ΑΛΛΑΓΗ EMAIL

Οι φίλοι αναγνώστες μπορεί να στέλνουν τα μηνύματά τους στο εμέηλ gmosxos1@hotmail.com στο οποίο θα προτιμούσε ο διαχειριστής να τα λαμβάνει. Παράλληλα άνοιξε και ισχύει πάλι το εμέηλ gmosxos23.6.1946@gmail.com το οποίο μπορείτε να χρησιμοποιείτε σε περίπτωση που αδυνατείτε να κάνετε χρήση του hotmail.com
ΤΗΛ. ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ 6938.315.657 & 2610.273.901

Τρίτη 20 Ιουνίου 2017

Την... τιμητική τους έχουν σήμερα τα... κολονάτα

Είναι δυνατόν να διανοηθεί κανείς διαμαρτυρία κατά της... άσπλαχνης κυβέρνησης Τσίπρα χωρίς την συνοδεία κολονάτου ποτηριού; Με τέτοια δυστυχία μόνον ο εκλεκτός οίνος Γουρδουβίας, ευφραίνει καρδίαν! Όπως λέει και η ανύπαρκτη λαϊκή ρήση! (Φωτογραφία αρχείου από την περυσινή συγκέντρωση των διαμαρτυρομένων της ΝΔ, των και ονομαζομένων «Παραιτηθείτε»)!


Ακόμη και η Γερμανία της Μέρκελ πούλησε για ένα ρούπι τσίτι(!) την ΝΔ και τον αρχηγό της, που τόσα παρακάλια έκαναν με φωνή στεντόρια: Vasta Soible!



Στην πλατεία Συντάγματος επιστρέφουν σήμερα (20/6/2017) στις το απόγευμα, οι menoumevropi, ήτοι το κίνημα «Παραιτηθείτε» ένα περίπου χρόνο μετά την πρωτοεμφάνισή του, προβάλλοντας την ατζέτα αιτημάτων της ΝΔ, και την απαίτηση για παραίτηση της αριστερής Κυβέρνησης που προβάλλει και ο Κούλης. 

Τουτέστιν την παραίτηση του «εθνικολαϊκιστικού μορφώματος της αριστερο-δεξιάς συγκυβέρνησης», όπως χαρακτηρίζει τη συνεργασία ΣΥΡΙΖΑ και ΑΝΕΛ, κατά την ευθυγράμμιση με την ΝΔ του Κούλη. 

Μόνον που οι ίδιοι οι θεσμοί και κορυφαίοι Ευρωπαίοι δεν το συνιστούν, τώρα που η χώρα ανακάμπτει ξεπερνώντας τα εμπόδια που υπήρξαν πριν το κλείσιμο της Β' Αξιολόγησης που πέτυχε στις 15 Ιουνίου.

Ακόμη και ο ομοϊδεάτης του Κούλη, η ΝΔ της Γερμανίας του Σόιμπλε, μη εγκρίνοντας, μετά από πιέσεις βέβαια, την θέση για εκλογές στην Ελλάδα τώρα, πούλησε για ένα ρούπι τσίτι(!) την ΝΔ και τον αρχηγό της, που τόσα παρακάλια έκαναν με φωνή στεντόρια: Vasta Soible!

Πάντως τα κολονάτα ποτήρια θα έχουν και πάλι την τιμητική τους! Με τέτοια δυστυχία μόνον ο εκλεκτός οίνος Γουρδουβίας ευφραίνει καρδίαν!  

Δεν υπάρχουν σχόλια: