ΑΛΛΑΓΗ EMAIL

Οι φίλοι αναγνώστες μπορεί να στέλνουν τα μηνύματά τους στο εμέηλ gmosxos1@hotmail.com στο οποίο θα προτιμούσε ο διαχειριστής να τα λαμβάνει. Παράλληλα άνοιξε και ισχύει πάλι το εμέηλ gmosxos23.6.1946@gmail.com το οποίο μπορείτε να χρησιμοποιείτε σε περίπτωση που αδυνατείτε να κάνετε χρήση του hotmail.com
ΤΗΛ. ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ 6938.315.657 & 2610.273.901

Δευτέρα 17 Ιουλίου 2017

Η ΕΕ πρέπει να ξεκαθαρίσει της υποχρεώσεις της Τουρκίας


Η ΕΕ πρέπει να ξεκαθαρίσει στην Τουρκία ότι δεν μπορεί ούτε να κατέχει τμήματα του εδάφους της Κύπρου, ούτε να έχει δικαιώματα επέμβασης σε κράτος μέλος της ΕΕ, αναφέρει, σε συνέντευξη στην EURACTIV.com, ο Νίκος Κοτζιάς, ο οποίος βρίσκεται στη σύνοδο υπουργών της ΕΕ.


Ο υπουργός Εξωτερικών ξεκαθαρίζει ότι δεν μπορεί να υπάρξει λύση του Κυπριακού, η οποία να επιβάλει μηχανισμούς και διαδικασίες που είναι εκτός πλαισίου του ΟΗΕ και του διεθνούς δικαίου.
Στο περιθώριο της συνόδου ο Ν. Κοτζιάς θα συναντηθεί και με τον ειδικό διαμεσολαβητή του ΟΗΕ για το Σκοπιανό, Μάθιου Νίμιτς.

Στο μεταξύ κανονικά προχωρούν οι εργασίες για εξόρυξη στο οικόπεδι 11 κατά τις κυπριακές πηγές.

«Εκείνο που μπορώ να πω είναι ότι η υλοποίηση των ενεργειακών μας σχεδιασμών στο τεμάχιο 11 προχωρεί χωρίς κανένα απολύτως πρόβλημα», ανέφερε ο κυβερνητικός εκπρόσωπος της Κύπρου, Νίκος Χριστοδουλίδης.

Όπως σημείωσε, όταν προκύψει ανάγκη για δηλώσεις που αφορούν το θέμα της γεώτρησης, θα γίνουν σχετικές ανακοινώσεις.

Σε ερώτηση εάν η Γαλλίδα υπουργός Άμυνας θα επισκεφθεί και την πλατφόρμα της εταιρείας Total στο τεμάχιο 11, ο κυβερνητικός εκπρόσωπος απάντησε ότι «δεν υπάρχει μία τέτοια διευθέτηση σε σχέση με το πρόγραμμά της».

Δεν υπάρχουν σχόλια: