ΑΛΛΑΓΗ EMAIL

Οι φίλοι αναγνώστες μπορεί να στέλνουν τα μηνύματά τους στο εμέηλ gmosxos1@hotmail.com στο οποίο θα προτιμούσε ο διαχειριστής να τα λαμβάνει. Παράλληλα άνοιξε και ισχύει πάλι το εμέηλ gmosxos23.6.1946@gmail.com το οποίο μπορείτε να χρησιμοποιείτε σε περίπτωση που αδυνατείτε να κάνετε χρήση του hotmail.com
ΤΗΛ. ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ 6938.315.657 & 2610.273.901

Πέμπτη, 15 Ιουνίου 2017

Στην Αθηνα ανοικτά σχολεία, στην Πάτρα ταρατατζούμ!

Σε λειτουργία θα βρίσκονται και τον Ιούλιο δώδεκα «Ανοικτά Σχολεία» του Δήμου Αθηναίων, καθώς η επιτυχία του νέου αυτού θεσμού έχει ξεπεράσει κάθε προσδοκία, με περισσότερους από 11.000 μικρούς και μεγάλους σε 25 γειτονιές της Αθήνας, να έχουν μετατρέψει τα σχολεία αυτά σε ζωντανά κύτταρα της κάθε περιοχής.


Τον επόμενο μήνα, παιδιά από διαφορετικές γειτονιές της Αθήνας, τα Πετράλωνα, την Κυψέλη, τον Νέο Κόσμο, τον Κολωνό, την πλατεία Βάθη, την Πλάκα, την Γκράβα, το Γουδή, το Γκύζη και την πλατεία Κολιάτσου, θα έχουν την ευκαιρία να συμμετέχουν σε θερινά τμήματα διάρκειας μιας ή δύο εβδομάδων, στα οποία θα απασχοληθούν δημιουργικά ή θα εκπαιδευτούν σε νέα αντικείμενα.

Αυτά στην Αθήνα, διότι για παράδειγμα στην Πάτρα, δεν ισχύουν αφού το ενδιαφέρον της δημοτικής αρχής είναι στραμμένο σε διαμαρτυρίες και... ταρατατζούμ!
Δημοσίευση σχολίου