ΑΛΛΑΓΗ EMAIL

Οι φίλοι αναγνώστες μπορεί να στέλνουν τα μηνύματά τους στο εμέηλ gmosxos1@hotmail.com στο οποίο θα προτιμούσε ο διαχειριστής να τα λαμβάνει. Παράλληλα άνοιξε και ισχύει πάλι το εμέηλ gmosxos23.6.1946@gmail.com το οποίο μπορείτε να χρησιμοποιείτε σε περίπτωση που αδυνατείτε να κάνετε χρήση του hotmail.com
ΤΗΛ. ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ 6938.315.657 & 2610.273.901

Πέμπτη 15 Ιουνίου 2017

Ντροπή στη δημοτική Αρχή της Πάτρας να χρησιμοποιεί για την προπαγάνδα της παιδιά του Νηπιαγωγείου!

Από τον Διονύση Ζακυνθινό

Ώστε, λοιπόν, όπως ενημερωθήκαμε αρμοδίως ο «Δήμαρχος Πατρέων Κώστας Πελετίδης, έλαβε μια συγκινητική επιστολή από τα μικρά παιδιά του 15ου Νηπιαγωγείου Πάτρας (“Στρούμπειο”) με την οποία του ζητούν να παρέμβει ώστε όλα τα φανάρια στην πόλη να είναι και ηχητικά για να εξυπηρετούνται και οι συμπολίτες που είναι τυφλοί ή έχουν προβλήματα όρασης».


Και ο δήμαρχος, σύμφωνα με σχετικό δελτίο Τύπου, επειδή συγκινήθηκε από την επιστολή των παιδιών του Νηπιαγωγείου (!), έσπευσε εκεί συνοδευόμενος από τον αρμόδιο αντιδήμαρχο Ανδρέα Αθανασόπουλο, για «να  μιλήσει μαζί τους από κοντά και να τα ευχαριστήσει για την ευαισθησία τους».

Πληροφορηθήκαμε επίσης ότι «κατά τη διάρκεια της επίσκεψης, κατά την οποία ο κ. Πελετίδης έτυχε θερμής υποδοχής, τα παιδιά επανέλαβαν το αίτημά τους και ο Δήμαρχος είπε ότι οι μεγάλοι πρέπει να ακούν τους μικρούς τι έχουν να πουν.

Είπε μάλιστα ότι έχει ξεκινήσει προγραμματισμός και πως όλα τα φανάρια που ρυθμίζουν την κυκλοφορία στην πόλη, θα λειτουργούν και ηχητικά για τα άτομα που έχουν προβλήματα όρασης.

Στο τέλος οι μικροί μαθητές αφιέρωσαν στον Δήμαρχο ένα τραγούδι για την αγάπη».

Μωρέ μπράβο στα παιδιά του Νηπιαγωγείου του «Στρουμπείου» που έχουν τόσο ολοκληρωμένη και προηγμένη αντίληψη των πραγμάτων και τόσο υψηλή νοημοσύνη που συνέταξαν επιστολή για τον δήμαρχο θίγοντας ένα ευαίσθητο κοινωνικό θέμα. Πρόκειται προφανώς για ένα επιστημονικό φαινόμενο, με το Χάρβαρντ να πρέπει να ετοιμάζεται από τώρα για να τα υποδεχθεί στο μέλλον στις τάξεις του!

Και για να σοβαρευτούμε, αλήθεια, ποιος κοροϊδεύει ποιον; Το ότι η προσκείμενη στο ΚΚΕ δημοτική Αρχή της Πάτρας δίνει εδώ και καιρό ανενόχλητη (είδατε εσείς να υπάρχει καμιά αντιπολίτευση, πουθενά;) ρεσιτάλ δημοσίων σχέσεων με μπροστάρη τον Κώστα Πελετίδη, το έχουν πάρει χαμπάρι και οι… πέτρες.
 
Όμως, από το σημείο αυτό μέχρι με τη συνδρομή μερικών αφελών η στρατευμένων ιδεολογικά με το ΚΚΕ νηπιαγωγών ανήλικα παιδιά να γίνονται εργαλεία μιας επικοινωνιακής κίνησης με προφανή προπαγανδιστικά χαρακτηριστικά, υπάρχει μια πολύ μεγάλη απόσταση που οι συμμετέχοντες σ’ αυτήν την άθλια στημένη ιστορία κάλυψαν με χαρακτηριστική ευκολία! Ντροπή….

Δεν υπάρχουν σχόλια: