ΑΛΛΑΓΗ EMAIL

Οι φίλοι αναγνώστες μπορεί να στέλνουν τα μηνύματά τους στο εμέηλ gmosxos1@hotmail.com στο οποίο θα προτιμούσε ο διαχειριστής να τα λαμβάνει. Παράλληλα άνοιξε και ισχύει πάλι το εμέηλ gmosxos23.6.1946@gmail.com το οποίο μπορείτε να χρησιμοποιείτε σε περίπτωση που αδυνατείτε να κάνετε χρήση του hotmail.com
ΤΗΛ. ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ 6938.315.657 & 2610.273.901

Τρίτη 20 Ιουνίου 2017

Ντίνα Πεταλά: Στις αθλιότητες απαντάμε με ντοκουμέντα


«Κυρια Προεδρε, σε καλω να δωσεις τωρα στη δημοσιοτητα το αρχειο του Σωματειου της ΜΙΣΚΟ» καλεί την Σταυρούλα Παναγοπούλου και εγγράφως η πρ. συνδικαλίστρια πρόεδρος της ΜΙΣΚΟ Ντίνα Πεταλά, μετά από προτροπή δύο φορές διά του διαδικτύου. Θα λύσει τη σιωπή της η πρόεδρος του ΕΚΠ, που έως ώρας παρέχει κάλυψη στον ταμία της και εκπρόσωπο τύπου της ΓΣΕΕ Δημ. Καραγεωργόπουλο;




Θα λύσει τη σιωπή

η Παναγοπούλου;


«Κα ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΟΥ ΕΚΠ, ΔΕΝ ΠΗΡΕΣ ΕΙΔΗΣΗ ΤΙΣ ΑΙΣΧΡΟΤΗΤΕΣ ΤΟΥ ΤΑΜΙΑ ΣΟΥ ΚΑΙ ΟΜΟΪΔΕΑΤΗ ΣΟΥ ΛΑΣΠΟΛΟΓΟΥ;» ΕΡΩΤΑ Η ΠΡ. ΣΥΝΔΙΚΑΛΙΣΤΡΙΑ ΤΗΣ ΜΙΣΚΟ ΜΕ ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΤΗΣ




«Ο κ. Νεφελούδης -ΓΓ του υπ. Εργασίας- που συνοδευόταν από τον γραμματέα του ΣΥΡΙΖΑ Αχαϊας Μιχάλη Σιδηρόπουλο, τις συνδικαλίστριες Γιώτα Παναγοπούλου, Ντίνα Πεταλά, κ.ά., δήλωσε στο pelop.gr ότι είναι ευτυχές να επισκέπτεται επιχειρήσεις και να βλέπει τα μάτια χαρούμενων εργαζόμενων. Στο πολυκατάστημα της Περιβόλας απασχολούνται σήμερα 115 εργαζόμενοι οι οποίοι μέχρι πριν από λίγο καιρό βρίσκονταν "στον αέρα" μαζί με χιλιάδες άλλους συναδέλφους τους σε όλη την Ελλάδα».

Τα παραπάνω που αποτελούν απόσπασμα από το ρεπορτάζ του pelop.gr, είναι που ενόχλησαν τον εκπρόσωπου τύπου της ΓΣΕΕ και μέλος του ΔΣ του ΕΚΠ, Δημ. Καραγεωργόπουλο, ο οποίος σχολίασε απρεπώς  στο προσωπικό του fb. Το κείμενο των σχολείων του αναπαρήγαγε η τοπική εφημερίδα «Αλλαγή» στο φύλλο της 4 Ιουνίου με την σημείωση:

«Σιγά βρε Δημήτρη μου, πάρτο πιο μαλακά, όχι τίποτε άλλο, μην πάθεις κανα καρδιακό τώρα, που "προθερμαίνεστε" να επανέλθετε στην εξουσία».

Αυτά ενεργοποίησαν αντιδράσεις από θιγόμενους συνδικαλιστές, μεταξύ των οποίων και η πρώην Πρόεδρος του Σωματείου της ΜΙΣΚΟ κα Ντίνα Πεταλά, που επιμόνως από το προσωπικό της fb αλλά και εγγράφως σήμερα, ζητεί από την πρόεδρο του ΕΚΠ να δώσει στη δημοσιότητα το αρχείο του σωματείου, που σήμερα βρίσκεται στα φυλασσόμενα αρχεία του ΕΚΠ, για να αποδειχτεί εάν και κατά πόσο ευσταθούν οι λασπολογίες που εκστομίζονται από τον αναφερόμενο συνδικαλιστή.

«ΠΡΟΣ ΤΗΝ ΠΡΟΕΔΡΟ ΤΟΥ ΕΡΓΑΤΙΚΟΥ ΚΕΝΤΡΟΥ ΠΑΤΡΑΣ
κ. ΣΤΑΥΡΟΥΛΑ ΝΙΚΟΛΑΟΥ - ΠΑΝΑΓΟΠΟΥΛΟΥ

Κυρια Προεδρε, σε καλω να δωσεις τωρα στη δημοσιοτητα το αρχειο του Σωματειου της ΜΙΣΚΟ
Απο ΝΤΙΝΑ ΠΕΤΑΛΑ πρωην Προεδρο του Σωματειου της ΜΙΣΚΟ
Πρωην Προεδρο της ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΑΣ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑΣ ΜΥΛΕΡΓΑΤΩΝ - ΜΑΚΑΡΟΝΟΤΕΧΝΙΤΩΝ
Πρωην μελος της Διοικησης του ΕΡΓΑΤΙΚΟΥ ΚΕΝΤΡΟΥ ΠΑΤΡΑΣ με τον συνδυασμο " ΕΡΓΑΤΙΚΗ ΕΝΟΤΗΤΑ "

Σχολιαζοντας το ρεπορταζ της εφημεριδας των Πατρων
"ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΣ " της  30/5/2017, σχετικα με την επισκεψη του Γ.Γραμματεα του Υπουργειου Εργασιας κ. Ανδρεα Νεφελουδη στην υπεραγορα " ΣΚΛΑΒΕΝΙΤΗ " (πρωην ΜΑΡΙΝΟΠΟΥΛΟΥ) στη Περιβολα Πατρων, ο " μεγαλοσυνδικαλιστης " της  ΠΑΣΚΕ στη ΓΣΕΕ και το ΕΡΓΑΤΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ ΠΑΤΡΑΣ, κ. Δημητρης Καραγεωργοπουλος, πολυ γνωστος στη ΠΑΤΡΑ απο τα εργα και τις ημερες του στο ΚΑΖΙΝΟ ΡΙΟ. εγραψε ενα αθλιο λιβελογραφημα που αναδημοσιευτηκε στην Εφημεριδα των Πατρων " ΑΛΛΑΓΗ " της 3 και 4 Ιουνιου 2017.
Μεταξυ αλλων συκοφαντει την Προεδρο του Συλλογου Εμποροϋπαλληλων Πατρας  και μελος της Διοικησης του Εργατικου Κεντρου Πατρας με τον συνδυασμο " ΕΡΓΑΤΙΚΗ  ΕΝΟΤΗΤΑ - ΑΝΑΤΡΟΠΗ " την κ. ΓΙΩΤΑ ΠΑΝΑΓΟΠΟΥΛΟΥ και εμενα ως " ΟΤΙ ΠΙΟ ΒΡΩΜΙΚΟ ΚΑΙ ΑΡΡΩΣΤΟ ΕΧΕΙ ΝΑ ΕΠΙΔΕΙΞΕΙ ΤΟ ΣΥΝΔΙΚΑΛΙΣΤΙΚΟ ΚΙΝΗΜΑ ΤΗΣ ΠΕΡΙΟΧΗΣ "!!!!
Για τη κ. Γ ιωτα Παναγοπουλου,δεν θα πω τιποτα αυτη τη στιγμη.
Θα μιλησουν οι ιδιοι οι συναδελφοι της στις επερχομενες εκλογες του Συλλογου Εμπορουπαλληλων Πατρας.
Για το ΣΩΜΑΤΕΙΟ ΤΗΣ ΜΙΣΚΟ, ομως και οχι για εμενα, μιλαει το αρχειο του Σωματειου που μας ζητησε και κρατησε στο ΕΡΓΑΤΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ ΠΑΤΡΑΣ, η Προεδρος του κ. Σταυρουλα Νικολαου - Παναγοπουλου . Γιατι ειναι κομματι του συνδικαλιστικου κινηματος και των αγωνων της Πατρας, οπως χαρακτηριστικα ειχε αναφερει με επιστολη της τοτε!
Στο αρχειο του Σωματειου υπαρχουν τα παντα. Συλλογικες Συμβασεις Εργασιας, Ντοκουμεντα , Φωτογραφιες, Βιντεο και αλλα πολλα!
Καλω, λοιπον την Προεδρο του Εργατικου Κεντρου Πατρας να δωσει στη δημοσιοτητα το Αρχειο.
Για να δουνε ολοι,  και μαλιστα και οι νεοι εργαζομενοι:
- " Πως παραμειναμε στη μισθοδοσια της Εταιριας για 15 ακομα χρονια μετα το κλεισιμο του Εργοστασιου της Πατρας και την μεταφορα του στη Θηβα "!
- Τι αγωνες, με ποιους τροπους,σε ποιο μερος και για ποιους λογους, δωσαμε εμεις οι 24 συναδελφοι που "παραμειναμε στη μισθοδοσια της Εταιριας  μεχρι τη συνταξιοδοτηση μας που πηραμε και εξωπραγματικα εφαπαξ " !!!!!
Στις αθλιοτητες ,τις συκοφαντιες, τη λασπη που εχουν και συγκεκριμμενη στοχευση απανταμε με ντοκουμεντα!!!
Εμπρος, λοιπον κ. Προεδρε του Εργατικου Κεντρου Πατρας που κανεις οτι δεν πηρες ειδηση τις αισχροτητες του Ταμια σου και ομοϊδεατη σου,στο Εργατικο Κεντρο και την ΠΑΣΚΕ!
Αλλωστε εσυ, προσωπικα, εκτος απο το αρχειο του Σωματειου, εχεις και ΠΡΟΣΩΠΙΚΗ ΕΜΠΕΙΡΙΑ απο τους αγωνες των 24 εργατων της ΜΙΣΚΟ που παραμειναμε στη "μισθοδοσια της Εταιριας "!!!
Θυμασαι;;;;; Οταν σε μια απο τις Απεργιες που καναμε, εμεις οι 24 που παραμειναμε στον Αγ.Βασιλειο Πατρων και πηγαιναμε με πουλμαν  μισθωμενο στο εργοστασιο στη Θηβα, ησουν και εσυ μαζι μας;;;;;;
Σαν Γ.Γραμματεας του Εργατικου Κεντρου Πατρας επι Προεδριας Αλεκου Μπαρλου;;;;;;
Μηπως ειχαμε αιτημα την επεκταση της ΣΣΕ που ισχυε για εμας στη Πατρα και στους εργαζομενους στη Θηβα;;;;;;;
Μηπως ηρθε η Αστυνομια με τις κλουβες και μας μαζευε για να μας παει αυτοφωρο;;;;;;;
Μηπως τηλεφωνουσες αλλοφρων στον Προεδρο του ΕΚΠ και του φωναζες " Αλεκο, τι να κανω ";;;;;;;;;;
Εμπρος, λοιπον !!!!!!
Αυτα, επι του παροντος!!!!!!
Εν αναμονη...
ΝΤΙΝΑ ΠΕΤΑΛΑ
Πρωην Προεδρος Σωματειου ΜΙΣΚΟ»

Δεν υπάρχουν σχόλια: