ΑΛΛΑΓΗ EMAIL

Οι φίλοι αναγνώστες μπορεί να στέλνουν τα μηνύματά τους στο εμέηλ gmosxos1@hotmail.com στο οποίο θα προτιμούσε ο διαχειριστής να τα λαμβάνει. Παράλληλα άνοιξε και ισχύει πάλι το εμέηλ gmosxos23.6.1946@gmail.com το οποίο μπορείτε να χρησιμοποιείτε σε περίπτωση που αδυνατείτε να κάνετε χρήση του hotmail.com
ΤΗΛ. ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ 6938.315.657 & 2610.273.901

Δευτέρα 11 Δεκεμβρίου 2017

Γ. Δραγασάκης: Επιτάχυνση του κυβερνητικού έργου

Τις προτεραιότητες της επόμενης περιόδου επισήμανε ο αντιπρόεδρος της κυβέρνησης Γιάννης Δραγασάκης στην ομιλία του προς τη Διευρυμένη ΕΠΕΚΕ Οικονομικών του ΣΥΡΙΖΑ ενόψει της συζήτησης για τον Προϋπολογισμό 2018.

Συγκεκριμένα, αυτές αφορούν:


- Στην υλοποίηση των απαραίτητων βημάτων για την ολοκλήρωση του Προγράμματος το 2018, συμπεριλαμβανομένων τόσο της συζήτησης για το χρέος όσο και της κατάλληλης προετοιμασίας για τον ασφαλή  δανεισμό της χώρας από τις αγορές.
- Στο  σχεδιασμό της μεταμνημονιακής περιόδου και μιας νέας γενιάς αλλαγών που θα ενισχύουν την ανάπτυξη και τη μείωση των ανισοτήτων.
- Στην πιο αποφασιστική υλοποίηση της κυβερνητικής στρατηγικής για την παραγωγική ανασυγκρότηση και την ανάδειξη ενός νέου υποδείγματος Βιώσιμης και Δίκαιης Ανάπτυξης.

Ο Γιάννης Δραγασάκης υπογράμμισε ότι ο ΣΥΡΙΖΑ ανέλαβε την ευθύνη εξόδου της χώρας από τα Μνημόνια και την επιτροπεία και υλοποιεί τη δέσμευσή του αυτή, καθώς στην επόμενη συζήτηση του Προϋπολογισμού, σε ένα χρόνο από σήμερα, η Ελλάδα θα έχει περάσει στη νέα φάση.

Ο αντιπρόεδρος της κυβέρνησης τόνισε, ότι με τη συμπλήρωση, σε λίγο καιρό, 3 χρόνων άσκησης κυβερνητικών καθηκόντων, ένας νέο κύκλος αυξημένης ευθύνης διανοίγεται καθώς η χρόνια συσσώρευση προβλημάτων αλλά και η διευρυμένη αστάθεια στην ευρύτερη περιοχή, δεν επιτρέπουν εφησυχασμό. Στο πλαίσιο αυτό, σημείωσε, ο ολοκληρωμένος σχεδιασμός, η διαμόρφωση  δημόσιων πολιτικών ή η επικαιροποίηση τους εκεί που ήδη υπάρχουν, οι τολμηρές αλλαγές στη λειτουργία του κράτους  η αξιολόγηση πολιτικών, φορέων και διοικήσεων, αποτελούν  κρίσιμες προτεραιότητες στη νέα φάση του κυβερνητικού έργου.  

«Ο ΣΥΡΙΖΑ και τα όργανά του, η ΚΟ και η κυβέρνηση πρέπει να κεφαλαιοποιήσουν την εμπειρία των τριών ετών διακυβέρνησης και να την αξιοποιήσουν στην κατεύθυνσης της επιτάχυνσης του κυβερνητικού έργου υπέρ της κοινωνικής πλειοψηφίας» υπογράμμισε ο Γ. Δραγασάκης.

Πηγή: avgi.gr 

Δεν υπάρχουν σχόλια: