ΑΛΛΑΓΗ EMAIL

Οι φίλοι αναγνώστες μπορεί να στέλνουν τα μηνύματά τους στο εμέηλ gmosxos1@hotmail.com στο οποίο θα προτιμούσε ο διαχειριστής να τα λαμβάνει. Παράλληλα άνοιξε και ισχύει πάλι το εμέηλ gmosxos23.6.1946@gmail.com το οποίο μπορείτε να χρησιμοποιείτε σε περίπτωση που αδυνατείτε να κάνετε χρήση του hotmail.com
ΤΗΛ. ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ 6938.315.657 & 2610.273.901

Παρασκευή 14 Ιουλίου 2017

ΟΑΣΘ: Φταίει ο Σπίρτζης - ΚΤΕΛ Ηλείας: Φταίνε κλαδιά!

Επίθεση στην κυβέρνηση και προσωπικά στον αρμόδιο υπουργό Υποδομών και Μεταφορών, Χρήστο Σπίρτζη, εξαπολύει η διοίκηση του Οργανισμού Αστικών Συγκοινωνιών Θεσσαλονίκης (ΟΑΣΘ) με μακροσκελή ανακοίνωση που έδωσε στη δημοσιότητα.
 
Διαμαρτύρεται που αποϊδιωτικοποιήθηκε η εταιρεία, που στοίχιζε τεραπλάσιο ποσό συντήρησης από αυτό που απαιτείται για τις συγκοινωνίες της Αθήνας. Κι ενώ η ισχύς της συμφωνίας που έχει κάνει με το κράτος έχει λήξει από ετών και έπαιρνε παράταση ζωής, με προσωρινές διατάξεις, διαπιστώνοντας ότι τελείωσαν τα ψέματα άρχισε την επίθεση με ανακοινώσεις διαμαρτυρίας.

Το νέο φρούτο στην αντίδραση της κυβέρνησης για δημόσια και ασφαλή μεταφορά, με φθηνό εισιτήριο, που πρέπει να επιδοτεί το κράτος, είναι η διαμαρτυρία του ΚΤΕΛ Πύργου, πότε για τα κλαδιά των δέντρων και πότε για τα παρανόμως παρκαρισμένα ΙΧ.

Tη διακοπή δρομολογίων σε περιοχές όπου η βατότητα είναι περιορισμένη και δεν επιτρέπει ασφαλή κυκλοφορία του λεωφορείου αποφάσισε το ΚΤΕΛ Ηλείας, σύμφωνα με το patrisnews.com.

Τον προηγούμενο μήνα διεκόπη για περίπου δέκα ημέρες το αστικό δρομολόγιο Πύργος-Κολίρι-Λαμπέτι «λόγω της ύπαρξης κλάδων δέντρων, τα οποία δυσχεραίνουν τη διέλευση των λεωφορείων» όπως ανέφερε η επίσημη ανακοίνωση του ΚΤΕΛ Ηλείας…
Ο υπεύθυνος του Γραφείου Κίνησης, Κώστας Καλαμπόκας, δήλωσε στην εφ. «Πατρίς» ότι πλέον η πολιτική της εταιρίας, μετά τη λήξη της μαθητικής περιόδου, θα είναι στην ίδια κατεύθυνση, όπου διαπιστώνονται σοβαρά προβλήματα που δεν επιτρέπουν την ασφαλή κυκλοφορία.

«Έγιναν κάποιες περικοπές δρομολογίων λόγω βατότητας στο οδικό δίκτυο. Ωστόσο, μερίμνησε ο δήμος και κόπηκαν τα κλαδιά. Η πολιτική της εταιρείας, μετά τη μαθητική περίοδο, κατά την οποία εκτελούμε τα δρομολόγια με κόστος για τα παιδιά και ζημιές στον στόλο, είναι η διακοπή δρομολογίων αν το οδικό δίκτυο δεν είναι ασφαλές και δεν γίνονται ενέργειες για την αποκατάστασή του», ανέφερε στην εφ. «Πατρίς» ο κ. Καλαμπόκας, προσθέτοντας ότι έχουν διαπιστωθεί κι άλλα προβλήματα που ουσιαστικά προκαλούν ζημιά στους επιβάτες αλλά και στον ανανεωμένο στόλο του ΚΤΕΛ Ηλείας.

«Πέρα από το πρόβλημα με τα κλαδιά, διαπιστώνουμε ότι αρκετοί συμπολίτες μας παρκάρουν το ΙΧ τους σε σημεία που εμποδίζουν το λεωφορείο, αυξάνοντας την επικινδυνότητα, αφού ο οδηγός αναγκάζεται να μπαίνει στο αντίθετο ρεύμα. Ο στόλος του ΚΤΕΛ έχει ανανεωθεί με οχήματα τελευταίας τεχνολογίας, με ύψιστο βαθμό ασφάλειας και πολύ καλή οδική συμπεριφορά και αντιρρυπαντική τεχνολογία» συμπλήρωσε ο κ. Καλαμπόκας.

Δεν υπάρχουν σχόλια: