ΑΛΛΑΓΗ EMAIL

Οι φίλοι αναγνώστες μπορεί να στέλνουν τα μηνύματά τους στο εμέηλ gmosxos1@hotmail.com στο οποίο θα προτιμούσε ο διαχειριστής να τα λαμβάνει. Παράλληλα άνοιξε και ισχύει πάλι το εμέηλ gmosxos23.6.1946@gmail.com το οποίο μπορείτε να χρησιμοποιείτε σε περίπτωση που αδυνατείτε να κάνετε χρήση του hotmail.com
ΤΗΛ. ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ 6938.315.657 & 2610.273.901

Παρασκευή 14 Ιουλίου 2017

Καθαρογράφηκε η απόφαση για Ηριάννα - Στις 17/7 η συζήτηση

Μεγάλη συγκέντρωση συμπαράστασης στο Σύνταγμα!

Καθαρογράφηκε η απόφαση με την οποία η 29χρονη Ηριάννα καταδικάστηκε σε κάθειρξη 13 ετών, χωρίς ελαφρυντικά και χωρίς αναστολή ποινής, για συμμετοχή της στην οργάνωση«Συνωμοσία Πυρήνων της Φωτιάς», με μόνο ενοχοποιητικό στοιχέιο ενα αμφιλεγόμενο δείγμα DNA, που έχει αμφισβητηθεί ακόμα και από τον ιατροδικαστή της ΕΛ.ΑΣ.


Με την καθαρογραφή της απόφασης ανοίγει πλέον ο δρόμος να εκδικαστεί τη Δευτέρα 17 Ιουλίου, στο Συμβούλιο Εφετών, η αίτηση αναστολής που κατέθεσε η Ηριάννα.

Την ελευθέρωση της Ηριάννας έχουν ζητήσει εκατοντάδες άνθρωποι των Τεχνών και των Γραμμάτων.

Επίσης, κείμενο αλληλεγγύης προς την Ηριάννα υπογράφουν 38 προσωπικότητες του αθλητισμού ανάμεσα τους προπονητές εν ενεργεία και παλαίμαχοι αθλητές, πέραν των οκτώ που έχουν προηγηθεί.

Ανάμεσά τους είναι ο προπονητής μπάσκετ της Χίμκι και πρώην τεχνικός του Ολυμπιακού Γιώργος Μπαρτζώκας, ο Νίκος Παππάς, μπασκετμπολίστας του Παναθηναϊκού και ο Γιώργος Μπόγρης παίκτης του Ολυμπιακού. Στους παλαίμαχους βλέπουμε επίσης μεγάλα ονόματα, όπως αυτά των Ηλία Πουρσανίδη και Σάββα Κωφίδη, πρώην σπουδαίων ποδοσφαιριστών που είχαν διατελέσει και διεθνείς.


Συγκέντρωση στο Σύνταγμα


Με μεγάλη συμμετοχή κόσμου είναι σε εξέλιξη αυτήν την ώρα στην πλατεία Συντάγματος η συγκέντρωση αλληλεγγύης για την Ηριάννα. Η νεαρή πανεπιστημιακός καταδικάστηκε σε 13 χρόνια κάθειρξης χωρίς κανένα αποδεικτικό στοιχείο και χωρίς μάρτυρες.

 Σωματεία, φορείς, φοιτητικοί σύλλογοι, πολιτικές οργανώσεις της Αριστεράς και πλήθος αλληλέγγυων είχαν καλέσει στις 19:00 συγκέντρωση διαμαρτυρίας, απαιτώντας την άμεση αναστολή έκτισης της ποινής της Ηριάννας κατά την εκδίκαση της σχετικής αίτησης τη Δευτέρα στο Εφετείο.


ΔΙΑΒΑΣΕ ΑΚΟΜΗ: 
ΤΗΣ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗΣ HΛΙΕ ΝΟΗΤΕ ΜΗΝ ΛΗΣΜΟΝΑΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια: