ΑΛΛΑΓΗ EMAIL

Οι φίλοι αναγνώστες μπορεί να στέλνουν τα μηνύματά τους στο εμέηλ gmosxos1@hotmail.com στο οποίο θα προτιμούσε ο διαχειριστής να τα λαμβάνει. Παράλληλα άνοιξε και ισχύει πάλι το εμέηλ gmosxos23.6.1946@gmail.com το οποίο μπορείτε να χρησιμοποιείτε σε περίπτωση που αδυνατείτε να κάνετε χρήση του hotmail.com
ΤΗΛ. ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ 6938.315.657 & 2610.273.901

Πέμπτη, 13 Ιουλίου 2017

Πάρτο ΑλλιώςΤου Ντίνου Βγενόπουλου
·        Έκαναν χρυσές δουλειές
·        Και μην αρχίσεις τα ψυχοπονιάρικα

·        Είναι φτωχοί , μεροκαματιάρηδες, πολύτεκνοι κλπ.
·        Μπορεί αν είναι ότι είναι
·        Αλλά δεν παύουν να κλέβουν ασύστολα…
·        Για σκέψου το
·        Έστω ένα (1) ευρώ να έχουν πάρει από κάθε λουόμενο…
·        Ο Χριστός διώκεται! Οι Έλληνες απο-χριστιανίζονται! Οι άνθρωποι του ΣΥΡΙΖΑ, οι οποίοι Κυβερνούν σήμερα την Ελλάδα μας, έβαλαν ως στόχο τους να γκρεμίσουν ό,τι ιερό, ό,τι όσιο, ό,τι χριστιανικό και ό,τι εθνικό! Αγωνίζονται να αποδομήσουν τόσο την Ορθόδοξη, όσο και την Εθνική Συνείδηση στην νεώτερη Ελλάδα! Ανερυθριάστως εκτελούν τα σχέδια της Παγκοσμιοποιήσεως!
·        «Περίλυπος εστίν η ψυχή μου έως θανάτου!»
·        Για τα παραπάνω που είπε ο Μητροπολίτης Αμβρόσιος…

·        Η κατηγορία σε βάρος του Γιάννου Παπαντωνίου  και της συζύγου του απαγγέλθηκε, καθώς δεν συμπεριέλαβε στη δήλωση περιουσιακής κατάστασης του 2010 την κατάθεση των 1.311.000 ευρώ της κ. Κουράκου στην HSBC Ελβετίας, η οποία αποκαλύφθηκε μέσω της λίστας Λαγκάρντ.  Έτσι επιβλήθηκαν τέσσερα χρόνια φυλακή στο ζεύγος Παπαντωνίου για το «πόθεν έσχες» μετατρεπόμενα προς 10 ευρώ την ημέρα , σύνολο 100.000 Ευρώ..

·        Μόλις… τελειώσαμε τον έρανο για τον Άκη…

·        Εκείνη η υπόθεση με τη Μανωλάδα

·        Και η άλλη με την «η βλαπτική μεταβολή»

·        Και  η παράλλη με την Ηριάννα

·        Και, και, και,

·        Τι σου λένε …ξεφτέρι μου;
·         Το περιοδικό Page Six, υποστηρίζει  ότι στις 15 Ιουνίου, ένα από τα ελικόπτερα του Τραμπ κατά την προσγείωσή του στο West Side Heliport που χτύπησε σε έναν φράχτη με αποτέλεσμα να σπάσει ο έλικας της ουράς του.
·        Φαντάσου πως …οδηγεί τη χώρα…
·        Εντωμεταξύ: Ο βουλευτής των Δημοκρατικών Μπραντ Σέρμαν κατέθεσε πρόταση μομφής σε βάρος του Προέδρου Τραμπ, ζητώντας την απομάκρυνση του από την εξουσία. Ο βουλευτής κατηγορεί τον Αμερικανό πρόεδρο για παρακώλυση δικαιοσύνης στην υπόθεση της ρωσικής εμπλοκής στις αμερικανικές εκλογές.Με τις αποκαλύψεις να έχουν πάρει καταιγιστικό ρυθμό, ο Ντόναλντ Τραμπ, έσπευσε να υπερασπιστεί το γιό του, χαρακτηρίζοντας τον «άνθρωπο υψηλής ποιότητας», ενώ εξήρε τον τρόπο με τον οποίο ενήργησε. Ακολούθησε νέο μήνυμα στήριξης του προέδρου των ΗΠΑ, διακηρύσσοντας ότι ο γιος του είναι «αθώος».
·        Το επόμενο –ελικόπτερο- θα …προσκρούσει σε δημοκρατικούς…
·        Δ. Αποστολάκης :“Ξέρετε πολύ καλά ότι στο παρελθόν έχω δηλώσει πως δεν έχω καμία σχέση με την αστική Δικαιοσύνη. Εάν όμως η αστική Δικαιοσύνη θέλει να κρατήσει έστω τα στοιχειώδη προσχήματα, θα πρέπει να πάψει να είναι τιμωρητική στον αδύνατο και ευνοϊκή στον δυνατό με τόσο έκδηλο και προφανή τρόπο.
·        Έχω μια τίγρη μέσα μου…
·        Αλ. Τσίπρας: Μοντέλο ανάπτυξης βιώσιμο, ανταγωνιστικό και κοινωνικά δίκαιο
·        Άιντε ντε…
·         Ρέγκλινγκ:  «Όμως πιστεύω ότι χρειαζόμαστε μια περιορισμένη οικονομική δυνατότητα στην ευρωζώνη, ώστε να μπορούμε να στηρίζουμε τις χώρες μέλη σε περίπτωση ξαφνικής κρίσης ένα κοινό ταμείο 100-200 δις ευρώ…
·        Δώσαμε , δώσαμε…
·        Ο υφυπουργός αρμόδιος για το Brexit Στιβ Μπέικερ, στο δίκτυο Sky News «Γνωρίζουμε ότι έχουμε δικαιώματα και υποχρεώσεις και ελέγχουμε τις ευρωπαϊκές απαιτήσεις, αλλά δεν θα πληρώσουμε ούτε πένα παραπάνω από ό,τι χρειάζεται».
·        Δεν δώσατε τίποτα ακόμα…
·        Η «El Pais» σε δημοσίευμά της αναφέρεται στη χθεσινή απόφαση της ΕΕ να προτείνει την απαλοιφή της Ελλάδας από τον κατάλογο των χωρών που υπόκεινται στις διαδικασίες υπερβολικού χρέους, στις οποίες όπως σημειώνει «εξακολουθούν να παραμένουν μόνον η Ισπανία, η Γαλλία και το Ηνωμένο Βασίλειο».
·        Κοίτα η …ψωροκώσταινα κατορθώματα…
·        Νίκος Παππάς  «Τα 250 εκατ. ευρώ του διαγωνισμού –για τις τηλεοπτικές άδειες- ήταν αυτά που τον κατέστησαν επιτυχημένο. Προφανέστατα είναι ένας οδηγός, ο οποίος δεν μπορεί να αγνοηθεί»
·        Οδηγός βρέθηκε, εισπράκτορας;
·         Ένωση Εισαγγελέων Ελλάδος (ΕΕΕ): «Οι αδικαιολόγητες και ατεκμηρίωτες επιθέσεις εναντίον της Δικαιοσύνης και των λειτουργών της βάλλουν ευθέως κατά της ίδιας της Δημοκρατίας και όταν προέρχονται από φορείς εξουσίας που είναι ταγμένοι να υπηρετούν και να προστατεύουν τη Δημοκρατία συνιστούν φαινόμενο λυπηρό και επικίνδυνο γι’ αυτήν», ωστόσο ότι δεν υπογράφει ο πρόεδρός της Δημήτρης Ασπρογέρακας.
·        Μόνο μαυροκόρακες…
·        Με νύχια γαμψά…
·        Καμιά  τουρκική ενόχληση κατά την  έναρξη γεωτρήσεων στην ΑΟΖ Κύπρου για το φυσικό αέριο
·        Και τα λεγόμενα του Ερντογάν αποδείχθηκα
·        • Άζωτο
• Οξυγόνο
• Υδρογόνο
• Διοξείδιο του άνθρακα
• Μεθάνιο
·        Το περιεχόμενο κάθε πορδής…
·        Καθημερινή: Η Δίωξη Ναρκωτικών της Ασφάλειας Αττικής, μετά από έρευνες που άρχισαν περίπου πριν έναν χρόνο. Για την υπόθεση έχουν συλληφθεί πάνω από 20 άτομα από την Ελλάδα, την Ευρώπη και τη Λατινική Αμερική, μερικά εκ των οποίων με «ενδιαφέρον» ποινικό παρελθόν. Σύμφωνα με όσα έχουν γίνει γνωστά, το καρτέλ υπέβαλλε σε χημική διαδικασία την κοκαΐνη και την εμπότιζε σε έντυπο διαφημιστικό υλικό, το οποίο και έστελνε στη χώρα μας. Στη συνέχεια, στην Ελλάδα ερχόταν «μάγειρας» από την Κολομβία, ο οποίος επεξεργαζόταν το υλικό και απομόνωνε εκ νέου τις ναρκωτικές ουσίες, προκειμένου η σπείρα να τις διοχετεύσει εντός και εκτός Ελλάδος.   
·        Κόψε τις ουσίες
·        Περιέχουν διαφημίσεις…

·        Ο Μακρόν ζητά από   τη Γερμανία να συνεργαστούν  ώστε διορθώσουν τις δυσλειτουργίες της Ευρωζώνης

·        Κοινά συνεργία …σιτροέν- μπε-εμ-βε…
·        Το Βήμα: Ποινή κάθειρξης εννέα ετών κι έξι μηνών επιβλήθηκε στον πρώην πρόεδρο της Βραζιλίας Λουίς Ινάσιου Λούλα ντα Σίλβα για διαφθορά και νομιμοποίηση εσόδων από εγκληματική δραστηριότητα, όπως ανακοίνωσε δικαστήριο της πόλης Κουριτσίμπα, το οποίο χειρίζεται την υπόθεση του σκανδάλου της Πετρομπράς, της κρατικής επιχείρησης πετρελαίου της Βραζιλίας.
·        Κάποτε ίνδαλμα της κεντροαριστεράς 
·        Σαν τον …Γιάννο, τον Άκη, τον, τον, τον…

·        Τσίπρας: Ιστορικοί οι δεσμοί της Ελλάδας με τη Σερβία

·        Μόνο να αποφεύγουμε τον αθλητισμό γιατί μπορεί να γίνουμε… εχθροί…
·        Τσαβούσογλου: «Υπήρχε μόνο μια επιθυμία της ελληνοκυπριακής πλευράς, μόνο ένα κριτήριο, να υπάρξει μηδέν στρατός στο νησί. Δηλαδή ο τουρκικός στρατός να αποσυρθεί εντελώς. Το δικαίωμα μονομερούς παρέμβασης της Τουρκίας που θα καταργήσει τις εγγυήσεις της Τουρκίας να μην υπάρχει καθόλου.
·        Ομολόγησε…
·         Καλλιάνος: «Θα ήταν πολιτικά ανήθικο να παραλάβω την έδρα και να τη μεταφέρω στη ΝΔ τη στιγμή που ανήκει στην Ένωση Κεντρώων. Ουδέποτε θα έκανα κάτι τέτοιο και το έχω ξεκαθαρίσει από την πρώτη στιγμή. Στη Βουλή θα επιλέξουν να με βάλουν οι πολίτες με σταυρό, εφόσον κρίνουν ότι είμαι ικανός να προσφέρω τα μέγιστα για τη ΝΔ. Κανένα δωράκι από την ΕΚ ή τη Μεγαλοοικονόμου δεν θα δεχόμουν. Επομένως, αφού αυτός είναι ο πόνος της κ. Μεγαλοοικονόμου, μπορεί να παραδώσει την έδρα της χωρίς δισταγμό και εγώ με τη σειρά μου στον επόμενο»
·        Εκ του ασφαλούς…
·         Η κ. Μεγαλοοικονόμου δεν παραιτείται…
·        Η  δημοπρασία τρίμηνων εντόκων γραμματίων του Δημοσίου κατέγραψε υψηλή ζήτηση από ξένους επενδυτές και μείωση των επιτοκίων στο 2,33% από 2,7%.
·        Πάμε κατά …διόλου …

Δημοσίευση σχολίου