ΑΛΛΑΓΗ EMAIL

Οι φίλοι αναγνώστες μπορεί να στέλνουν τα μηνύματά τους στο εμέηλ gmosxos1@hotmail.com στο οποίο θα προτιμούσε ο διαχειριστής να τα λαμβάνει. Παράλληλα άνοιξε και ισχύει πάλι το εμέηλ gmosxos23.6.1946@gmail.com το οποίο μπορείτε να χρησιμοποιείτε σε περίπτωση που αδυνατείτε να κάνετε χρήση του hotmail.com
ΤΗΛ. ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ 6938.315.657 & 2610.273.901

Παρασκευή 13 Οκτωβρίου 2017

Πάρτο Αλλιώς






Του Ντίνου Βγενόπουλου
Ο Βόλφγκανγκ Σόιμπλε παραμένει πάντως ο δημοφιλέστερος πολιτικός στην Γερμανία, με αποδοχή από το 69% και τις θετικές αξιολογήσεις να αυξάνονται κατά 7%, μετά την γνωστοποίηση των σχεδίων που τον θέλουν να αναλαμβάνει την προεδρία του Ομοσπονδιακού Κοινοβουλίου.

Αλλά δεν τολμά να ζητήσει να το κάνουν άγαλμα
Θα τον …τσιμεντώσουν…
Τ¨ αφήνω δεν μ΄ αφήνει…
Πατρίκ Λε Γιαρίκ Διεύθυντής της Ουμανιτέ :«Εδώ και χρόνια, ο ελληνικός λαός υφίσταται ανυπολόγιστες ταλαιπωρίες, προκειμένου να εξοφλήσει ένα χρέος για το οποίο δεν είναι κατ’ ουδένα τρόπο υπεύθυνος. Την ίδια χρονική περίοδο, η ΕΚΤ και το ΔΝΤ γεμίζουν τα ταμεία τους με τα χρήματα που συγκεντρώνονται από αυτό το χρέος» .Η  ΕΚΤ κέρδισε 7,8 δισεκατομμύρια ευρώ χάρη στα επιτόκια των ομολόγων του ελληνικού δημοσίου, ενώ και το ΔΝΤ έχει συσσωρεύσει έναν πακτωλό χρημάτων ύψους 2,5 δισεκατομμυρίων ευρώ, χάρη στα δάνεια που έχει χορηγήσει στην Αθήνα.
Δεν το βλέπω να μας τα επιστρέφουν , είναι… παλιά
Σαν τα γλυπτά του Παρθενώνα…
Β. Λεβέντης : «Αν υπογράψει(σ.σ ο Παυλόπουλος το νόμο για την ταυτότητα φύλου)  πρέπει να αντιδράσουμε γιατί δεν μπορεί αυτήν τη στιγμή ένας σύλλογος να έχει λόγο και όχι η Εκκλησία της Ελλάδας. Δεν ξέρω τι θα κάνω. Δεν μπορώ να κάθομαι σε μια Βουλή που είναι όλοι άθεοι και να μιλούν με τόση ασέβεια λες και είναι μίασμα η Εκκλησία. Ούτε θρησκόληπτος είμαι ούτε κληρικός»
Ταλιμπάν και …λεβέντης…
Ο Άδωνης προειδοποίησε τον κ. Μητσοτάκη να μην ψηφίσει το νομοσχέδιο για τον προσδιορισμό φύλου, «γιατί αν το ψηφίσει δεν θα γίνει ποτέ πρωθυπουργός».
Και ιδιαίτερα με σένα ποτέ των ποτών…
Παρασκευή 13 Οκτωβρίου 2017,αρχισε  η διάθεση του πετρελαίου θέρμανσης στους καταναλωτές και η τιμή αναμένεται να κυμανθεί περίπου στα 95 λεπτά το λίτρο .
Έλα πιο κοντά πιο κοντά , πιο κοντά
Πιο κοντά…
Από την κατάθεση μάρτυρα στο Τριμελές Εφετείο Κακουργημάτων, στη δίκη του πρώην υφυπουργού του ΠΑΣΟΚ, Γιάννη Ανθόπουλου, που κατηγορείται για υπόθεση τοκογλυφίας. . «Είχε στο πατάρι 500 εκατ. Δραχμές . Όπως υποστήριξε η μάρτυρας κάθε φορά που εκταμιευόταν ένα ποσό, έδινε στον Γιάννη Ανθόπουλο ποσοστό 10%. «Μου έλεγε ότι αυτό ήταν η “γλύκα” τους για να μας ξαναβοηθήσουν» σημείωσε προσθέτοντας «θεωρώ ότι τα μοιράζονταν». Έτσι έδωσε συνολικά ποσό 1,7 εκ. ευρώ, χωρίς να πουληθεί «ούτε κιλό καπνού» όπως είπε χαρακτηριστικά .
Τι δεν καταλαβαίνεις ;
Αυτοί ήταν
Και είναι…
Ζ. Γκάμπριελ: O Σόιμπλε θέλει να δημιουργήσει τεχνοκρατικά εμπόδια στα ευρωπαϊκά σχέδια του Μακρόν. «Είμαι βέβαιος ότι η Χριστιανοδημοκρατική Ενωση (CDU/CSU), oι Φιλελεύθεροι (FDP) και oι Πράσινοι (Die Gruenen), θα σχηματίσουν την επόμενη κυβέρνηση. Οι Πράσινοι θέλουν να κυβερνήσουν»
Τα δικά σας σύκα , τα δικά τους καρύδια
Γι΄ αυτό είστε εκεί που είστε…
Oxfam: Η ΕΕ κάνει ολέθριο λάθος προσπαθώντας να κρατήσει τους πρόσφυγες μακριά από την Ευρώπη
Δεν είναι ούτε το πρώτο ούτε το τελευταίο, εδώ όμως
Το "Ecocar", ένα αμιγώς ηλεκτρικό διθέσιο αυτοκίνητο πόλης, με συσσωρευτές (μπαταρίες), ελεγκτές και ηλεκτρικά υποσυστήματα ελληνικής τεχνογνωσίας, που αναμένεται να κυκλοφορεί μαζικά  στην ελληνική κι ευρωπαϊκή αγορά το 2018. Παρκάρει σε θέση ...κάδου, το συνολικό πλάτος του δεν ξεπερνά 1,10. Κοστίζει όσο το πετρέλαιο μιας δύσκολης χρονιας . Φορτίζει στην απλή πρίζα "σούκο" μιας κατοικίας, η κίνησή του κοστίζει μόλις ένα ευρώ ανά 100 χιλιόμετρα. Κατασκευάζεται στην  Κίνα, η "καρδιά" του χτυπάει με ελληνική τεχνογνωσία.
Φέρε …δύο…
Ο ΟΑΕΔ θα εξοικονομήσει 2,2 εκ. € ετησίως αυξάνοντας παράλληλα τόσο τις συνολικές ώρες που θα εργάζονται οι εργαζόμενοι κατά 14% όσο και τον αριθμό των υπαλλήλων οι οποίοι θα προσληφθούν με ατομικές συμβάσεις ορισμένου, κατά 50 επιπλέον προσλήψεις. Από αυτό συνάγεται ότι όλα αυτά τα χρόνια, ο Ο.Α.Ε.Δ. λανθασμένα είχε επιλέξει να αναθέτει το αντικείμενο καθαριότητας των υπηρεσιών του σε εργολαβικές εταιρείες καθαρισμού αφού τελικώς ζημιώνονται οικονομικά τόσο το Δημόσιο όσο και οι ίδιοι οι πολίτες που χρηματοδοτούν τον ΟΑΕΔ μέσω των κρατήσεων τους υπέρ ανεργίας-ΟΕΚ-ΟΕΕ.
Ποσώς τους ενδιέφερε αν πληρώναμε τα μαλλιά της κεφαλής μας, αρκεί που ήταν ιδιωτικό.
Και  νεοφιλελέ ιδεοληψία το λες…
Τρεις στους τέσσερις Αμερικανούς (ποσοστό 74,5%) δήλωσαν ότι «φοβούνται» ή «φοβούνται πολύ» τους διεφθαρμένους κυβερνητικούς αξιωματούχους. Η πρώτη δεκάδα συμπληρώνεται με φόβους για την κατάργηση ή την αύξηση του κόστους της ιατρικής περίθαλψης από τον πρόεδρο Τραμπ (Trumpcare αντί για Obamacare), τη ρύπανση του πόσιμου νερού, γενικότερα των υδάτων και του αέρα, την έλλειψη αρκετών διαθέσιμων χρημάτων για το μέλλον, την κλιματική αλλαγή, τη χρήση πυρηνικών από τη Βόρεια Κορέα και την εμπλοκή των ΗΠΑ σε ένα τρίτο παγκόσμιο πόλεμο. 11η θέση (44,4%), ο φόβος τρομοκρατικής επίθεσης στην 13η (43,3%), ο φόβος θανάτου των αγαπημένων στην 16η (40%), η ανεργία στην 31η (30,7%), η υψοφοβία στην 34η (28,2%), οι καρχαρίες στην 41η (25,4%), η αντικατάσταση του εργαζόμενου από ρομπότ στην 42η (25,3%), ο φόβος του θανάτου στην 48η (20,3% - μάλλον χαμηλά στη λίστα), η παράνομη μετανάστευση στην 49η (20,3%), οι αράχνες και τα έντομα στην 50ή (20,3%), ο φόβος ομιλίας μπροστά σε κοινό στην 52η (20%), η κλειστοφοβία στην 55η (19,8%), ο φόβος απαγωγής στην 62η (15,5%), η φοβία απέναντι στις νέες τεχνολογίες στην 64η (14,9%), τα μικρόβια στην 68η (11,5%), οι κλόουν στην 76η (7,5%) κ.α.   Τα ζόμπι βρίσκονται στην 78η θέση των φόβων (5,3%) και τα φαντάσματα στην 79η (4,3%).
Πες μου το φόβο σου να σου πω ποιος είσαι…
Ακόμα φιλικότερο περιβάλλον για τις ιδιωτικές επενδύσεις ζητά ο Στουρνάρας
Στην κρεβατοκάμαρα καλά είναι Γιάννη;…
Οι Βρυξέλλες έχουν θέσει ως όρο για την μετάβαση στην επόμενη φάση  των διαπραγματεύσεων   την διευθέτηση του λογαριασμού που θα πληρώσει το Λονδίνο για τις οικονομικές υποχρεώσεις που έχει αναλάβει ως μέλος της Ευρωπαϊκής Ενωσης και του καθεστώτος των ευρωπαίων πολιτών που ζουν στη Βρετανία και των βρετανών πολιτών που ζουν στην ΕΕ.
Οι Βρετανοί ερωτούν : Who Pays the Ferryman?
Νίκος Καραχάλιος προς Μητσοτάκη: Έτσι θα γλυτώσεις και από το καθημερινό βάσανο κάθε Προέδρου που ονομάζεται «Πρωινός Καφές», αφού «Τάκης θα κερνάει και Μαρία θα πίνει»! Επίσης ποιό καλύτερο δίδυμο από το Μαρία / Τάκης για να υπηρετήσει το άνοιγμα στο Κέντρο, αφού και οι δύο γνωρίζουν όχι μόνο το ΠΑΣΟΚ -ο Τάκης μάλιστα ως διευθυντής του γραφείου του Κώστα Λαλιώτη – αλλά έχουν τεχνογνωσία που φθάνει μέχρι την Κομμουνιστική Αριστερά, καθώς διετέλεσαν αντίστοιχα γραμματέας της ΚΝΕ και μέλος της ΠΑΣΠ».
Ο Μητσοτάκης απάντησε: να μου μιλάς στον Πληθυντικό…
Κάτοικος … Υμηττού …
Ο Τσίπρας πέταξε για 11/2 ώρα με F16
Ναμάν πουλί να πέταγα…

Δεν υπάρχουν σχόλια: