ΑΛΛΑΓΗ EMAIL

Οι φίλοι αναγνώστες μπορεί να στέλνουν τα μηνύματά τους στο εμέηλ gmosxos1@hotmail.com στο οποίο θα προτιμούσε ο διαχειριστής να τα λαμβάνει. Παράλληλα άνοιξε και ισχύει πάλι το εμέηλ gmosxos23.6.1946@gmail.com το οποίο μπορείτε να χρησιμοποιείτε σε περίπτωση που αδυνατείτε να κάνετε χρήση του hotmail.com
ΤΗΛ. ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ 6938.315.657 & 2610.273.901

Παρασκευή 13 Οκτωβρίου 2017

Αρχηγός ΓΕΣ στο ΚΕΤχ μετά από 20 χρόνια


Τον Αρχηγό ΓΕΣ, που είναι ο πρώτος Αρχηγός που επισκέπτεται το ΚΕΤΧ τα τελευταία 20 χρόνια, υποδέχτηκε και ξενάγησε στη μονάδα ο Διοικητής ταξίαρχος Σπυρίδων Ζώης και το επιτελείο του.


Ο Αντιστράτηγος Αλκιβιάδης Στεφανής αναφέρθηκε με θερμά λόγια στη συνεισφορά του, ως «μητέρας-μονάδας» του Τεχνικού Σώματος


Πραγματοποιήθηκε στις 11/10/2017 επίσκεψη στο Κέντρο Εκπαίδευσης Τεχνικού (ΚΕΤΧ) του Αρχηγού του Γενικού Επιτελείου Στρατού (ΓΕΣ) Αντιστράτηγου Αλκιβιάδη Στεφανή, συνοδευόμενου από τους επιτελείς του και τον Διευθυντή Τεχνικού Υποστράτηγο Σπυρίδωνα Βαζούρα, στο πλαίσιο του προγράμματος επισκέψεών του σε Σχηματισμούς και Μονάδες του Στρατού Ξηράς.
Τον Αρχηγό ΓΕΣ, που είναι ο πρώτος Αρχηγός που επισκέπτεται το ΚΕΤΧ τα τελευταία 20 χρόνια, υποδέχτηκε και ξενάγησε στη μονάδα ο Διοικητής ταξίαρχος Σπυρίδων Ζώης και το επιτελείο του. Συνάντηση με τον Αρχηγό είχε το Προεδρείο του Συλλόγου μας, με επικεφαλής τον Πρόεδρό του Τρύφωνα Κούκο.
Στην ομιλία του προς το στρατιωτικό και πολιτικό προσωπικό του ΚΕΤΧ, ο Αρχηγός ΓΕΣ, κατ’ αρχάς, ευχήθηκε καλή πρόοδο και καλή επιτυχία στις σπουδές τους, στους εκπαιδευόμενους Αξιωματικούς και Υπαξιωματικούς, και  συνεχάρη τους Οπλίτες Θητείας για την προσφορά τους. Στη συνέχεια αναφέρθηκε με θερμά λόγια στη συνεισφορά του ΚΕΤΧ, ως «μητέρας-μονάδας» του Τεχνικού Σώματος, στην άρτια εκπαίδευση του προσωπικού στην αποστολή του. Τόνισε ότι αξίζουν θερμά συγχαρητήρια στο προσωπικό, γιατί συνεισφέρει αποτελεσματικά στην άριστη λειτουργία του συστήματος Υποστήριξης Διοικητικής Μέριμνας του Στρατού Ξηράς, καταβάλλοντας καθημερινά άοκνες προσπάθειες στους τομείς της συντήρησης και της επισκευής του τεχνικού υλικού, καθώς και σε αυτόν της διατήρησής του σε αξιόμαχη κατάσταση, ενώ ταυτόχρονα συμβάλλει στην ανακατασκευή και τον εκσυγχρονισμό του. Τα αποτελέσματα της άριστης λειτουργίας του Τεχνικού Σώματος αποδεικνύονται καθημερινά, καθώς καταγράφονται συνεχώς υψηλές διαθεσιμότητες σε όλα τα οπλικά συστήματα και μέσα του Στρατού Ξηράς.
Κλείνοντας την ομιλία του, ο Αντιστράτηγος Στεφανής, με εξαιρετικό βιογραφικό και επιπρόσθετη διπλωματική δεξιοτεχνία και ικανότητα λόγω χαρακτήρα, θέσης και προηγούμενης διάκρισής του σε παγκόσμιο επίπεδο, που επιπλέον έδειξε το ήθος, την αμεσότητα, την καινοτομία, την πρωτοπορία και την αποτελεσματικότητά του σε όλες τις θέσεις στις οποίες υπηρέτησε, ανέπτυξε το όραμά του και τις συνεχείς του προσπάθειες για τον Στρατό που πρέπει να αλλάξει για να επιβιώσει και να πετύχει στο νέο περιβάλλον που διαμορφώνεται στην περιοχή μας και πρέπει να απαντήσει στην ρευστή γεωστρατηγική κατάσταση της περιοχής μας, δίνοντας ιδιαίτερη μνεία στην σημασία της διακλαδικότητας. Περιέγραψε το όραμα του για τον Στρατό των επομένων δεκαετιών, τονίζοντας το ομαδικό πνεύμα που πρέπει να διαπνέει τον Στρατό, την αλληλοβελτίωση που πρέπει να πετυχαίνουν όλοι και την σημασία της διαρκούς αυτοβελτίωσης μέσα από την δια βίου μάθηση.



Δεν υπάρχουν σχόλια: