ΑΛΛΑΓΗ EMAIL

Οι φίλοι αναγνώστες μπορεί να στέλνουν τα μηνύματά τους στο εμέηλ gmosxos1@hotmail.com στο οποίο θα προτιμούσε ο διαχειριστής να τα λαμβάνει. Παράλληλα άνοιξε και ισχύει πάλι το εμέηλ gmosxos23.6.1946@gmail.com το οποίο μπορείτε να χρησιμοποιείτε σε περίπτωση που αδυνατείτε να κάνετε χρήση του hotmail.com
ΤΗΛ. ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ 6938.315.657 & 2610.273.901

Παρασκευή 8 Δεκεμβρίου 2017

Η Τουρκία είναι ενιαία, αυτό ισχύει και για την Ελλάδα

Απευθυνόμενος σε μειονοτικούς της Κομοτηνής, ο κ. Ερντογάν είπε ότι όπως η Τουρκία έχει "μία σημαία" έτσι και εδώ στην Ελλάδα "δεν είναι δυνατόν να βάλουμε στην άκρη την ελληνική σημαία. Δεν μιλάμε για αφομοίωση αλλά για ενσωμάτωση σας στην Ελλάδα, πρόσθεσε ο κ. Ερντογάν απευθυνόμενος στους συγκεντρωμένους.

«Εγκεφαλικό»
το... επεισόδιο

ΣΤΟΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟ ΤΟΥ ΣΤΑΘΜΟ ΣΤΗΝ ΚΟΜΟΤΗΝΗ, Ο Κ. ΕΡΝΤΟΓΑΝ ΕΙΠΕ ΟΤΙ ΟΠΟΙΕΣ ΕΘΝΙΚΕΣ ΚΑΤΑΓΩΓΕΣ ΚΑΙ ΝΑ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΤΗΝ ΤΟΥΡΚΙΑ, ΟΛΕΣ ΜΑΖΙ ΑΠΟΤΕΛΟΥΝ ΑΥΤΟΝ ΤΟΝ ΕΝΑΝ ΛΑΟ. ΤΟ ΙΔΙΟ ΙΣΧΥΕΙ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ



Διαψεύδουν κατηγορηματικά από την κυβέρνηση τα περί «διπλωματικού επεισοδίου» στην Θράκη κατά τη διάρκεια της επίσκεψης του Τούρκου προέδρου Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν.

«Κανένα διπλωματικό επεισόδιο δεν υφίσταται στη Θράκη, όπως αναφέρεται σε ρεπορτάζ της Καθημερινής, όλα πηγαίνουν βάσει του συμφωνηθέντος προγράμματος» ανέφερε κυβερνητικός αξιωματούχος.

Η «Καθημερινή» νωρίτερα είχε αναφέρει ότι προκλήθηκε «μίνι διπλωματικό επεισόδιο» όταν ο υφυπουργός Εξωτερικών Γ. Αμανατίδης επεσήμανε προς τον Τούρκο Πρόεδρο Ρ. Τ. Ερντογάν ότι δεν προβλέπεται στη συμφωνία των δύο μερών να εκφωνήσει λόγο από μικροφώνου στα παιδιά του μειονοτικού σχολείου της Κομοτηνής.

Ο Πρόεδρος της Τουρκίας αναχώρησε στις 16:55 από την Κομοτηνή για το αεροδρόμιο της Αλεξανδρούπολης με προορισμό την Τουρκία.

Υπενθυμίζεται ότι ο Ταγίπ Ερντογάν, μαζί με τα μέλη της τουρκικής κυβερνητικής αποστολής που τον συνοδεύουν, επισκέφτηκε το τζαμί Κιρ Μαχαλλέ της Κομοτηνής αλλά και το μειονοτικό Γυμνάσιο και Λύκειο Κομοτηνής.

Ο κ. Ερντογάν περπάτησε από το τζαμί ως το σχολείο, και στη διάρκεια της διαδρομής μέλη της μουσουλμανικής κοινότητας είχαν συγκεντρωθεί στις δυο πλευρές του δρόμου, προκειμένου να τον δουν από κοντά και να τον χειροκροτήσουν.

Ο Τούρκος Πρόεδρος χαιρέτισε πολλούς από αυτούς και είχε σύντομη συνομιλία μαζί τους ενώ δέχθηκε και δώρα.

Στην είσοδο του σχολείου τον υποδέχθηκε ο υφυπουργός Εξωτερικών Γιάννης Αμανατίδης, που έχει την ευθύνη να συνοδεύει τον Τούρκο Πρόεδρο καθόλη τη διάρκεια της επίσκεψης, παρόντες ήταν επίσης οι βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ, Μουσταφά Μουσταφά, Καρά Γιουσούφ Αϊχάν, Ζεϊμπέκ Χουσεϊν, και ο βουλευτής της Δημοκρατικής Συμπαράταξης, Αχμέτ Ιλχάν.

Στο μεταξύ ο Τούρκος Πρόεδρος Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν είπε πως δεν είναι δυνατόν να βάλουμε στην άκρη την ελληνική σημαία  μιλώντας σε αίθουσα ξενοδοχείου της Κομοτηνής.

Απευθυνόμενος σε μειονοτικούς της περιοχής, ο κ. Ερντογάν είπε ότι όπως η Τουρκία έχει "μία σημαία" έτσι και εδώ στην Ελλάδα "δεν είναι δυνατόν να βάλουμε στην άκρη την ελληνική σημαία. Δεν μιλάμε για αφομοίωση αλλά για ενσωμάτωση σας στην Ελλάδα, πρόσθεσε ο κ. Ερντογάν απευθυνόμενος στους συγκεντρωμένους.

Στον τελευταίο του σταθμό στην Κομοτηνή, ο κ. Ερντογάν είπε ότι όποιες εθνικές καταγωγές και να υπάρχουν στην Τουρκία, όλες μαζί αποτελούν αυτόν τον έναν λαό. Το ίδιο ισχύει και για την Ελλάδα. Όποιες εθνικές καταγωγές και αν υπάρχουν, όλες μαζί αποτελούν τον ένα λαό. Σημείωσε επίσης ότι όπως η Τουρκία είναι ενιαία με τα 780.000 τετραγωνικά χιλιόμετρά της, αυτό ισχύει καθ' ολοκληρίαν και για την Ελλάδα.

Ο Πρόεδρος της Τουρκίας αναχώρησε στις 16:55 από την Κομοτηνή για το αεροδρόμιο της Αλεξανδρούπολης με προορισμό την Τουρκία.


Πηγή: avgi.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: