ΑΛΛΑΓΗ EMAIL

Οι φίλοι αναγνώστες μπορεί να στέλνουν τα μηνύματά τους στο εμέηλ gmosxos1@hotmail.com στο οποίο θα προτιμούσε ο διαχειριστής να τα λαμβάνει. Παράλληλα άνοιξε και ισχύει πάλι το εμέηλ gmosxos23.6.1946@gmail.com το οποίο μπορείτε να χρησιμοποιείτε σε περίπτωση που αδυνατείτε να κάνετε χρήση του hotmail.com
ΤΗΛ. ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ 6938.315.657 & 2610.273.901

Τρίτη 12 Δεκεμβρίου 2017

Απηύδησαν οι κάτοικοι με την περίφημη περιμετρική

Καλό 2018 με... όπλα, κράνη, παλάσκες για Πρωτοχρονιά στα χαρακώματά της !

Όπως όλα δείχνουν, στην  ταλαιπωρία των γειτόνων που προκαλεί η λάσπη του χειμώνα, θα προστεθεί και αυτή της σκόνης που θα έρθει την άνοιξη. Οι κάτοικοι της οδού Γερανείων στην Πάτρα, έχουν απηυδήσει από την συνεχιζόμενη οχλαγοή και την κίνηση των τροχοφόρων της εταιρείας που έχει αναλάβει να περαιώσει την περίφημη κατ΄ όνομα μίνι περιμετρική, η οποία τείνει να καταστεί σε... μάξι αγανάκτηση!


Ο στόχος που είχε θέσει η Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδος για την ολοκλήρωση και  παραδώσει  στην κυκλοφορία για το τέλος του 2017  δεν είναι εφικτός πια, κάτι που διαπιστώνεται εκ των υστέρων από την Περιφέρεια, αλλά είχαν προδιαγράψει οι κάτοικοι, που διατελούν με κακή εμπειρία πολλών χρόνων στα περί... περιμετρικής!

Έτσι καλό 2018 με... όπλα, κράνη, παλάσκες για Πρωτοχρονιά στα χαρακώματα της Περιμετρικής, που σε μεγάλο βάθος εξελίσσεται η κατασκευή της. Κι ωστόσο οι πρώτοι μήνες του νέου έτους θα βρουν το έργο σε αναμονή λειτουργίας. Κι από άνοιξη, βλέπουμε πάλι, για να μην κάνουμε προβλέψεις τύπου Κασσάνδρας!

Πάντως με βεβαιότητα μπορούμε να υποστηρίξουμε ότι τόσα χρόνια η καθυστέρηση ολοκλήρωσης μπορεί να παραλληλισθεί με το Γεφύρι της Άρτας, όπου «ολημερίς το χτίζανε το βράδυ γκρεμιζόταν». Και τούτο γιατί το τούνελ στου Ζωγράφου, δίπλα στο φούρνο, γκρεμίστηκε αφού το είχε φτιάξει με αρκετή κομπίνα και κονόμα ο κολλητός των ΠΑΣΟΚων εργολάβος και πρέπει να ξαναχτιστεί.

Πάντως στο γεφύρι της Άρτας, φιλοτιμήθηκε και έβαλε ο πρωτομάστορας να θάψουν τη γυναίκα του  στα θεμέλια, για να σταθεί το κτίσμα.

Τώρα εαν με ρωτήσετε εάν υπάρχει περίπτωση για παρόμοιας ευαισθησία, τι να σας πω; Ρωτήστε τον αχαϊάρχη Γρηγόρη, που όλα τα σφάζει κι όλα τα... μαχαιρώνει!  

Δεν υπάρχουν σχόλια: