ΑΛΛΑΓΗ EMAIL

Οι φίλοι αναγνώστες μπορεί να στέλνουν τα μηνύματά τους στο εμέηλ gmosxos1@hotmail.com στο οποίο θα προτιμούσε ο διαχειριστής να τα λαμβάνει. Παράλληλα άνοιξε και ισχύει πάλι το εμέηλ gmosxos23.6.1946@gmail.com το οποίο μπορείτε να χρησιμοποιείτε σε περίπτωση που αδυνατείτε να κάνετε χρήση του hotmail.com
ΤΗΛ. ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ 6938.315.657 & 2610.273.901

Παρασκευή 6 Οκτωβρίου 2017

Διαγωνισμός για τον φράκτη στο νέο λιμάνι της Πάτρας

Σε δημόσιο διαγωνισμό για την ανάθεση του έργου, διαμόρφωσης χώρου περιπολίας και επιτήρησης του Νότιου Λιμένα Πάτρας, προχωρά ο ΟΛΠΑ για την αντιμετώπιση των συνεχών εφόδων μεταναστών στο λιμάνι, πο το τελευταιο διάστημα συνεχώς εντείνονται.

 
Το έργο αφορά τη δημιουργία περίβολου περιπολίας μήκους 1.420 μέτρων εσωτερικά και παράλληλα της εξωτερικής περίφραξης, σε ασφαλτοστρωμένο διάδρομο πλάτους 5 μέτρων. Ο περίβολος περιπολίας θα οριοθετηθεί από τους υπόλοιπους χώρους του λιμένα με στοιχεία σκυροδέματος στα οποία θα στηρίζονται φύλλα πλεξιγκλάς, συνολικού ύψους 3 μέτρων ο οποίος θα ελέγχεται και με ηλεκτρονικά μέσα.


Πρόκειται για έργο που έχει ενταχθεί στο Περιφερειακό Επιχειρησιακό Πρόγραμμα και στόχος του είναι να ενισχύει την ασφάλεια του νέου λιμανιού, έναντι των αυξανόμενων πιέσεων που δέχεται από μετανάστες που επιχειρούν να βγουν παράνομα στο εξωτερικό.


Ο διαγωνισμός θα διεξαχθεί στα γραφεία του ΟΛΠΑ στις 31 Οκτωβρίου και η ανάθεση της σύμβασης θα γίνει με επιλογή αναδόχου κατόπιν ανοικτής δημοπρασίας, με κριτήριο την πλέον συμφέρουσα από οικονομική άποψη προσφορά βάσει τιμής (χαμηλότερη τιμή).


Η συνολική προθεσμία εκτέλεσης της σύμβασης ορίζεται σε 480 ημερολογιακές ημέρες και αρχίζει από την ημέρα υπογραφής της σύμβασης.  Το έργο έχει προϋπολογισμό 999.500 ευρώ.


Πηγή: http://tempo24.news/

Δεν υπάρχουν σχόλια: