ΑΛΛΑΓΗ EMAIL

Οι φίλοι αναγνώστες μπορεί να στέλνουν τα μηνύματά τους στο εμέηλ gmosxos1@hotmail.com στο οποίο θα προτιμούσε ο διαχειριστής να τα λαμβάνει. Παράλληλα άνοιξε και ισχύει πάλι το εμέηλ gmosxos23.6.1946@gmail.com το οποίο μπορείτε να χρησιμοποιείτε σε περίπτωση που αδυνατείτε να κάνετε χρήση του hotmail.com
ΤΗΛ. ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ 6938.315.657 & 2610.273.901

Τρίτη 13 Ιουνίου 2017

Πελετίδης: Το βλέμμα του χορτάτου όσοι με επικρίνουν!


Σε αδιέξοδο βρίσκεται ο Δήμαρχος Πατρέων βλέποντας ότι η κινητοποίηση του ΚΚΕ τείνει να καταστεί φιάσκο!



Σε αδιέξοδα βρίσκεται η εξελισσόμενη καλοκαιρινή Πελετιάδα, λόγω μη συμμετοχής ακόμη και δικών του!


Μπροστά σε αδιέξοδα βρίσκεται η εξελισσόμενη καλοκαιρινή Πελετιάδα, για τις 25 Ιουνίου, που τείνει να απαρτίζεται από ψηφοφόρους του ΚΚΕ, καθώς ακόμη και πολίτες που είχαν συμμετάσχει στην πρώτη Πελετιάδα Πάτρα-Αθήνας πέρυσι είδαν πως ουδόλως συνέβαλε στην αύξηση θέσεων εργασίας, πέραν αυτών που ενεργοποιούνται από την πολιτική του Υπ. Εργασίας.

Και το αποτέλεσμα είναι ο δήμαρχος Πατρέων να στρέφεται εναντίον όσων τον επικρίνουν για την κομματική τακτική που ακολουθεί, αντί να συνεργαστεί με την κυβέρνηση, αφού στο κάτω-κάτω της γραφής είναι από τα αγαπημένα παιδιά της, σωστό βαφτιστήρι, με τα όσα του έχει προσφέρει!

Σήμερα, Τρίτη 13 Ιούνη, ο Δήμαρχος Πατρέων, Κώστας Πελετίδης, συνοδευόμενος από τον Αντιδήμαρχο Καθαριότητας, Χρήστο Κορδά, επισκέφτηκε την Υπηρεσία Καθαριότητας στην οδό Μιαούλη, κάτω από Ψηλαλώνια και μίλησε σε συγκέντρωση των εργαζομένων, τους οποίους φυσικά έχει υπό την... εργοδοσία του!

Ο Δήμαρχος κάλεσε τους εργαζόμενους να συμμετέχουν μαζικά και να πρωταγωνιστήσουν μαζί με τον υπόλοιπο λαό και τη νεολαία της πόλης μας για να ακουστεί δυνατά η φωνή των εργαζομένων και των ανέργων που απαιτούν: Δουλειά για όλους, Δουλειά με δικαιώματα.

Τέλος, ο Δήμαρχος τόνισε, αρνούμενος την κριτική που του γίνεται από τους πολίτες:

 «Όσοι όψιμοι και παλιοί τιμητές του συστήματος λοιδορούν τους αγώνες και αναρωτιούνται τάχα για τα αποτελέσματά τους, δεν αποτελούν παρά το "βλέμμα" του χορτάτου, που δε βλέπει και δεν ακούει τη βοή των ανέργων, των τσακισμένων από την πολιτική, που στηρίζουν με τα δυο τους χέρια».

Δεν υπάρχουν σχόλια: