ΑΛΛΑΓΗ EMAIL

Οι φίλοι αναγνώστες μπορεί να στέλνουν τα μηνύματά τους στο εμέηλ gmosxos1@hotmail.com στο οποίο θα προτιμούσε ο διαχειριστής να τα λαμβάνει. Παράλληλα άνοιξε και ισχύει πάλι το εμέηλ gmosxos23.6.1946@gmail.com το οποίο μπορείτε να χρησιμοποιείτε σε περίπτωση που αδυνατείτε να κάνετε χρήση του hotmail.com
ΤΗΛ. ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ 6938.315.657 & 2610.273.901

Παρασκευή 16 Ιουνίου 2017

Πάρτο Αλλιώς

Του Ντίνου Βγενόπουλου
·        Η κυβέρνηση είναι ευχαριστημένη
·        Η αντιπολίτευση είναι ευχαριστημένη
·        Η χώρα προχωρά…
·        Politico: Η ελληνική κρίση μπορεί τώρα να αφαιρεθεί από την λίστα των προτεραιοτήτων τη Ευρωπαϊκής Ένωσης. Η τελευταία ελληνική συμφωνία, αν και δύσκολα μπορεί να χαρακτηρισθεί τέλεια, μπορεί να χρησιμεύσει ως πρώτο βήμα προς την ενίσχυση μακροπρόθεσμα της υγείας του κοινού ευρωπαϊκού νομίσματος.

·        Ο  Πορτογάλος υπουργός Οικονομικών Mário Centeno :Πρόκειται για ένα «πολύ σημαντικό βήμα» και μια «καλή είδηση για τη ζώνη του ευρώ», σχολιάζοντας την απόφαση του Eurogroup
·                Βουτιά του bitcoin που καταγράφει τη χειρότερη εβδομάδα του από το 2015
·        Αχ, Γιάνη,
·        Πάνε οι επενδύσεις μας
·        Και μου έλεγες δεν θα υπάρξει συμφωνία…
·        Εργαζόμενοι στα νοσοκομεία έχουν αποκλείσει την είσοδο του υπουργείου Οικονομικών, στο πλαίσιο ολονύχτιας διαμαρτυρίας που αποφάσισε η Πανελλήνια Ομοσπονδία Εργαζομένων στα Δημόσια Νοσοκομεία (ΠΟΕΔΗΝ).
·        Μπουφάν να πάρεις …
·        Ο Σόιμπλε  εκτίμησε ότι δεν θα χρειαστεί να θέσει τη συμφωνία ενώπιον της γερμανικής βουλής. Καθώς  δεν πρόκειται για θεμελιώδη αλλαγή του προγράμματος και επιπλέον  η Ελλάδα δεν πρόκειται να χρειαστεί καν το σύνολο των 86 δισ. ευρώ που προβλέπει το πακέτο .
·        Να λείπουν
·        Και τα λεφτά σας και το …καλό σας…
·        Μοσκοβισί: ο …καλός
·        Σόϊμπλε : ο κακός
·        Ντάισενμπλούμ : ο άσ(χ)ημος
·        Ζολτ Νταρβάς: «Έπειτα από μια δραματική κατάρρευση, η ανεργία, η οποία αυξήθηκε κατά 19% από το 2008 ώς το 2014, όσο και οι μισθοί που μειώθηκαν κατά 24% από το 2010 ώς το 2015, σημειώνουν ανάκαμψη από τα μέσα του 2015 σε πολλούς τομείς. Η ελληνική αγορά εργασίας δείχνει καθαρά σημάδια ανάκαμψης. Το γεγονός αυτό θα μπορούσε να σηματοδοτεί αισιοδοξία εκ μέρους των επιχειρήσεων και ίσως το διαδεχθεί μια ισχυρότερη οικονομική ανάκαμψη».
·        …νταβραντισμένη ελληνική οικονομία…
·        Ηλεκτρονικές δημοπρασίες για την εκμετάλλευση των παραλιών.
·        Καλά είναι τα λεφτά που θα πάρετε αλλά να μπουν και αυστηροί όροι
·                Για να καταλάβεις σε μερικές  περιπτώσεις η θάλασσα ….εμποδίζει τις ξαπλώστρες…
·                 Τούρκοι εκατομμυριούχοι μεταναστεύουν λόγω Ερντογάν
·         Παλιά οι φτωχοί έπαιρναν των ματιών τους  για να ζήσουν
·        Τώρα οι πλούσιοι παίρνουν τα εκατομμύρια τους
·        Και τον αφήνουν να …βγάλει τα μάτια του
·        Δυστυχώς όμως …βγάζει τα μάτια του Τούρκικου Λαού…
·        Σύμφωνα με τις έρευνες των γερμανών ρεπόρτερ, στο σκάνδαλο εμπλέκονται 40 γερμανικές τράπεζες και άλλοι χρηματοπιστωτικοί και χρηματοοικονομικοί θεσμοί σε ολόκληρο τον κόσμο. Στο τέλος το σκάνδαλο δεν αποκαλύφθηκε από μια κρατική γερμανική αρχή, από έναν υπουργό ή από το δικαστικό σύστημα της χώρας. Ακόμα,  Η υπάλληλος, της οποίας το όνομα δεν έχει αποκαλυφθεί, άρχισε να δέχεται απειλές για τη ζωή της. Ήδη όμως είχε προλάβει να δώσει μεγάλη έκταση στην αποκάλυψή της και σήμερα μια ομάδα από περίπου 30 συναδέλφους της έχει επιφορτιστεί να συνεργαστεί με τις εισαγγελικές αρχές προκειμένου να αποδοθούν ευθύνες. «Δεν θέλω να με εμφανίζετε σαν ηρωίδα. Εγώ έκανα απλώς τη δουλειά μου» δήλωσε με σεμνότητα .
·        Δεν …υπάρχει Υπουργός Οικονομικών σ΄αυτή-Γερμανία-  τη χώρα;
·        Δεν υπάρχει…
·        Σόιμπλε: Αυτός είναι ο στόχος, να σταθεί και πάλι η Ελλάδα στα πόδια της από τα μέσα του επόμενου χρόνου».
·        Ασχολείται –εμμονικά- με μας…
·        Να μου το θυμηθείς
·        Κάποιος από αυτή την Κυβέρνηση θα πάει από …γραβάτα…
·        Ο αγωγός EastMed αποτελεί θεμέλιο λίθο  της  στρατηγικής σχέσης με το Ισραήλ και την Κύπρο. Η συνεργασία βασίζεται  στην ενέργεια αλλά συναρτάται με την ασφάλεια και ‘όχι μόνο στην ευρύτερη περιοχή . 
·        Ο μόνος που …δικαιούται να ασκήσει κριτική στη συμφωνία είναι ο Άδωνις λόγω της …αδυναμίας του στου …Εβραίους…
·        Η ΕΚΤ χρειάζεται μεγαλύτερη σαφήνεια για την ελάφρυνση του ελληνικού χρέους, ώστε η Ελλάδα να μπει στο πρόγραμμα ποσοτικής χαλάρωσης, αναφέρει πηγή της τράπεζας, «Ήταν ένα πολύ θετικό βήμα στη σωστή κατεύθυνση, αλλά πρέπει να δούμε περισσότερη σαφήνεια στα μέτρα για την ελάφρυνση του χρέους, για να συμπεριλάβουμε την Ελλάδα στο πρόγραμμα ποσοτικής χαλάρωσης»
·        Μπορείτε να γίνεται πιο σαφείς εκεί στην ΕΚΤ;
·        Αυτή η Βαρουφάκεια ασάφεια είναι μεταδοτική…
·        empola
·        Ένας 23χρονος φοιτητής από τη Συρία που μετανάστευσε  στην Βρετανία είναι κάηκε  στην πυρκαγιά στον πύργο του δυτικού Λονδίνου.
·        Γλύτωσε από τη κόλαση και πέθανε στον…παράδεισο…
·        36 νέα πολεμικά αεροσκάφη αγόρασε το Κατάρ από  τις ΗΠΑ…
·        Τι δεν καταλαβαίνεις;…
·        Την Δευτέρα αρχίσουν οι διαπραγματεύσεις για το Brexit. Η  βρετανική κυβέρνηση σχεδιάζει να προσέλθει στις διαπραγματεύσεις εγγυώμενη το καθεστώς των ευρωπαίων μεταναστών που ζουν στη Βρετανία.Κυβέρνηση; Κυβέρνηση; …
·        Πορεία διαμαρτυρίας 400 χλμ. ξεκίνησε η τουρκική αντιπολίτευση.Ο Ενίς Μπερμπέρογλου, του Λαϊκού Ρεπουμπλικανικού Κόμματος καταδικάστηκε σε κάθειρξη 25 χρόνων με την κατηγορία ότι έδωσε στην αντιπολιτευόμενη εφημερίδα Cumhuriyet εμπιστευτικές πληροφορίες.
·        …Αποκάλυψε ότι ο Ταγίπ λέγεται Ερντογάν…
·        Frontiers in Psychology: Οι αριστερόχειρες είναι γενικά καλύτεροι από τους δεξιόχειρες στην επίλυση μαθηματικών προβλημάτων και όσο πιο δύσκολο είναι το πρόβλημα, τόσο μεγαλύτερη είναι η υπεροχή των αριστερόχειρων, σύμφωνα με βρετανική μελέτη που δημοσιεύεται στο επιστημονικό έντυπο.
·        Ε καλά  το διαπιστώσαμε με τον …χαρρδούβελη…
·        Ούτε φορολογική δήλωση δεν… ήξερε να κάνει
·        Και η δικαιοσύνη το αναγνώρισε…

·        Τριάντα λεπτά γυμναστικής αρκούν για να αισθανόμαστε  πιο δυνατοί και λεπτοί.

·        Φαντάσου ένα τάβλι στα 5…

·        Γ.Παπανδρέου  «Ο κύριος Βενιζέλος δεν ήταν ένας συνεργάτης που τίμησε αυτό το οποίο του ανέθεσα. Θα μπορούσε να είχε στηρίξει σε μια κρίσιμη στιγμή... Το δημοψήφισμα έπρεπε να είχε γίνει...Υπήρχε στο εσωτερικό μια συγχορδία που έλεγε "να τελειώσουμε με τον Παπανδρέου", να γίνουν άλλοι αρχηγοί».

·        Φίδι κολοβό…

·        Φίδι στο κόρφο

·        Φίδια που σε φάγανε

·        Φιδοτόμαρα

·        Προκλητική» χαρακτηρίζουν αναρχικοί την απόφαση των αστυνομικών να πραγματοποιήσουν εκδήλωση στην πλατεία Εξαρχείων με θέμα «Ανοιχτές και ελεύθερες πόλεις» και προειδοποιούν πως «θα είμαστε όλοι και όλες εκεί, τα Εξάρχεια θα παραμείνουν καθαρά από μπάτσους».

·        Το νου σας …ρεμάλια

·        Παγίδα…

·        Τόμσεν : δεν είναι η καλύτερη λύση αλλά δεν είχαμε χρόνο

·        Πολ, ο Σόιμπλε είπε ότι μπορούσε να κλείσει η συμφωνία πριν τρεις εβδομάδες

·        Συνεννοηθείτε

·        Γίνεστε …θέαμα…

·        Η Ελληνική Ένωση των Δικαιωμάτων του Ανθρώπου υποστηρίζει, ότι οδηγοί αστικών λεωφορείων αρνούνται σε πρόσφυγες των καταυλισμών στον Σκαραμαγκά, να επιβιβαστούν στα οχήματα που οδηγούν.  

·        Μήπως να πάνε σε άγονες γραμμές αυτοί οι οδηγοί;

·        Ή καλύτερα σε κοινωνική εργασία σε καταυλισμούς;

·        Το Eurogroup εγγυάται την έξοδο της Ελλάδας στις αγορές …

·        Τίνι τρόπο;

 

Δεν υπάρχουν σχόλια: