ΑΛΛΑΓΗ EMAIL

Οι φίλοι αναγνώστες μπορεί να στέλνουν τα μηνύματά τους στο εμέηλ gmosxos1@hotmail.com στο οποίο θα προτιμούσε ο διαχειριστής να τα λαμβάνει. Παράλληλα άνοιξε και ισχύει πάλι το εμέηλ gmosxos23.6.1946@gmail.com το οποίο μπορείτε να χρησιμοποιείτε σε περίπτωση που αδυνατείτε να κάνετε χρήση του hotmail.com
ΤΗΛ. ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ 6938.315.657 & 2610.273.901

Τρίτη 13 Ιουνίου 2017

Πάρτο Αλλιώς



Του Ντίνου Βγενόπουλου
·        Τρίτη και 13
·        Ε και;
·        Η εξήγηση της «γρουσούζικης Τρίτης και 13» μπορεί να αναζητηθεί και σε αστρολογικές προβλέψεις. Την Τρίτη ο Άρης είναι κυρίαρχος πλανήτης ενώ η στιγμή της ημέρας που κυριαρχεί μαζί με τον πλανήτη Κρόνο, θεωρείται ιδιαίτερα επικίνδυνη.
Επειδή όμως κανείς δεν είναι σε θέση να προσδιορίσει πότε συμβαίνει αυτό ολόκληρη η Τρίτη αντιμετωπίζεται ως «γρουσούζικη».
·        Στην Ελλάδα ξεκίνησε από την Άλωση της Κωνσταντινούπολης στης 29 Μαΐου 1453. Η ημέρα ήταν Τρίτη ενώ το άθροισμα του έτους 1453 βγάζει το νούμερο «13».
·        Η Τρίτη είναι μια χαρά
·        Οι  άνθρωποι είναι «βαρεμένοι»
·        Ψάχνουν να βρουν άλλοθι…
·        Ψάχνοντας  βρήκα πως τις περισσότερες συσχετίσεις με το Τρίτη και 13  έχει ο Μητσοτάκης
·        Ο Κώστας
·        Ο Κυριάκος δεν …ανέλαβε ακόμα…
·        Ενημερώνεται από τον κώδικά του …γκαντέμη…
·        Μανώλης Γλέζος στην Ζωή Κωσταντοπούλου: Το ένα λάθος φέρνει το άλλο και η υπερβολή μερικές φορές οδηγεί σε έναν απίστευτο κατήφορο»
·        Μια …Ζωή την έχουμε…
·        Τα αμερικανικά μέσα ενημέρωσης  να κάνουν λόγο για επιχείρηση επαφής του Λευκού Οίκου με το καθεστώς της Πιονγιάνγκ  με …προξενητή τον Ρόντμαν μεταξύ του καθεστώτος Κιμ και της διοίκησης Τραμπ, καθώς διατηρεί σχέσεις και με τους δύο. Ο Ρόντμαν, που έχει συναντηθεί με τον Βορειοκορεάτη ηγέτη Κιμ Γιόνγκ Ουν σε προηγούμενες επισκέψεις στην Πιονγκγιάνγκ.
·        Είναι 12 η ώρα είναι η ώρα των τρελών…
·        Ο Μελίκ Γκεκτσέκ Δήμαρχος Άγκυρας :: «Πιστεύω ότι ίσως να πρόκειται για τεχνητό σεισμό. Δεν λέω ότι είναι βέβαιο, αλλά είναι μια πολύ σοβαρή πιθανότητα. Λέω ότι θα πρέπει σίγουρα να ερευνηθεί. Υπήρχε ένα σεισμογραφικό πλοίο κοντά στο επίκεντρο; Εάν ναι, σε ποια χώρα ανήκει;». 
·        Τι  χρειάζονται  οι σεισμολόγοι
·        Αφού υπάρχουν οι συνωμοσιολόγοι…
·        Παντρεύεσαι και να βλέπεις  ξαφνικά μπροστά σου  στη γαμήλια δεξίωση τον Αμερικανό Πρόεδρο Ντόναλντ Τραμπ να έρχεται απρόσκλητος  και μένεις …κάγκελο,  όπως ακριβώς συνέβη και στην Kristen Piatkowski και τον Tucker Gladhill .
·        Τις ευχήθηκε;
·        Μα …φυσικά και του χρόνου…
·         «Θα παρακολουθούμε τους μετασεισμούς τις επόμενες ώρες, ημέρες και εβδομάδες» επισήμανε ο Χαλούκ Οζενέρ, επικεφαλής του Παρατηρητηρίου Καντίλι της Τουρκίας. Σύμφωνα με τον ίδιο οι μετασεισμοί ενδέχεται να έχουν μέγεθος έως και 5,5 βαθμούς.
·        Με …καντήλι αναμμένο…
·        Η Ηριάννα, 29χρονη υποψήφια διδάκτωρ του Πανεπιστημίου Αθήνας, καταδικάστηκε σε κάθειρξη 13 ετών  χωρίς ελαφρυντικά και χωρίς αναστολή, με μοναδικό στοιχείο ένα μερικό γενετικό υλικό, του οποίου η εγκυρότητα έχει αμφισβητηθεί ευθέως από τους επιστήμονες. Ουσιαστικά, η Ηριάννα «ενοχοποιήθηκε» για την σχέση της με τον σύντροφό της, ο οποίος κατηγορήθηκε για σχέσεις με την ίδια οργάνωση, αλλά αθωώθηκε ομόφωνα.
·        Η Ηριάννα σκαφτόταν και το εξωτερικό  για συνέχιση σπουδών
·        Οπότε η δικαιοσύνη …φρόντισε να μη γίνει …προδότρια …
·        Ο Νίκος Κυρπίδης,  είναι επικεφαλής από το 2011 στο Κοινό Ινστιτούτο Γονιδιώματος του Υπουργείου Ενέργειας των ΗΠΑ. Στη νέα έρευνα, με επικεφαλής τον Κυρπίδη, που παρουσιάσθηκε στο περιοδικό βιοτεχνολογίας "Nature Biotechnology", παρουσιάσθηκαν 1.003 νέα γονιδιώματα, η μεγαλύτερη «φουρνιά» που έχει ποτέ δημοσιοποιηθεί μέχρι σήμερα. Πρόκειται για μικρόβια από κάθε «γωνιά» της Γης, από το νερό, το χώμα, τα φυτά, ακόμη και τα έντερα αγελάδων και τερμιτών.
·        Ένας «προδότης» ακόμα που διαπρέπει…
·        Πολλοί άνθρωποι, μεταξύ των οποίων και μία αστυνομικός, τραυματίστηκαν σήμερα το πρωί από «πυροβολισμούς» που σημειώθηκαν σε σταθμό τρένων του Μονάχου. Την ίδια ώρα ο κρατικός ραδιοφωνικός σταθμός της Βαυαρίας, επικαλούμενος την αστυνομία, μετέδωσε ότι πιθανόν το περιστατικό δεν συνδέεται με τρομοκρατία. «Σύμφωνα με πληροφορίες της αστυνομίας, πιθανόν δεν πρόκειται για τρομοκρατική ενέργεια».
·        … Μενιδιάτικη ενέργεια …
·        TAZ. «Στον πυρήνα της διαμάχης βρίσκεται το αν η λεγόμενη Μακεδονία( σ.σ. FYROM)  θα πρέπει να συνεχίσει να αποκαλείται έτσι. Δεδομένου ότι η Ελλάδα δεν αποδέχεται κάτι τέτοιο, η Αθήνα έχει μπλοκάρει κάθε προσπάθεια της ΠΓΔΜ να γίνει μέλος της ΕΕ ή του ΝΑΤΟ.
·        Όποιος φυλάει τα ρούχα του…
·        Γιώργος Παπαχρήστος, «Ο «φιλελεύθερος πόλος του αστικού συστήματος» επέζησε από δύο εμφύλιες διαμάχες, έναν παγκόσμιο πόλεμο, δύο δικτατορίες και αναρίθμητες κυβερνήσεις, κλονίστηκε, άντεξε»
·        Και τον φάγανε οι (βορειο) κορέοι …
·        Άδ. Γεωργιάδης: Οι μαθητές πρέπει να τιμωρούνται
·        Βλέπουμε τα αποτελέσματα των τιμωριών στο πρόσωπό σας …
·        Η Νότια Κορέα είχε ανακοινώσει την Παρασκευή την κατάρριψη ενός drone που ήταν εξοπλισμένο με κάμερα, κοντά σε δάσος στα σύνορα με την Βόρεια Κορέα.
·        Ούτε πουλί δεν τολμά να πετάξει πια…
·        Οι Ισπανοί λένε
·        «Την Τρίτη, μην παντρεύεσαι,  μην ξεκινάς ταξίδι».
·        Πρόταση μομφής κατά του Ραχόϊ :Την  εισήγηση της πρότασης μομφής θα κάνει η κοινοβουλευτική εκπρόσωπος των Podemos Ιρένε Μοντέρο. Στην ομιλία της η Μοντέρο θα αναπτύξει τους λόγους και τα επιχειρήματα για την ψήφισή της πρότασης, αναφερόμενη στις αστοχίες του κυβερνητικού έργου κι όπως είναι αναμενόμενο στις υποθέσεις διαφθοράς που έχουν οδηγήσει σε πολλές παραιτήσεις εντός του δεξιού Λαϊκού Κόμματος (ΡΡ) του Ραχόι. Κατόπιν θα απαντήσει η αντιπρόεδρος της κυβέρνησης Σοράγια Σάενθ ντε Σανταμαρία
·        Τρίτη και 13 κάνει πρόταση μομφής;
·        Χρήστος Σπίρτζης για ΣΤΑΣΥ: «Δεν πρόκειται να καλύψουμε κανέναν ούτε από πριν ούτε από τώρα», δήλωσε ο υπουργός Μεταφορών, απαντώντας σε επίκαιρη επερώτηση της ΝΔ στη Βουλή, αναφορικά με τη δίωξη που ασκήθηκε κατά 12 υπαλλήλων της ΣΤΑΣΥ, οι μεθοδεύσεις των οποίων φέρονται να προκάλεσαν ζημία 1 εκατ. ευρώ στον ΟΑΣΑ.
·        Α ρε Χρήστο, …χαλάς   «δουλειές» χρόνων και χρόνων…
·        Ξέρεις πόσο χρόνο  απαίτησε το στήσιμο της συμμορίας;
·        Ξέρεις τι …κόποι και …βάσανα χρειάστηκαν για να αρμέγουν τον ελληνικό λαό;…
·        Οι νευροεπιστήμονες πασχίζουν να βρουν πού αποθηκεύει ο εγκέφαλος τις αναμνήσεις του, ο καθηγητής  Μάρκραμ, «αυτές μπορεί τελικά να κρύβονται σε κοιλότητες ανάμεσα στις ανώτερες διαστάσεις».
·         Το θέμα είναι να θυμάσαι που είναι το κλειδί…
·        Την τελευταία 7ετία έχουν μεταναστεύσει στην Αγγλία  62.000 «προδότες»…
·        Ν.Δ.: «Προτεραιότητα η ασφάλεια των πολιτών»
·        Για τις χιλιάδες μπαλοθιές που πέσανε στα Χανιά λένε;
·        Το Βήμα: Οι εργοδότες και στους εννέα τομείς οικονομικής δραστηριότητας προβλέπουν αύξηση του αριθμού των απασχολουμένων κατά το τρίτο τρίμηνο του 2017. Η ισχυρότερη αγορά εργασίας προβλέπεται στον τομέα Χρηματοοικονομικά, Ασφάλειες, Ακίνητη Περιουσία και Παροχή Υπηρεσιών προς Επιχειρήσεις, όπου οι εργοδότες καταγράφουν σταθερές ManpowerGroup για το τρίτο τρίμηνο 2017 συνολικές προοπτικές απασχόλησης ύψους +23%.
Οι εργοδότες του κλάδου της γεωργίας επίσης προβλέπουν σταθερή αύξηση του αριθμού των απασχολουμένων, καταγράφοντας προοπτικές της τάξης του +21%, ενώ προοπτικές ύψους +11% καταγράφονται τόσο στον τομέα Βιομηχανίας / Παραγωγής όσο και στον τομέα του Εμπορίου (Χονδρική & Λιανική). Παράλληλα, αναμένεται μέτρια αύξηση των θέσεων εργασίας στον τομέα Δημόσιο & Κοινωνικές Υπηρεσίες, όπου οι προοπτικές ανέρχονται σε +7%, καθώς και στον τομέα Κατασκευών και τον τομέα Μεταφορών και Επικοινωνιών, με προοπτικές της τάξης του +5%. Οι πιο επιφυλακτικές προοπτικές, της τάξης του +3%, καταγράφονται από τους εργοδότες του τομέα Ηλεκτρισμός, Φυσικό Αέριο & Ύδρευση.
·        Κοίτα φίλε μου …ειλικρίνεια…
·        Die Welt: «Τα μάτια του Δημήτρη Τζανακόπουλου εκπέμπουν αγωνιστική διάθεση όταν μιλά για τον Σόιμπλε. Ο κυβερνητικός εκπρόσωπος επισημαίνει ότι θα ήταν καλύτερο να βοηθήσει ο γερμανός υπουργός Οικονομικών από το να βάζει συνεχώς προσκόμματα. Δεν είναι όμως το μόνο κυβερνητικό μέλος που αυτές τις ημέρες του "ανεβαίνει το αίμα στο κεφάλι". Ο χριστιανοδημοκράτης πολιτικός έχει αγγίξει νέο ρεκόρ αντιδημοτικότητας στην Ελλάδα. Η τύχη της κυβέρνησης και τη χώρας φαίνεται για μια ακόμη φορά να βρίσκεται στα χέρια του Σόιμπλε. Για την κυβέρνηση, το γερμανικό "όχι" μοιάζει σαν να της τραβούν το σωσίβιο από τα χέρια, παρά το ό,τι κατέβαλε το τίμημα.
·        Σε αίμα και δάκρυα , πόνο, ανέχεια, «προδοσία»…


Δεν υπάρχουν σχόλια: