ΑΛΛΑΓΗ EMAIL

Οι φίλοι αναγνώστες μπορεί να στέλνουν τα μηνύματά τους στο εμέηλ gmosxos1@hotmail.com στο οποίο θα προτιμούσε ο διαχειριστής να τα λαμβάνει. Παράλληλα άνοιξε και ισχύει πάλι το εμέηλ gmosxos23.6.1946@gmail.com το οποίο μπορείτε να χρησιμοποιείτε σε περίπτωση που αδυνατείτε να κάνετε χρήση του hotmail.com
ΤΗΛ. ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ 6938.315.657 & 2610.273.901

Τετάρτη 7 Ιουνίου 2017

Ο ΓΓ του Υπ. Εργασίας Α. Νεφελούδης προκαλεί Βρούτση!

Φωτογραφία αρχείου. Ο Ανδρ. Νεφελούδης σε συνάντηση με την ΠΟΠ-ΟΤΑ στην Πάτρα.


Αναρωτιέται γιατί δεν μιλά «ο τροχονόμος των απολύσεων Βρούτσης» όπως τον αποκαλεί!



Ο Γ.Γ. του Υπουργείου Εργασίας Α. Νεφελούδης, προκαλεί τον υπουργό Εργασίας Βρούτση της κυβέρνησης Σαμαρά! Με αφορμή την σιωπή του τελευταίου, μετά την δημοσιοποίηση των στατιστικών στοιχείων της υπηρεσίας ΕΡΓΑΝΗ, που παρατηρεί την πορεία στον εργασιακό χώρο, όσον αφορά τις προσλ΄ξψεις κια απολύσεις, ο Ανδρ. Νεφελούδης αναρωτιέται γιατί δεν μιλά «ο τροχονόμος των απολύσεων Βρούτσης» όπως τον αποκαλεί!

Διαβάστε τι ανάρτησε στην προσωπική του σελίδα στο fb:



Για ένα ακόμα μήνα ρεκόρ στο ισοζύγιο της ροής της μισθωτής εργασίας στον ιδιωτικό τομέα. Για τον Μάιο λοιπόν το σύστημα ΕΡΓΑΝΗ κατέγραψε 90.000 θέσεις εργασίας ως θετικό ισοζύγιο, ρεκόρ του μήνα αυτού δεκαπενταετίας. Αύριο θα σχολιάσουμε και τα ποιοτικά χαρακτηριστικά αυτού του δεδομένου. Και ΠΡΟΧΩΡΑΜΕ.
Αλήθεια γιατί ο τροχονόμος των απολύσεων Βρούτσης δεν μιλά; Γιατί ως παπαγαλάκι της καταστροφής βλέπει συνεχώς να διαψεύδεται. Ας το συνηθίσει.

Δεν υπάρχουν σχόλια: