ΑΛΛΑΓΗ EMAIL

Οι φίλοι αναγνώστες μπορεί να στέλνουν τα μηνύματά τους στο εμέηλ gmosxos1@hotmail.com στο οποίο θα προτιμούσε ο διαχειριστής να τα λαμβάνει. Παράλληλα άνοιξε και ισχύει πάλι το εμέηλ gmosxos23.6.1946@gmail.com το οποίο μπορείτε να χρησιμοποιείτε σε περίπτωση που αδυνατείτε να κάνετε χρήση του hotmail.com
ΤΗΛ. ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ 6938.315.657 & 2610.273.901

Παρασκευή 17 Νοεμβρίου 2017

Ο Ρουβίκωνας έφερε αλλαγές στην πύλη του Υπ.Εθ.Α.

 

Μέλη του Ρουβίκωνα εισέβαλαν στο υπουργείο Εθνικής Αμυνας για να διαμαρτυρηθούν κατά των ιμπεριαλιστών! Τα μέλη του Ρουβίκωνα πέρασαν ανενόχλητοι την πύλη και δεν έγινε καμία σύλληψη. Σύμφωνα με όσα μετέδωσε η ΕΡΤ μετά την επίθεση του Ρουβίκωνα στο Πεντάγωνο, απομακρύνονται όσοι ήταν υπεύθυνοι εκείνη την ώρα για την πύλη της Λεωφόρου Μεσογείων.


Σε ανάρτησή τους στο indymedia μέλη του Ρουβικώνα αναφέρουν μεταξύ άλλων: «…Την ημέρα του Πολυτεχνείου, ως μέρος των κινητοποιήσεων του κόσμου του αγώνα επιλέξαμε μια παρέμβαση ενάντια στο κράτος, το βαθύ κράτος. Του οποίου οι πολυεπίπεδες ατζέντες συνεχίζουν να εφαρμόζονται αδιάφορες από πολιτεύματα, αδιάφορες από το τι συμβαίνει στο εσωτερικό, μέσα στην διαρκή πάλη τους στις ιμπεριαλιστικές ιεραρχίες. Ο στρατός, με τη μορφή του μηχανισμού πλέον παρά με τη μορφή κλίκας προσώπων, συνεχίζει να διατηρεί κεντρική θέση στο βαθύ κράτος κι έτσι είναι ο πλέον κατάλληλος να συμβολιστούν πάνω του το σύνολο των ιμπεριαλιστικών και γεωπολιτικών στρατηγικών που το βαθύ κράτος καθορίζει σε βάθος δεκαετιών (και όχι τετραετιών)».

Πηγή: newsit.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: