ΑΛΛΑΓΗ EMAIL

Οι φίλοι αναγνώστες μπορεί να στέλνουν τα μηνύματά τους στο εμέηλ gmosxos1@hotmail.com στο οποίο θα προτιμούσε ο διαχειριστής να τα λαμβάνει. Παράλληλα άνοιξε και ισχύει πάλι το εμέηλ gmosxos23.6.1946@gmail.com το οποίο μπορείτε να χρησιμοποιείτε σε περίπτωση που αδυνατείτε να κάνετε χρήση του hotmail.com
ΤΗΛ. ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ 6938.315.657 & 2610.273.901

Παρασκευή, 9 Ιουνίου 2017

«Στερνή μου γνώση...» από τον Α. Μαρτίνη του Ε. ΝτυνάνΤην πιο πετυχημένη παρατήρηση, που έκανε ο ανακρινόμενος Α. Μαρτίνης χθες στην Προανακριτική Επιτροπή για το σκάνδαλο, με την πώληση του νοσοκομείου «Ερρίκος Ντυνάν» στον ιδιώτη τραπεζίτη Σάλλα, ήταν αυτή που απηύθυνε προς την εκπρόσωπο βουλευτή του ΠΑΣΟΚ κα Χριστοφιλοπούλου.


Με γνώση και σοφία που απέκτησε κατά την προφυλάκισή του στον Κορυδαλλό, ως υπευθύνου κακουργηματικής πράξης εις βάρος του Δημοσίου, αλλά ο ίδιος την αρνείται, είπε μεγάλη κουβέντα, με αφορμή την κατάγγελία του για τους υπουργούς, που «δεν προάσπισαν το δημόσιο συμφέρον» και «λειτούργησαν υπέρ του ιδιώτη τραπεζίτη»:

«Εάν ακολουθούσαν στα βήματα του Γεννηματά, τότε κι εσείς (σ.σ.: ως κόμμα) θα είσαστε καλά κι εγώ θα ήμουν καλά» είπε στο στέλεχος του ΠΑΣΟΚ!

«Ο Αβραμόπουλος έκανε το σύστημα άλωσης Ερυθρού Σταυρού. Ο Λοβέρδος έσκαψε το λάκκο του Ντυνάν και μας έριξε μέσα ο Γεωργιάδης και σφράγισε πολύ καλά», τόνισε ο πρ. πρόεδρος του Ερρίκος Ντυνάν Ανδρέας Μαρτίνης καταθέτοντας στην Εξεταστική Επιτροπή για την Υγεία. Τα βέλη Μαρτίνη «χτύπησαν» και τον Μ. Βορίδη καθώς είπε ότι χάρις στην τροπολογία του η ΗΜΙΘΕΑ μπόρεσε να αγοράσει δημόσιο νοσοκομείο.

«Ο Λοβέρδος είπε ότι είναι βέβαιος ότι θα μας σώσει ο Βγενόπουλος και ότι θα φανεί συνεπής σε αυτά που έχει δεσμευτεί. Βεβαίως ο Βγενόπουλος μας έφτυσε και απαίτησε να παραιτηθούμε στο δικαστήριο», κατέθεσε.

«Ο Λοβέρδος είπε ότι είναι βέβαιος ότι θα μας σώσει ο Βγενόπουλος και ότι θα φανεί συνεπής σε αυτά που έχει δεσμευτεί. Βεβαίως ο Βγενόπουλος μας έφτυσε και απαίτησε να παραιτηθούμε στο δικαστήριο», κατέθεσε. 

Ο προφυλακισμένος Α. Μαρτίνης περιέγραψε τη σχέση Αβραμόπουλου – Βγενόπουλου με τον εξής τρόπο: «Πήγα στον Αβραμόπουλο για να συζητήσουμε. "Μόνοι;". "Μόνοι". "Θα είναι και ο Βγενόπουλος;". "Δεν τον ξέρω". Και πήγα. Και ξαφνικά μπαίνει ένα πούρο μέσα. "Αντρέα μου, Δημήτρη μου"».
Δημοσίευση σχολίου