ΑΛΛΑΓΗ EMAIL

Οι φίλοι αναγνώστες μπορεί να στέλνουν τα μηνύματά τους στο εμέηλ gmosxos1@hotmail.com στο οποίο θα προτιμούσε ο διαχειριστής να τα λαμβάνει. Παράλληλα άνοιξε και ισχύει πάλι το εμέηλ gmosxos23.6.1946@gmail.com το οποίο μπορείτε να χρησιμοποιείτε σε περίπτωση που αδυνατείτε να κάνετε χρήση του hotmail.com
ΤΗΛ. ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ 6938.315.657 & 2610.273.901

Παρασκευή 16 Ιουνίου 2017

Τσακαλώτος: Σε λίγο πάμε για έξοδο από το πρόγραμμα



Η απόφαση του Λουξεμβούργου είναι αισθητά βελτιωμένη σε σχέση με εκείνη του Eurogroup της 22ας Μαΐου

Τη δυνατότητα στην Ελλάδα να βγει από το πρόγραμμα τον Αύγουστο του 2018 και να επιστρέψει στην κανονικότητα μετά από επτά χρόνια, παρέχει η απόφαση του Eurogroup. Μετά από αυτήν την απόφαση, επισήμανε ο υπουργός Οικονομικών Ευκλείδης Τσακαλώτος, θα υπάρξει περισσότερη σαφήνεια για τις αγορές, τους επενδυτές και τον ελληνικό λαό.

Ειδικά για το χρέος, η απόφαση του Λουξεμβούργου είναι αισθητά βελτιωμένη σε σχέση με εκείνη του Eurogroup της 22ας Μαΐου, καθώς εκτός από τα μεσοπρόθεσμα και τα μακροπρόθεσμα μέτρα, δημιουργεί έναν μηχανισμό ο οποίος θα συνδέει την εξυπηρέτησή του με την πορεία ανάπτυξης της οικονομίας. 

Ενώ για το ύψος των πρωτογενών πλεονασμάτων από το 2023 και μετά, στην απόφαση ουσιαστικά, όπως ανέφεραν παράγοντες του οικονομικού επιτελείου στο ΑΠΕ- ΜΠΕ, ουσιαστικά γίνεται αποδεκτή η ελληνική πρόταση για μέσο όρο πρωτογενών ανάλογα με την πορεία της οικονομίας. 

«Όλες οι πλευρές προσπάθησαν για συμβιβασμό, δημιουργούμε οδικό χάρτη για να γυρίσει η Ελλάδα σελίδα»

Δεν υπάρχουν σχόλια: