ΑΛΛΑΓΗ EMAIL

Οι φίλοι αναγνώστες μπορεί να στέλνουν τα μηνύματά τους στο εμέηλ gmosxos1@hotmail.com στο οποίο θα προτιμούσε ο διαχειριστής να τα λαμβάνει. Παράλληλα άνοιξε και ισχύει πάλι το εμέηλ gmosxos23.6.1946@gmail.com το οποίο μπορείτε να χρησιμοποιείτε σε περίπτωση που αδυνατείτε να κάνετε χρήση του hotmail.com
ΤΗΛ. ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ 6938.315.657 & 2610.273.901

Δευτέρα 19 Ιουνίου 2017

Τσίπρας: Δε βοηθά καθόλου η τουρκική παραβατικότητα



«Είναι άδικο οι χώρες μας να επενδύουν σε στρατιωτικούς εξοπλισμούς»! 



Δε βοηθά καθόλου η τουρκική παραβατικότητα και δεν μπορεί να συνεχιστεί υπογράμμισε ο πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας κατά τη διάρκεια των κοινών δηλώσεων με τον Τούρκο ομόλογό του Μπιναλί Γιλντιρίμ.

«Είναι άδικο οι χώρες μας να επενδύουν σε στρατιωτικούς εξοπλισμούς αντί να επενδύουν στις κοινωνίες τους, στην όσμωση των λαών και στη θετική ατζέντα» επισήμανε μεταξύ άλλων ο Αλ. Τσίπρας.

Όπως είπε, η υλοποίηση της σύγχρονης θετικής ατζέντας μεταξύ των δύο χωρών πρέπει να βασιστεί στις σχέσεις καλής γειτονίας, χωρίς εκατέρωθεν ενέργειες που την υπονομεύουν. Δυστυχώς αυτό δεν ήταν πάντοτε δυνατό, κυρίως από το περασμένο φθινόπωρο ως και τον προηγούμενο μήνα, ανέφερε ο πρωθυπουργός και αναφέρθηκε στις παραβιάσεις των χωρικών υδάτων και του εναέριου χώρου, καθώς και στις υπερπτήσεις που, όπως είπε, έχουνε αυξηθεί σημαντικά.

Δεν υπάρχουν σχόλια: