ΑΛΛΑΓΗ EMAIL

Οι φίλοι αναγνώστες μπορεί να στέλνουν τα μηνύματά τους στο εμέηλ gmosxos1@hotmail.com στο οποίο θα προτιμούσε ο διαχειριστής να τα λαμβάνει. Παράλληλα άνοιξε και ισχύει πάλι το εμέηλ gmosxos23.6.1946@gmail.com το οποίο μπορείτε να χρησιμοποιείτε σε περίπτωση που αδυνατείτε να κάνετε χρήση του hotmail.com
ΤΗΛ. ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ 6938.315.657 & 2610.273.901

Δευτέρα 11 Δεκεμβρίου 2017

Μαξίμου: Σύσκεψη υψηλού επιπέδου για Προσφυγικό

Ο πρωθυπουργός, Αλέξης Τσίπρας, είχε σήμερα αινιγματική σύσκεψη υψηλού επιπέδου, για την προσφυγική και μεταναστευτική κρίση, λίγες μέρες μετά την επίσκεψη Ερντογάν στην χώρα μας και την συζήτηση μαζί του για το Προσφυγικό και τις συνέπειές του στις δύο χώρες, καθώς τρία εκατομμύρια Προσφύγων στις δυτικές ακτές της Τουρκίας αναμένουν το πέρασμά τους στην Ελλάδα.  Η σύσκεψη πραγματοποιήθηκε στο Μέγαρο Μαξίμου και σε αυτήν μετείχαν ο υπουργός Επικρατείας, Αλέκος Φλαμπουράρης, ο υπουργός Μεταναστευτικής Πολιτικής, Γιάννης Μουζάλας, ο αναπληρωτής υπουργός Εθνικής Άμυνας, Δημήτρης Βίτσας, ο αναπληρωτής υπουργός Εσωτερικών, Νίκος Τόσκας και ο υπουργός Δικαιοσύνης, Διαφάνειας και Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων, Σταύρος Κοντονής.
Στη συνέχεια ο πρωθυπουργός είχε συνάντηση με τους βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ Λέσβου Γ. Πάλλη, Χίου Α. Μιχαηλίδη, Σάμου Δ. Σεβαστάκη και Δωδεκανήσου Η. Καματερό για την προσφυγική και μεταναστευτική κρίση. Κι αυτά ενώ ο χειμώνας επιτείνεται μέρα με την ημέρα.

Δεν υπάρχουν σχόλια: