίον του Πρωθυπουργού της.
Το βράδυ εκείνο του Αυγούστου 2015, όταν οι δανειστές πολιορκούσαν την ελληνική αντιπροσωπεία να υπογράψει χωρίς αντίρρηση όλα όσα ήθελαν  και ο Έλληνας πρωθυπουργός αρνούνταν, έτοιμος να εγκαταλείψει οριστικά τις διαπραγματεύσεις επιστρέφοντας στην Ελλάδα και ο Επίτροπος Γιούγκερ πλησίασε τον Αλ. Τσίπρα και τον ενημέρωσε: «Μη φύγετε. Σας έχουν στημένη παγίδα για να σας βγάλουν εκτός κοινότητας οι Γερμανοί. Μείνετε μέχρι το πρωί και μην φύγετε  χωρίς κοινή απόφαση από 'δω», την επομένη ημέρα δεν διέρρευσε ούτε λέξη, αν και θα μπορούσε να κομπάσει η Μπέτυ Μπαζιάνα, διαρρέοντας σε δημοσιογράφο, πως έχει έξυπνο σύζυγο, που με την συμπαράστασή της δεν έπεσε στην παγίδα!  
Ούτε και αυτό έκανε, γιατί πολύ απλά, δεν είναι αυτή που θα ήθελε το μιντιακό κατεστημένο. Αντιθέτως με την συνέντευξή της έδωσε το σήμα της αρνητικής πλεύσης της.
Η Μπ. Μπαζιάνα είναι πολιτικό ον, που γνωρίζει τα όριά του και ξέρει να ξεχωρίζει το συντροφικό έργο από το κυβερνητικό. Κι αυτό δεν αρέσει καθόλου, μα καθόλου στους θεούς του μιντιακού ναού!
Αυτά ολίγα για να ξέρουμε να ξεχωρίζουμε, όταν υποχρεωνόμαστε να κάνουμε τις συγκρίσεις μας. Γιατί, από δω και πέρα, μετά το στραπάτσο που έφαγε η σύνολη αντιπολίτευση, θα ακούσουμε και θα διαβάσουμε πολλά. Και 'μεις υποχρεωνόμαστε να δώσουνε την απάντησή μας.
Δεν είναι λίγο αυτό που συνέβη χθες το βράδυ στη Βουλή. Μετά από επτά χρόνια μνημονίων, για πρώτη φορά κυβέρνηση βγαίνει ενισχυμένη σε ψήφους βουλευτών, αντί αδυνατισμένη, ως συνήθως γίνεται. Η κυβερνητική φθορά μετατράπηκε σε αντικυβερνητική.
Τα κόμματα της αντιπολίτευσης ΝΔ, ΚΚΕ και ΔΗΣΥ ζήτησαν ονομαστική ψηφοφορία, για διαφορετικό ζήτημα το κάθε ένα, αλλά στοχεύοντας στον ίδιο στόχο. Ήλπιζαν να υπάρξουν διαρροές για να ουρλιάξουν μετά πως χάθηκε η δεδηλωμένη  και πρέπει ναν πάμε για εκλογές. ΝΔ, ΚΚΕ και ΔΗΣΥ, τα ετερώνυμα έλκονται, τα δύο άκρα συναντούνται!
Αλλά τους προέκυψε η κα Μεγαλοικονόμου, που προσχώρησε στον ΣΥΡΙΖΑ και έμειναν σύξυλοι.       

Δεν υπάρχουν σχόλια: