ΑΛΛΑΓΗ EMAIL

Οι φίλοι αναγνώστες μπορεί να στέλνουν τα μηνύματά τους στο εμέηλ gmosxos1@hotmail.com στο οποίο θα προτιμούσε ο διαχειριστής να τα λαμβάνει. Παράλληλα άνοιξε και ισχύει πάλι το εμέηλ gmosxos23.6.1946@gmail.com το οποίο μπορείτε να χρησιμοποιείτε σε περίπτωση που αδυνατείτε να κάνετε χρήση του hotmail.com
ΤΗΛ. ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ 6938.315.657 & 2610.273.901

Παρασκευή 13 Οκτωβρίου 2017

ΣΥΡΙΖΑ: Η σημερινή απόφαση της ΔΕΜΑ μας δικαιώνει





Η Πάτρα βγαίνει από την αφάνεια που προκλήθηκε από την διαχρονική αδιαφορία των προηγούμενων κυβερνήσεων και ανακτά την δυναμική και την προσωπικότητα της


«Η σημερινή απόφαση δείχνει ότι η χώρα μετά από τόσα χρόνια κρίσης στέκεται όρθια, δηλώνει παρών και ατενίζει το μέλλον με αισιοδοξία. Τόσο η Πάτρα όσο και η Ελλάδα επιστρέφουν με αυτή την απόφαση στο διεθνές προσκήνιο και γίνονται το κέντρο των 26 χωρών της λεκάνης της Μεσογείου».
Με τα παραπάνω καταλήγει ανακοίνωση που εξέδωσε το Γραφείο Τ'υπου του ΣΥΡΙΖΑ μετά την δημοσιοποίηση της απόφασης της ΔΕΜΑ για ανάθεση στην πόλη των Παράκτιων Μεσογειακών Αγώνων του 2019. Κάτι που θα προσδώσει αίγλη καθώς αναδειχθεί ότι μπορεί μία κυβέρνηση της Αριστεράς με έναν κομμουνιστή δήμαρχο να πραγματοποιήσουν μεγάλους Αγώνες και επιτυχημένους έξω από τα πλαίσια της εμπορευματοποίησης.
Ολόκληρη η ανακοίνωση του ΣΥΡΙΖΑ έχει ως εξής:
«Η Πάτρα θα φιλοξενήσει τους Παράκτιους Μεσογειακούς Αγώνες του 2019 σύμφωνα με την απόφαση της ΔΕΜΑ στην Ταραγόνα της Ισπανίας. Πρόκειται για μια απόφαση σημαντική όχι μόνο για την πόλη μας, όχι μόνο για την Δυτική Ελλάδα αλλά για ολόκληρη τη χώρα.
Η Κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ-Οικολόγων και ο Υφυπουργός Αθλητισμού και Πολιτισμού Γιώργος Βασιλειάδης επέλεξαν την πόλη της Πάτρας, ανάμεσα σε άλλες ελληνικές πόλεις, να διεκδικήσει μια μεγάλη αθλητική διοργάνωση για τη χώρα μετά από τόσα χρόνια αποχής από τέτοιου είδους διοργανώσεις λόγω της οικονομικής κρίσης. Η σημερινή απόφαση της ΔΕΜΑ δικαιώνει την επιλογή της Κυβέρνησης και του Υφυπουργού αλλά δικαιώνει και τις προσπάθειες που κατέβαλλε η Επιτροπή Διεκδίκησης και όλοι όσοι εργάστηκαν για να ετοιμάσουν εναν αξιόλογο και ολοκληρωμένο φάκελο υποψηφιότητας. Τους αξίζουν συγχαρητηρια!
Οι Παράκτιοι Μεσογειακοί Αγώνες είναι ένα κομβικής σημασίας γεγονός, όχι μόνο για τους αθλητικούς λόγους και όχι μόνο για το γεγονός αυτό καθαυτό. Θα δώσει τη δυνατότητα να κατασκευαστούν υποδομές χαμηλού κόστους που θα καλυφθούν από τον κρατικό προϋπολογισμό, οι οποίες, αμέσως μετά, θα αποδοθούν στην τοπική κοινωνία και θα αξιοποιηθούν παράλληλα και προς όφελος της τοπικής  οικονομίας. Αποτελούν επίσης ευκαιρία για να δημιουργηθεί ένας αθλητικός τουριστικός κόμβος στην πόλη καθώς τα παράκτια αθλήματα είναι κατεξοχήν τουριστικά αθλήματα που μπορούν να συνδυαστούν με την γενικότερη τουριστική κίνηση που θέλουμε να έχουμε στην περιοχή.
 Η Πάτρα βγαίνει από την αφάνεια που προκλήθηκε από την διαχρονική αδιαφορία των προηγούμενων κυβερνήσεων και ανακτά την δυναμική και την προσωπικότητα της. Η ενίσχυση της απασχόλησης με τη δημιουργία θέσεων εργασίας για να καλυφθούν οι ανάγκες της συγκεκριμένης διοργάνωσης, η ανάπτυξη των υποδομών αλλά και η ανάδειξη των πολιτιστικών στοιχείων της Πάτρας προσμετρώνται στα κέρδη που θα αποκομίσει η πόλη και μπορούν να συμβάλλουν τα μέγιστα στην οικονομική ανάπτυξη της περιοχής προς όφελος των κατοίκων και των τοπικών επιχειρήσεων.
Η σημερινή απόφαση όμως δείχνει παράλληλα ότι η χώρα μετά από τόσα χρόνια κρίσης στέκεται όρθια δηλώνει παρών και ατενίζει το μέλλον με αισιοδοξία. Τόσο η Πάτρα όσο και η Ελλάδα επιστρέφουν με αυτή την απόφαση στο διεθνές προσκήνιο και γίνονται το κέντρο των 26 χωρών της λεκάνης της Μεσογείου».

Δεν υπάρχουν σχόλια: