ΑΛΛΑΓΗ EMAIL

Οι φίλοι αναγνώστες μπορεί να στέλνουν τα μηνύματά τους στο εμέηλ gmosxos1@hotmail.com στο οποίο θα προτιμούσε ο διαχειριστής να τα λαμβάνει. Παράλληλα άνοιξε και ισχύει πάλι το εμέηλ gmosxos23.6.1946@gmail.com το οποίο μπορείτε να χρησιμοποιείτε σε περίπτωση που αδυνατείτε να κάνετε χρήση του hotmail.com
ΤΗΛ. ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ 6938.315.657 & 2610.273.901

Τετάρτη 21 Ιουνίου 2017

Προσοχή στον κίνδυνο για την υγεία των περιπατητών!


Συζήτησαν τα απαραίτητα μέτρα  και τα ζητήματα υγείας που αφορούν στην ασφαλή συμμετοχή όσων θα πάρουν μέρος στην πορεία των 15 χιλιομ.


«Το πρώτο μέλημά μας είναι η ασφάλεια και η πρόληψη κάθε ανεπιθύμητου συμβάντος»!


Συνεδρίασε χθες, Τρίτη 20 Ιούνη, η Οργανωτική Επιτροπή που συγκροτήθηκε από τον Δήμο, τα Σωματεία και τους Φορείς, με επικεφαλής τον Δήμαρχο Πατρέων, Κώστα Πελετίδη, για την οργάνωση της Πελετιάδας πορείας, στην Γέφυρα Ρίου – Αντιρρίου και τους κινδύνους που εγκυμονούνται για τις ευπαθείς ομάδες πληθυσμού!

Η Οργανωτική Επιτροπή συζήτησε τα απαραίτητα μέτρα που πρέπει να ληφθούν για την επιτυχία της πορείας και συνολικά της κινητοποίησης, όπως και τα ζητήματα που αφορούν στην ασφαλή συμμετοχή όσων θα πάρουν μέρος.

Η Οργανωτική Επιτροπή, επισημαίνει μέτρα προστασίας της υγείας των περιπατητών, μεταξύ των οποίων:
·        Το πρώτο μέλημά μας είναι η ασφάλεια και η πρόληψη κάθε ανεπιθύμητου συμβάντος που θα έθετε σε κίνδυνο την υγεία και την ασφάλειά μας.
·        Αν δεν είμαστε βέβαιοι ότι αντέχουμε να περπατήσουμε όλη την διαδρομή (περίπου 15 χιλιόμετρα), συμμετέχουμε στην απόσταση που είναι στις δυνατότητές μας ή βρισκόμαστε απ’ ευθείας στη γέφυρα.
·        Όπου αισθανόμαστε κούραση ή δυσφορία ζητάμε την βοήθεια της οργανωτικής επιτροπής. Όποιο πρόβλημα υγείας αντιμετωπίζουμε, ειδοποιούμε για βοήθεια τους γιατρούς μας.
·        Αν υπάρχουν γνωστά προβλήματα υγείας (υπέρταση, διαβήτης καρδιοπάθειες κ.λπ.), ακολουθούμε πιστά τις οδηγίες του γιατρού μας ή τον συμβουλευόμαστε πριν από την έναρξη της πορείας.

Επίσης τη συμμετοχή τους ανακοίνωσαν:
-Νομαρχιακό Τμήμα ΑΔΕΔΥ Αχαΐας
-Εργατοϋπαλληλικό Κέντρο Αγρινίου
-Εμπορικός και Εισαγωγικός Σύλλογος Πάτρας
-Σωματείο Εργαζομένων στα Ιδρύματα Υγείας Ιδ. Δικαίου και Ν.Π.Ι.Δ. Νομού  Αχαΐας
-Περιφερειακός Σύνδεσμος Εργοληπτών Εγκαταστατών Ηλεκτρολόγων Ν. Αχαΐας «Ο ΒΑΤΤ»
-Σωματείο Οδηγών – Χειριστών και Υπηρεσιών Καθαριότητας Δήμου Πατρέων
-Όμιλος Παράκτιων Αλιέων και Θαλάσσιων Αθλημάτων (ΟΠΑΘΑ)
-Σωματείο Εργαζομένων Πατραϊκής Χαρτοποιίας «Η Αλληλεγγύη»
-Ελληνική Ένωση για την Αντιμετώπιση της Σκλήρυνσης κατά Πλάκας Δυτικής Ελλάδος
-Σύλλογος Σπουδαστών Δημοσίου ΙΕΚ Πάτρας
-Πολιτιστικός Σύλλογος Περιβόλας.

Δεν υπάρχουν σχόλια: