ΑΛΛΑΓΗ EMAIL

Οι φίλοι αναγνώστες μπορεί να στέλνουν τα μηνύματά τους στο εμέηλ gmosxos1@hotmail.com στο οποίο θα προτιμούσε ο διαχειριστής να τα λαμβάνει. Παράλληλα άνοιξε και ισχύει πάλι το εμέηλ gmosxos23.6.1946@gmail.com το οποίο μπορείτε να χρησιμοποιείτε σε περίπτωση που αδυνατείτε να κάνετε χρήση του hotmail.com
ΤΗΛ. ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ 6938.315.657 & 2610.273.901

Πέμπτη 15 Ιουνίου 2017

Οι επενδύσεις Μαρέβα άρχισαν αμέσως μετά την διάσταση

Πέντε μέρες μετά, σύμφωνα με την Επιτροπή Πόθεν Έσχες
Πέντε μέρες μετά την έναρξη της διάστασής της με τον Κυριάκο Μητσοτάκη η Μαρέβα Γκραμπόβσκι Μητσοτάκη άρχισε τις επενδύσεις! Αυτό ήταν, σύμφωνα με πληροφορίες, το συμπέρασμα δικαστικού που συμμετέχει στην Επιτροπή Πόθεν Έσχες της Βουλής και είχε ελέγξει τα περιουσιακά στοιχεία της Μ. Μητσοτάκη.


Συγκεκριμένα ο δικαστικός, μετά την μελέτη των στοιχείων που είχε, φέρεται να εκτίμησε πως «πέντε μέρες μετά την έναρξη της διάστασής της αρχίζει η εργώδης επιχειρηματική δραστηριότητα της Μ. Μητσοτάκη».

Παράλληλα η πρόεδρος της Επιτροπής Πόθεν Έσχες Τασία Χριστοδουλοπούλου διέψευσε εμμέσως πλην σαφώς τα δημοσιεύματα που ισχυρίζονταν ότι τέθηκε στο αρχείο η υπόθεση Μητσοτάκη.

Η απόφαση της Επιτροπής, υπογραμμίζει η Τ. Χριστοδουλοπούλου, είναι «οι ερευνώμενοι να προσκομίσουν συμπληρωματικά στοιχεία, ώστε τα μέλη της Επιτροπής να διαμορφώσουν εδραία πεποίθηση για την ουσία της υπόθεσης πριν οδηγηθούν στην τελική κρίση».

Υπενθυμίζεται ότι στην Επιτροπή δεν έχουν πλέον πλειοψηφία τα πολιτικά στελέχη, καθώς συμμετέχουν μόλις τρεις βουλευτές (η πρόεδρος και ένας από ΣΥΡΙΖΑ και ΝΔ).

Δεν υπάρχουν σχόλια: