ΑΛΛΑΓΗ EMAIL

Οι φίλοι αναγνώστες μπορεί να στέλνουν τα μηνύματά τους στο εμέηλ gmosxos1@hotmail.com στο οποίο θα προτιμούσε ο διαχειριστής να τα λαμβάνει. Παράλληλα άνοιξε και ισχύει πάλι το εμέηλ gmosxos23.6.1946@gmail.com το οποίο μπορείτε να χρησιμοποιείτε σε περίπτωση που αδυνατείτε να κάνετε χρήση του hotmail.com
ΤΗΛ. ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ 6938.315.657 & 2610.273.901

Παρασκευή 16 Ιουνίου 2017

Ο ΣΥΡΙΖΑ πέρασε εν μέσω καυδιανών δικράνων, επιβιώνει

25-1-2015, έξω από το εκλογικό κέντρο του ΣΥΡΙΖΑ, στην οδό Ερμού, με το βλέμμα στραμμένο στο βίντεο γουόλ, που είναι αναρτημένο στην απέναντι πλευρά του δρόμου. Εκείνο το βράδυ άνθισε προς στιγμή το χαμόγελο στα χείλη των αριστερών. Ούτε πορείες νίκης, μήτε επινίκια διαδήλωση στο κέντρο της πόλης. Απόλυτη συγκράτηση και με την ψυχή δαγκωμένη, για το τι θα επακολουθούσε. Κανείς όμως δεν φανταζότανε το μαρτύριο της σταγόνας που θα ακολουθούσε, μέχρι χθες βράδυ, που άνοιξε ο δρόμος.15-6-2017, μία νέα περίοδος διανοίγεται για τον ΣΥΡΙΖΑ και την χώρα. Το χαμόγελο ξανά εμφανίζεται στα χείλη, αν και συγκρατημένα.

Εντυπωσιακά τα πεπραγμένα του στην κυβέρνηση, δυόμισι χρόνια από την άνοδό του, όταν το 2015 ανέλαβε τη χώρα σε διάλυση από τις πολιτικές της ΝΔ και του ΠΑΣΟΚ!



Μακρές συζητήσεις στο διαδίκτυο άνοιξαν τα γνωσθέντα από χθες το βράδυ για την Συμφωνία που επετεύχθη στο Γιουρογκρούπ, σχετικά με το ελληνικό ζήτημα. Οι υπέρμαχοι της γραμμής ΝΔ και του Vasta Soible προσπαθούν να ακυρώσουν, σε επίπεδο διαλόγου, τα κατακτηθέντα της ελληνικής πλευράς, ολοφυρώμενοι ταυτόχρονα δήθεν, για την κακή διοίκηση της χώρας από την κυβέρνηση!  

Από την αντίθετη, οι προσκείμενοι στην ελληνική πλευρά, υποστηρίζουν τα όσα συμφωνήθηκαν, που συνιστούν αρχή εξόδου από την κρίση.  Ανεθάρρησαν όσοι με πείσμα και υπομονή παλεύουν για την στήριξη της αριστερής κυβέρνησης, που «μπήκε καρφί» στο μάτι της συντηρητικής Δεξιάς, με τις όποιες αποχρώσεις της. Το φέισμπούκ γέμισε από λάικ «κτυπήματα».

Κάποια όμως έχουν ιδιαίτερο χρώμα, καθώς οι εκφραστές τους ανατρέχουν στα πεπραγμένα της κυβέρνησης. Αυτά που βλέποντάς τα από μακριά, σήμερα, δυόμιση χρόνια από την ανάληψη της πρώτης κυβέρνησης της Αριστεράς σε κάνουν να απορείς. 

Κι όμως εν μέσω του εφιαλτικού καλοκαιριού του 2015, με δούρειους ίππους στα σπλάχνα του, με κάπιταλ κοντρόλ, με κατευθυνόμενες κινητοποιήσεις, που λίγο απήχαν από αυτές τις «κινητοποιήσεις κατσαρόλας» στη Χιλή του 1973, με προσπάθεια πραξικοπηματικής λύσης Αργεντινής για αντικατάσταση της κυβέρνησης, με υπονόμευσή της από τα ΜΜΕ του εσωτερικού και μερίδας οπισθοδρομικών δυνάμεων της Ευρώπης σε συνεργασία με τους «Εθνική Ελλάδος» του Κούλη, αλλά στην ουσία «Εθνική» vasta Soible, όταν βρίσκονταν στο εξωτερικό η ηγεσία της ΝΔ, είναι να απορεί κανείς, πως ένας αριστερός χώρος και μία αριστερή κυβέρνηση, μόνη για μεγάλο διάστημα εν μέσω συντηρητικής Ευρώπης, κατόρθωσε και επιβιώνει. 

Και όχι μόνον. Ο ΣΥΡΙΖΑ και η κυβέρνησή του πέρασαν εν μέσω καυδιανών δικράνων και επιβιώνουν με καλές προπτικές και για το μέλλον!

 Διαβάστε παρακάτω την ανάρτηση στο fb που αφορά διάλογο μεταξύ δύο νέων:



Fanis Gialypsos
Fanis Gialypsos Eleni Nikoletopoulou Ελενη, απο οτι φαινεται μαλλον, εισαι απο αυτους που λενε οτι για ολα φταιει ο ΣΥΡΙΖΑ....για εξηγησε μου ομως κατι. Ο ΣΥΡΙΖα κυβερνουσε 40 χρονια και μπηκαμε στα μνημονια? Ο ΣΥΡΙΖΑ 40 χρονια εκανε σκανδαλα, οπως χρηματιστηριο, εξοπλιστικα, siemens, ζαχοπουλος, παραδικαστικο, ζαρντινιερα ,μαντουβαλος κτλ, μας εβαλε στο μνημονιοο υπεγραψε ολα τα μνημονια μεχρι το 2015 που μπηκαμε και ηταν σκληρα και κοπηκαν οι συνταξεις 60%, μειωθηκαν οι μισθοι στο 50%, αυξηθηκε η ανεργια στο 28%,, απολυσεις, μιζες και παρανομες αδειες στους καναλαρχες και τοσα αλλα? ΟΧΙ, ελενιτσα γλυκια μου... Ο ΣΥΡΙΖΑ, κυβερναει 2 χρονια, και μπορει να υπεγραψε το τριτο μνημονο μαζι με ολα τα εφαρμοστικα του, αλλα καταφερε να παρει πολλα και να τα δωσει πισω στους πολιτες της ελλαδος. Ποια ειναι αυτα? Πλεονασμα, μειωση της ανεργιας, παραλληλο προγραμμα, κοινωνικο εισοδημα αλλυλεγγυης για τους οικονομικα ασθενεστερους, φοροαπαλλαγες για τους οικονομικα ασθενεστερους, συνταξη ακομα και σε οσους δεν δικαιουνταν συνταξη, φοροαπαλλαγες για νεους αγροτες και επιχηρηματιες, σιγα σιγα αυξηση για τους χαμηλοσυνταξιουχους και τους χαμηλομισθους, προσληψεις στην υγεια και αλλου, οχι νεες απολυσεις κτλ. Εχθες, καταφερε να παρει, δεμσευση για το χρεος, εξοφοδο στις αγορες, αναπτυξιακο πακετο, αναπτυξιακη τραπεζα, καινουριες φοροαπαλλαγες, αναπτυξη για την ελλαδα, ανασα για τη χωρα καθως και 8,5 δις ευρω επιπλεον, οχι νεες απολυσεις κτλ. αλλα μαλλον εσυ θες τον κουλη στην κυβενρηση για να κανει ξανα τα ιδια που εκανανα τοσα χρονια, 40 και για την ακριβεια οι κυβερνησεις του πασοκ και της νδ..... ε δεν θα σας αφησουμε να καταστρεψετε την χωρα περισσοτερο απο οσο την καταστρεψατε... Και ντροπη σου που θες την χωρα καταστρεμενη και οχι οικοδομημενη σωστα.

Δεν υπάρχουν σχόλια: