ΑΛΛΑΓΗ EMAIL

Οι φίλοι αναγνώστες μπορεί να στέλνουν τα μηνύματά τους στο εμέηλ gmosxos1@hotmail.com στο οποίο θα προτιμούσε ο διαχειριστής να τα λαμβάνει. Παράλληλα άνοιξε και ισχύει πάλι το εμέηλ gmosxos23.6.1946@gmail.com το οποίο μπορείτε να χρησιμοποιείτε σε περίπτωση που αδυνατείτε να κάνετε χρήση του hotmail.com
ΤΗΛ. ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ 6938.315.657 & 2610.273.901

Πέμπτη 12 Οκτωβρίου 2017

Οι έμποροι της Αιγιαλείας ζητούν συνδρομή της Τροχαίας


 

 

 

 

Για την παλαιά Ε.Ο. Πατρών-Αθηνών
Αύξηση της κίνησης παρατηρείται στην παλαιά εθνική οδό Πατρών -Κορίνθου μετά την εφαρμογή των διοδίων στην Ολυμπία Οδό, με τον Εμπορικό Σύλλογο Αιγιαλείας να ζητά λήψη μέτρων από την Αστυνομική Διεύθυνση Αχαΐας και την Τροχαία.
 
 «Έκοψαν έναν δήμο στην μέση με τα διόδια στον Ελαιώνα. Αναγκάστηκε όλος ο κόσμος να στραφεί στην παλαιά εθνική οδό» τόνισε μιλώντας «Στο Κόκκινο Πάτρας 107.7» ο πρόεδρος του εμπορικού συλλόγου Αιγιαλείας Λάμπης Παπαδόπουλος, υπογραμμίζοντας ότι καθημερινά δεκάδες συνάδελφοί του, που διατηρούν υποκαταστήματα σε Ακράτα, Καλάβρυτα, Αιγείρα, Πάτρα, καταγγέλλουν ότι είναι υψηλό το κόστος των διοδίων και για αυτό τον λόγο επιλέγουν την παλαιά εθνική και όχι τον σύγχρονο αυτοκινητόδρομο. Μαζί όμως με τους εμπόρους, τους επαγγελματίες, τους εργαζόμενους και όσους έχουν οικογένειες σε γειτονικούς δήμους, διέρχονται το τελευταίο διάστημα από την παλαιά εθνική οδό Πατρών-Κορίνθου τα φορτηγά και γενικά τα βαρέα οχήματα, ώστε να αποφύγουν το κόστος των διοδίων, με τον κ. Παπαδόπουλο να κρούει τον κώδωνα του κινδύνου για πιθανά τροχαία ατυχήματα. «Έχουν καταντήσει καρμανιόλα και επικίνδυνη την παλαιά εθνική οδό» ανέφερε χαρακτηριστικά.
 
Για αυτό τον λόγο με επιστολή τους προς την τοπική ΕΛ.ΑΣ. και την Τροχαία ζητούν να υπάρξουν έλεγχοι στο παράπλευρο δρόμο του νέου αυτοκινητόδρομου, αλλά και να εφαρμοστεί ο νόμος, προτού θρηνήσουμε κι άλλες ανθρώπινες ζωές στην άσφαλτο. Επίσης ζητούν είναι να τους αποστέλλετε περιοδική κατάσταση (ανά δυο μήνες) στην οποία θα φαίνονται οι έλεγχοι που πραγματοποίησε η αστυνομία και η τροχαία, καθώς και τα αποτελέσματα αυτών.
 
«Ελπίζουμε ότι θα έχουμε άμεσα αποτελέσματα και στην εθνική. Να ενημερώσουν όσους δεν το ξέρουν γιατί τα πρόστιμα είναι εξουθενωτικά. Εμείς δεν πάμε να χωρίσουμε τις κοινωνικές ομάδες στα δυο, δεν πάμε να τσακωθούμε με τους φορτηγατζήδες. Πάμε να πιέσουμε να μας δώσει ο κ. Σπίρτζης και η Ολυμπία Οδός ελεύθερη την κίνηση των πολιτών στο νέο δρόμο όσο είναι τα έργα. Είναι μεγάλο κίνητρο για εμάς, τα καταστήματα μας και τις οικογένειές μας» επισήμανε ως μια ενδιάμεση λύση για το συγκεκριμένο θέμα.
 
Τέλος ο πρόεδρος του Εμπορικού Συλλόγου της Αιγιαλείας έκανε λόγο για την θέσπιση, όσο το δυνατόν γρηγορότερα του ενιαίου αναλογικού ηλεκτρονικού συστήματος διοδίων, κάτι το οποίο έχει τονίσει και στο παρελθόν ο υπουργός Υποδομών και Δικτύων Χρήστος Σπίρτζης. «Να εφαρμοστούν άμεσα τα αναλογικά διόδια, κάτι το οποίο ζητήσαμε με ψήφισμά μας στο δημοτικό συμβούλιο και το ψήφισε ομόφωνα. Τα αναλογικά διόδια είναι σωστά, αλλά εάν είναι να γίνουν τα τέλη του 2018, τι να τα κάνουμε;» επισήμανε ο κ. Παπαδόπουλος.

Δεν υπάρχουν σχόλια: