ΑΛΛΑΓΗ EMAIL

Οι φίλοι αναγνώστες μπορεί να στέλνουν τα μηνύματά τους στο εμέηλ gmosxos1@hotmail.com στο οποίο θα προτιμούσε ο διαχειριστής να τα λαμβάνει. Παράλληλα άνοιξε και ισχύει πάλι το εμέηλ gmosxos23.6.1946@gmail.com το οποίο μπορείτε να χρησιμοποιείτε σε περίπτωση που αδυνατείτε να κάνετε χρήση του hotmail.com
ΤΗΛ. ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ 6938.315.657 & 2610.273.901

Δευτέρα 17 Ιουλίου 2017

Σφοδρή απάντηση συνδ. Πεταλά σε Καραγεωργόπουλο

Εργατικά - Χαρακτικό του Κλίφροντ Χάρπερ.

Σφοδρή απάντηση δίνεται από την τ. Πρόεδρο του εργατικού Σωματείου της ΜΙΣΚΟ Ντίνα Πεταλά, προς τον εκπρόσωπο Τύπου της ΓΣΕΕ και Ταμία του ΕΚΠατρών Δημ. Καραγεωργόπουλο, που μέσα από το προσωπικό του fb χαρακτήρισε απρεπώς την πρόεδρο του Συλλόγου Εμποροϋπαλλήλων, αλλά και την τ. Πρόεδρο Ντ. Πεταλά.

Στην απάντησή της η θιγόμενη συνδικαλίστρια, που δίνεται μέσα από την σελίδα του fb, μεταξύ άλλων αναφέρει:  «Για τη Γιωτα Παναγοπουλου απαντησαν οι συναδελφοι της στις εκλογες του Συλλογου στις 25 και 26 Ιουνιου! Για το Σωματειο της ΜΙΣΚΟ, θα απαντησω με τα ντοκουμεντα απο το αρχειο του, που παρεμεινε στο Εργατικο Κεντρο Πατρας μετα απο γραπτο αιτημα της Προεδρου του κ.Σταυρουλας Παναγοπουλου - Νικολαου».


Αναλυτικά η απάντηση της Ντίνας Πεταλά έχει ως εξής:


«Με μια αισχρη αναρτηση του στο fb που αναδημοσιευτηκε στην εφημεριδα της Πατρας "ΑΛΛΑΓΗ " της 3 και 4 Ιουνιου 2017 απευθυνθηκε στον Γ.Γραμματεα του Υπουργειου Εργασιας κ.Ανδρεα Νεφελουδη,ο ΠΑΣΚΙΤΗΣ "μεγαλοσυνδικαλιστης " του Καζινο Ριο, του Εργατικου Κεντρου Πατρας, και της ΓΣΕΕ Δημητρης Καραγεωργοπουλος.

Σε αυτη αυτος ο αδιστακτος,ενεπλεξε την Προεδρο του Συλλογου Εμπορουπαλληλων Πατρας Γιωτα Παναγοπουλου και εμενα προσωπικα ως πρωην Προεδρου του Σωματειου της ΜΙΣΚΟ χαρακτηριζοντας μας "ΟΤΙ ΠΙΟ ΒΡΩΜΙΚΟ ΚΑΙ ΑΡΡΩΣΤΟ ΕΧΕΙ ΝΑ ΕΠΙΔΕΙΞΕΙ ΤΟ ΣΥΝΔΙΚΑΛΙΣΤΙΚΟ ΚΙΝΗΜΑ ΤΗΣ ΠΕΡΙΟΧΗΣ"!!!!!

Για τη Γιωτα Παναγοπουλου απαντησαν οι συναδελφοι της στις εκλογες του Συλλογου στις 25 και 26 Ιουνιου!


Για το Σωματειο της ΜΙΣΚΟ, θα απαντησω με τα ντοκουμεντα απο το αρχειο του, που παρεμεινε στο Εργατικο Κεντρο Πατρας μετα απο γραπτο αιτημα της Προεδρου του κ.Σταυρουλας Παναγοπουλου - Νικολαου.


Οχι για εμενα. Ειναι γνωστο οτι στη 35η πορεια μου ως Προεδρος του Σωματειου,Προεδρος της Πανελληνιας Ομοσπονδιας Μυλεργατων και Μακαρονοτεχνιτων και μελος της Διοικησης του ΕΚΠ με τον συνδοιασμο " ΕΡΓΑΤΙΚΗ ΕΝΟΤΗΤΑ" δεν ειχα καμμια αλλη φιλοδοξια
.Ουτε,βεβαια, και σημερα εχω.


Την οφειλω, ομως στους νεους εργαζομενους,ανεργους,υποαπασχολουμενους που βρισκονται εκτος των τειχων του λεγομενου Συνδικαλιστικου κινηματος της ΓΣΕΕ.


Το ωφειλω στην πρωτη Προεδρο του Σωματειου της ΜΙΣΚΟ,την αειμνηστη Ανδριανα Πεταλα ,που ο Καραγεωργοπουλος τολμησε και την ειρωνευτηκε σαν "εργατομανα" λιγες ημερες μετα τα 40 της κηδειας της τον Οκτωβρη του 2013!Οταν εξελισσοταν το αθλιο σχεδιο του για την αλωση του Σωματειου Ιδιωτικων Υπαλληλων Ν.Αχαιας απο τον ιδιο με τους 74 ΠΑΣΚΙΤΕΣ του Καζινου Ριου (ολους υποψηφιους του συνδοιασμου του) και το Δικαστικο Πραξικοπημα που ακολουθησε.


Το ωφειλω, τελος στον συντροφο φιλο και αδελφο μου, αγνο και τιμιο συνδικαλιστη Γ. Γραμματεα του Σωματειου της ΜΙΣΚΟ και Ταμια στην ΠΟΜΥΜ ,τον αειμνηστο επισης Κωστα Γεωργακοπουλο. Εικοσι ημερες μετα το θανατο του, με μια καταπτιστη ανακοινωση ο Καραγεωργοπουλος μιλουσε για συνδικαλιστες φυλακες και αποθηκαριους,που θα του πηγαιναν οταν ΑΥΤΟΣ θα εμενε ανεργος απο το Καζινο ΡΙΟ,μακαρονια ΜΙΣΚΟ!!!!!!!


ΨΕΥΤΗΣ, ΛΑΣΠΟΛΟΓΟΣ και ΑΙΣΧΡΟΣ ΣΥΚΟΦΑΝΤΗΣ Ο ΚΑΡΑΓΕΩΡΓΟΠΟΥΛΟΣ ΤΟΥ ΚΑΖΙΝΟ ΡΙΟ, ΤΟΥ ΕΡΓΑΤΙΚΟΥ ΚΕΝΤΡΟΥ ΠΑΤΡΑΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΓΣΕΕ!
ΑΔΙΣΤΑΚΤΟΣ ΜΠΡΟΣΤΑ ΣΤΙΣ ΦΙΛΟΔΟΞΙΕΣ ΤΟΥ ΓΙΑ ΣΥΝΔΙΚΑΛΙΣΤΙΚΗ Η ΑΛΛΗ ΑΝΕΛΙΞΗ ΤΟΥ!


Ωστε το 1999 που εκλεισε η ΜΙΣΚΟ-ΒΑΡΙΛΛΑ στη ΠΑΤΡΑ,απο την Κυβερνηση ΣΗΜΙΤΗ επιδοτουμενη με 1,7 δις απο τα 10 δις που προβλεπονταν για να μετακομισει στη ΘΗΒΑ,απολυθηκαν ΟΛΟΙ ΟΙ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΙ και εμεινε ΜΟΝΟ Η ΠΕΤΑΛΑ στη μισθοδοσια της Εταιριας για 15 χρονια μεχρι τη συνταξιοδοτηση της εεεεεεεεεε;;;;;;


Τοτε, ποιοι κανανε απεργια στη Πατρα,πηγαιναν με μισθωμενο πουλμαν στη Θηβα,συγκρουονταν με την Αστυνομια,πηγαιναν αυτοφωρο κλπ κλπ;Και με ποια αιτηματα βρε αθλιε ΓΚΑΙΜΠΕΛΙΣΚΟ;;;;;;
Σταματαω εδω.Επι του παροντος...».



Δεν υπάρχουν σχόλια: