ΑΛΛΑΓΗ EMAIL

Οι φίλοι αναγνώστες μπορεί να στέλνουν τα μηνύματά τους στο εμέηλ gmosxos1@hotmail.com στο οποίο θα προτιμούσε ο διαχειριστής να τα λαμβάνει. Παράλληλα άνοιξε και ισχύει πάλι το εμέηλ gmosxos23.6.1946@gmail.com το οποίο μπορείτε να χρησιμοποιείτε σε περίπτωση που αδυνατείτε να κάνετε χρήση του hotmail.com
ΤΗΛ. ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ 6938.315.657 & 2610.273.901

Παρασκευή, 16 Ιουνίου 2017

Δ.Παπαδημητρίου: Αναμένεται οριστικοποίηση συμφωνίαςΗ οριστικοποίηση της συμφωνίας και η επίσπευση των μεταρρυθμίσεων, αναμένεται να βελτιώσουν τις συνθήκες ρευστότητας και να οδηγήσουν στην υποχώρηση της αβεβαιότητας των επενδυτών για την ελληνική οικονομία σημείωσε ο υπουργός Οικονομίας Δημήτρης Παπαδημητρίου.


Ο ίδιος, στην εκδήλωση της Περιφέρειας Αττικής με τίτλο «ανάπτυξη - καινοτομία - επιχειρηματικότητα» και πρόσθεσε ότι οι πρόσφατες ανακοινώσεις σημαντικών ιδιωτικών επενδύσεων, όπως της TEMES AE, ύψους 250 εκ. ευρώ και άλλες επιβεβαιώνουν ένα επενδυτικό «momentum» για τη χώρα.

«Ένα momentum πίσω από το οποίο βρίσκεται η υποχώρηση της πολιτικής αβεβαιότητας και η προώθηση ενός φιλικότερου επιχειρηματικού επενδυτικού περιβάλλοντος. Σηματοδοτούν επίσης τη δυνατότητα η Ελλάδα να αναγορευτεί σε χώρα προορισμού επενδύσεων και δημιουργίας δεκάδων χιλιάδων νέων θέσεων εργασίας υψηλής εξειδίκευσης».

Ο υπουργός υπογράμμισε ότι η ανάπτυξη της νεοφυούς επιχειρηματικότητας και η αναπτυξιακή τράπεζα για την προσέλκυση άμεσων ξένων επενδύσεων, την προώθηση των εξαγωγών, την παροχή επενδυτικών συμβουλών, την απλούστευση των διαδικασιών και τη χρησιμοποίηση των χρηματοοικονομικών πόρων, είναι άμεσοι στόχοι του υπουργείου Οικονομίας.
Δημοσίευση σχολίου