ΑΛΛΑΓΗ EMAIL

Οι φίλοι αναγνώστες μπορεί να στέλνουν τα μηνύματά τους στο εμέηλ gmosxos1@hotmail.com στο οποίο θα προτιμούσε ο διαχειριστής να τα λαμβάνει. Παράλληλα άνοιξε και ισχύει πάλι το εμέηλ gmosxos23.6.1946@gmail.com το οποίο μπορείτε να χρησιμοποιείτε σε περίπτωση που αδυνατείτε να κάνετε χρήση του hotmail.com
ΤΗΛ. ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ 6938.315.657 & 2610.273.901

Δευτέρα 11 Δεκεμβρίου 2017

Στηρίζουμε το ψηφοδέλτιο ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ (ΣΥΝ.Ε.Κ)



«Σύντροφοι-ισσες,
Η ιστορική παράταξη μας ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ (ΣΥΝ.Ε.Κ) δίνει υψίστης σημασίας πολιτικοσυνδικαλιστική μάχη την Τετάρτη 13-12-2017 στις αρχαιρεσίες για ανάδειξη ΔΣ Α΄ ΕΛΜΕ Αχαΐας ,από 8:30πμ έως 7μμ στο συγκρότημα Νίκου Τεμπονέρα.

Η παράταξή μας ένα χρόνο πριν ανασυγκροτήθηκε, μετά την αποπομπή μας από το ενωτικό σχήμα στο οποίο συμμετείχαμε και στο οποίο κυριάρχησαν οι πρώην σύντροφοι. Ο λόγος ήταν ότι εμείς είμαστε με τον ΣΥΡΙΖΑ και η  επιθυμία τους ήταν να έχουν ένα σχήμα αντικυβερνητικό. Στο αρχικό  στάδιο δε δεν σεβάστηκαν, σε προσωπικό επίπεδο με ανοίκειες επιθέσεις, συναδέλφους που τους βοήθησαν να γίνουν γνωστοί και να αναδειχθούν σε συνδικαλιστικά αξιώματα και θέσεις αιρετών.
Συμμετείχαμε σε τρείς  εκλογικές διαδικασίες, και το Μάιο του  2017 εκλέξαμε αντιπρόσωπο στο 18ο Συνέδριο της ΟΛΜΕ. Αυτή η επιτυχία οφείλεται στο ότι καταφέραμε να επικοινωνήσουμε με συναδέλφους και να τους εξηγήσουμε ότι οι εκπαιδευτικοί του ΣΥΡΙΖΑ στηρίζουν το  ψηφοδέλτιο της ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗΣ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑΣ .Έχουμε περάσει από όλα τα σχολεία και εξηγήσαμε στους συναδέλφους ποιοι είμαστε, αλλά εκτιμούμε όμως ότι το μήνυμα δεν έχει περάσει σε όλους τους φίλους και οπαδούς ή  υπερισχύει η προσωπική εκτίμηση προς τους πρώην συντρόφους.
Ο κύριος, πολιτικός και συνδικαλιστικός, αντίπαλός μας όμως είναι η  ΔΑΚΕ. Η παράταξη της δεξιάς θέλει να βγει την επομένη των εκλογών και  να δημιουργήσει κλίμα υπέρ του Μητσοτάκη, να δώσει πόντους για να  γίνει πρωθυπουργός, ο υπουργός των διαθεσιμοτήτων, απολύσεων,  ποσοστώσεων και τιμωρητικής αξιολόγησης. Η κυριαρχία της δεξιάς δεν  συνάδει με τη δημοκρατική πορεία της Α΄ΕΛΜΕ Αχαΐας, της ΕΛΜΕ του Νίκου  Τεμπονέρα . Μετά από αυτές τις εκλογές  πρέπει ο συσχετισμός των  δυνάμεων να είναι τέτοιος που να εκλέξει πρόεδρο που δεν θα έχει  κώλυμα συμμετοχής στις εκδηλώσεις τιμής και μνήμης για τη δολοφονία του.
Πρέπει να επισημάνουμε ότι από την παράταξή μας αναδείχθηκαν σπουδαία  στελέχη του συνδικαλιστικού μας κινήματος όπως: Θωμάς Τσάκας, Σταμάτης  Χλωμούδης, Μαρία Αντύπα, Πέτρος Χάλκος, Αντρέας Γαλάζιος, Παναγιώτης  Σταυρόπουλος.
Εμείς συνεχίζουμε τον αγώνα τους, για να γίνει η Α΄ΕΛΜΕ Αχαΐας η φωνή και η δύναμη των συναδέλφων μας.
Τέλος καλούμε όλους τους συντρόφους που έχουν συγγενείς, γνωστούς και  φίλους εκπαιδευτικούς δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης που υπηρετούν σε  σχολεία της Α΄ΕΛΜΕ Αχαΐας (Δήμοι Πατρέων, Δυτικής Αχαΐας, Ερυμάνθου)  να τους γνωρίσουν ότι υποστηρίζουμε το ψηφοδέλτιο ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ  ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ (ΣΥΝ.Ε.Κ)».
(Από την  ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ  ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ - ΣΥΝ.Ε.Κ)

Δεν υπάρχουν σχόλια: