ΑΛΛΑΓΗ EMAIL

Οι φίλοι αναγνώστες μπορεί να στέλνουν τα μηνύματά τους στο εμέηλ gmosxos1@hotmail.com στο οποίο θα προτιμούσε ο διαχειριστής να τα λαμβάνει. Παράλληλα άνοιξε και ισχύει πάλι το εμέηλ gmosxos23.6.1946@gmail.com το οποίο μπορείτε να χρησιμοποιείτε σε περίπτωση που αδυνατείτε να κάνετε χρήση του hotmail.com
ΤΗΛ. ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ 6938.315.657 & 2610.273.901

Τρίτη 20 Ιουνίου 2017

Πάρτο Αλλιώς



Του Ντίνου Βγενόπουλου
·        Παρατηθείτε
·        Απ' το παραιτηθείτε
·        Γιατί η απογοήτευση
·        Είναι παραίτηση 

·        Η Αναρχική Συνομοσπονδία φέρεται, να καλεί σε εκδήλωση/συζήτηση με θέμα την αστυνομική βία και την κρατική καταστολή στην… πλατεία Κολωνακίου! Και μάλιστα την ίδια ημέρα που η ΠΟΑΣΥ έχει προγραμματίσει τη δική της εκδήλωση στα Εξάρχεια. 
·        Όταν λέμε ανοιχτές πόλεις το εννοούμε;
·        Κριστιάνο Ρονάλντο: Φεύγω γιατί μου φέρονται σαν να είμαι εγκληματίας», φέρεται να είπε στον  Ζινεντίν Ζιντάν  
·        Ο Ρονάλντο διώκεται για φοροδιαφυγή…
·        «Εγκληματίας» είναι την ώρα που εκατομμύρια Ισπανοί υποφέρουν.
·        Οι εργαζόμενοι στο  ΕΡΡΙΚΟΣ ΝΤΥΝΑΝ : «Αναφορικά με τον πλειστηριασμό του Ερρίκος Ντυνάν σημειώνουμε ότι ουδέποτε οι εργαζόμενοι ερωτήθηκαν ή ενημερώθηκαν για τις αποφάσεις που κατά καιρούς ελήφθησαν στο νοσοκομείο, πολύ δε περισσότερο για τη διεξαγωγή του εν λόγω πλειστηριασμού. Την όποια ενημέρωση την έλαβαν εκ των υστέρων».
·        Όταν είχε πετάξει το …Α(η)δωνακι…
·        Ιστορική  η παράσταση -αφιέρωμα στον Μίκη Θεοδωράκη, με τίτλο «Όλη η Ελλάδα για τον Μίκη - 1.000 Φωνές», η οποία έφερε κοντά για πρώτη φορά 1.000 χορωδούς από 30 πόλεις της Ελλάδας.
·        ΟυρανοΜικης…
·        Βέβαιος για το τέλος των μνημονίων εμφανίσθηκε ο Αλ. Τσίπρας στις συναντήσεις με πολιτικούς αρχηγούς
·        Αν έχουμε γνώση και μνήμη…
·        Ένα τέτοιο κανάλι(σ.σ. ΕΡΤ) , επεσήμανε ο κ. Κικίλιας, δεν μπορούμε να το αφήσουμε να λειτουργεί όπως λειτουργεί στην πλάτη των Ελλήνων φορολογουμένων.
·        …Μαύρε Κικίλια…
·          Οι πρώτοι αγρότες στην Εγγύς και στη Μέση Ανατολή και ιδίως ήσαν πιθανότατα οι πρώτοι άνθρωποι που εξημέρωσαν τις αγριόγατες (Felis silvestris lybica). Το 2004 βρέθηκε  στην Κύπρο μία γάτα ηλικίας 9.500 ετών περίπου, που είχε ταφεί μαζί με έναν άνθρωπο.
·        Μια από τις ψυχές της…
·        Νίκος Φίλης: «Ο ΣΥΡΙΖΑ καλείται μετά τη διετία που πέρασε να πάρει μια κοινωνική στροφή, που σημαίνει μια αριστερή στροφή»
·        Πάρτε το αλλιώς …
·        Ο κ. Φίλης υπογράμμισε ότι «οι Έλληνες πολίτες πρέπει να βγουν στους δρόμους και να διεκδικήσουν τα αιτήματά τους, ο πολίτης που έχει προβλήματα πρέπει να τα διεκδικεί και να μην επαναπαύεται και να βουλιάζει στη θλίψη».
·        Καλά το πας …
·        Το τηλεσκόπιο «Κέπλερ» ανακάλυψε δέκα ακόμη «γήινους» εξωπλανήτες με συνθήκες πιθανώς κατάλληλες για ζωή
·        Μη ετοιμάζεσαι ,για …μετακόμιση …
·        Έχουμε άλλες προτεραιότητες , όπως λέει ο Νίκος
·        Ο χριστιανοδημοκράτης πολιτικός κι αντιπρόεδρος της Επιτροπής Προϋπολογισμού, Νόρμπερτ Μπράκμαν, συντάσσεται με το ΔΝΤ ως προς το ότι το ελληνικό χρέος δεν είναι βιώσιμο και εκφράζει την άποψη ότι «κάποια στιγμή θα γίνει κούρεμα. Κάποια στιγμή θα γίνει αλλά οι προϋποθέσεις δεν υπάρχουν ακόμη». Κι όταν λέμε προϋποθέσεις εννοούμε να κάνει η Ελλάδα σαφές ότι μπορεί να πατήσει στα πόδια της, όχι μόνο με εξυγίανση του προϋπολογισμού της, αλλά και του δημόσιου τομέα, όπως καταπολέμηση της διαφθοράς. Εμείς έχουμε την εντύπωση ότι η Ελλάδα τα κάνει όλα αυτά μόνο υπό καθεστώς πίεσης των δανειστών και όχι από μόνη της. Αυτό μας λείπει», λέει.
·        Κύριε Μπράκμαν θέλουμε αλλά πώς να …αγιάσουμε
·        Μια η Ζήμενς, μια τα Λέοπαρντ, μια τα δανεικά και αγύριστα
·        Κάντε και εσείς το ΧΡΕΟΣ… σας και τα λέμε…
·        Κλάους Ρέγκλινγκ: Στις επόμενες διασώσεις χωρών δεν θα συμμετάσχει το ΔΝΤ
·        Το πείραμα θα έχει ολοκληρωθεί…
·        Δεν έχει σημασία πως…
·        Αλέξης Χαρίτσης : «Δεν αρκεί να βρούμε τα χρήματα για να τα ρίξουμε στην ελληνική οικονομία, αλλά πρέπει να πάνε τα χρήματα εκεί που πρέπει. Δηλαδή στη βάση ενός σχεδιασμού που θα δώσει υπεραξία στην ελληνική οικονομία».
·        Τώρα είναι τα δύσκολα Αλέξη
·        Να κάνετε πράξη όσα λέτε…
·        Ιδού το …χάλι , ιδού η ανάταξη…
·        Παγκόσμια Ημέρα Προσφύγων: «Η Ελλάδα κατάφερε να διασώσει την αξιοπρέπεια της Ευρώπης. Η 20ή Ιουνίου είναι η μέρα που όλοι στρέφουμε την προσοχή μας λίγο παραπάνω στους πρόσφυγες και μετανάστες. Η Ελλάδα όμως κατάφερε να διασώσει την αξιοπρέπεια και τον ανθρωπισμό της Ευρώπης γιατί είχε κάθε μέρα την έγνοια της σ' αυτούς».
·        Μπορούσαμε και καλύτερα και πάντα μπορούμε …
·        Αλλαγή Κανονισμού της Βουλής: Προκειμένου να αντιμετωπιστεί το φαινόμενο απουσίας των αρμοδίων υπουργών κατά τη συζήτηση επικαίρων ερωτήσεων, προβλέπεται ότι το κώλυμα του αρμοδίου υπουργού συνιστά εξαιρετικό λόγο ένεκα του οποίου δεν συζητείται η επίκαιρη ερώτηση που απευθύνεται σε αυτόν. Έτσι ως «κώλυμα» υπουργού θα νοείται στο εξής κυβερνητική αποστολή του στο εξωτερικό ή το εσωτερικό, όπως και συμμετοχή του σε συνεδριάσεις συλλογικών κυβερνητικών οργάνων και σε συνεδριάσεις με εκπροσώπους ευρωπαϊκών και διεθνών θεσμών.
·        Συμμετοχή σε γιορτές , πανηγύρια, γάμους , βαφτίσια, βεγγέρες κλπ δεν δικαιολογείται..
·        Θανάσης  Καμπαγιάννης.:  Καταδίκη της ηγεσίας της Χρυσής Αυγής ως διευθύνουσας ομάδας εγκληματικής οργάνωσης πίσω από τον μανδύα ενός υποτιθέμενου νόμιμου πολιτικού κόμματος είναι το μεγάλο διακύβευμα της δίκης που διεξάγεται
·        Λες να το …δει η δικαιοσύνη;…
·        Ευκλείδη Χρόνια σου πολλά , το νου σου στα καλά λόγια του Σόϊμπλε:  «ο Ευκλείδης Τσακαλώτος είναι ένας εξαίρετος υπουργός Οικονομικών και ένας διαπραγματευτής που με δυσκολεύει πολύ, αλλά παρ’ όλα αυτά ο Τσίπρας καλεί την καγκελάριο και η καγκελάριος λέει ξανά και ξανά: Αλέξη, αυτό είναι θέμα των υπουργών Οικονομικών, ο Ευκλείδης πρέπει να μιλήσει στον Βόλφγκανγκ και θα φθάσουν σε συμφωνία με κάποιον τρόπο. Και θα φθάσουμε σε συμφωνία την Πέμπτη, θα το δείτε».
·        Όταν σε …παινεύει ο «εχθρός» σου καλό είναι να φυλάγεσαι
·        Δύο φορές …
·        Μαραντόνα: «Προτιμώ τον Μέσι, ο Ρονάλντο είναι τέρας της φύσης»
·        Είναι και «εγληματίας»
·        Αλλά και ο Μέσι  είναι …λιγάκι…
·        Σουλτς: «Θα μειώσουμε το φορολογικό βάρος για τα μικρά και μεσαία εισοδήματα και θα υποστηρίξουμε τις οικογένειες».
·        Κύριε Σουλτς , δεν αρκεί αυτό για να αποφύγετε την …πασοκοποίηση…
·        Θα σας σφάξουν σαν  ..Γαλ(λ)ια…
·        Η Μαριέττα Καραμανλή του Γαλλικού Σοσιαλιστικού Κόμματος επανεξελέγη με ποσοστό 61,88%
·        Αν την έλεγαν …μητσοτάκη ούτε την ψήφο της …
·        Μόλις 10 μέρες να σώσει την πρωθυπουργία της έδωσε το κόμμα της στην κ. Μέι
·        Πήλινη κυρία…
·        Κυκλοφορεί ήδη η πληροφορία ότι αμέσως μετά το τέλος των γερμανικών εκλογών θα υπάρξουν και κάποιες ρυθμίσεις ή πρωτοβουλίες για το ελληνικό χρέος, την ώρα που ο γερμανικός Τύπος κατηγορεί τον Βόλφγκανγκ Σόιμπλε ότι παραπλανεί το γερμανικό λαό.
·        Το νού σας …ρεμάλια
·        Τέτοια δώρα τα κάνουν στους …φίλους* τους οι Γερμανοί…
·        * …αγοραστές εξοπλισμού γραφείου
·         Από τη Ζήμενς…

Δεν υπάρχουν σχόλια: